Dvojka bez kormidelníka - finále B (muži) Vítěz: Nizozemsko (kon.) | Dvojka bez kormidelníka - finále B (ženy) Vítěz: Austrálie (kon.)
Dvojskif lehké váhy - finále B (muži) Vítěz: Španělsko (kon.) | Dvojskif lehké váhy - finále B (ženy) Vítěz: Švýcarsko (kon.)
Dvojka bez kormidelníka - finále (muži) Vítěz: Chorvatsko (kon.) | Dvojka bez kormidelníka - finále (ženy) Vítěz: Nový Zéland (kon.)
Dvojskif lehké váhy - finále (muži) Vítěz: Irsko (kon.) | Dvojskif lehké váhy - finále (ženy) Vítěz: Itálie (kon.)
Skif - semifinále A/B (ženy) (kon.) | Skif - semifinále A/B (muži) (kon.)
Dvojskif lehké váhy - finále C (muži) Vítěz: Portugalsko (kon.) | Dvojskif lehké váhy - finále C (ženy) Vítěz: Argentina (kon.)
Skif - semifinále C/D (muži) (kon.) | Skif - semifinále C/D (ženy) (kon.)
konec
Dvojskif lehké váhy - finále B (ženy)

Vítěz: Švýcarsko

Čtvrtek 29.07.2021, 02:00Olympijské hry - Veslování
Sledujte:
     
    Konečné pořadí

    1. Švýcarsko 6:49,16 min
    2. Irsko +0,74 s
    3. ROV +2,49
    4. Japonsko +5,78
    5. Bělorusko +8,68
    6. Kanada +10,56 (02:08:43)
     
    Irky Caseyová s Cremenovou ještě zabraly, ale švýcarská dvojice v závěrečných metrech zlomila jejich odpor a nakonec zvítězila rozdílem sedmi desetin. Rusky si s přehledem dojely pro třetí místo. Čtvrté Japonky, v souboji o pátou pozici Bělorusky zdolaly Kanadu.
     
    Zdá se, že o vítězkách je rozhodnuto. Švýcarky Merzová a Rolová přidaly do tempa a náskok zvýšily ke vteřině. Rusky se nejspíše budou muset spokojit s třetí pozici, ty ztrácí už přes dvě sekundy.
     
    Po kilometru zůstávají v čele Švýcarky, jež si udržují náskok vyšší půl vteřiny na Irky. Pomalu začínají přidávat Rusky, již se dostaly před domácí Japonky.
     
    Švýcarky měly nejlepší start a náskok na druhé Irky postupně navýšily až na sedm desetin. Rusky začaly volnějším tempem, zatím veslují v poklidu na čtvrté pozici.
     
    Koho favorizovat v malém finále lehkých vah žen? Nejblíže postupu měly Rusky, na které ve výsledku časů zbylo nepopulární sedmé místo. Počítat musíme i se Švýcarkami.
     
    Závod začal.
     
    Startovní listina

    1. Kanada
    2. Japonsko
    3. Švýcarsko
    4. ROV
    5. Irsko
    6. Bělorusko
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.

    Milan Huppert

    Startovní listina
    1. Kanada
    2. Japonsko
    3. Švýcarsko
    4. ROV
    5. Irsko
    6. Bělorusko
    bahis siteleri