Rayo Vallecano – Espanyol 2:0 (kon.) | Valladolid – Malaga 1:1 (kon.) | Barcelona – La Coruňa 2:0 (kon.)
Mallorca – Sevilla 2:1 (kon.)
konec
RCD Mallorca
2:1 (1:0)
Sevilla FC
Sobota 09.03.2013, 22:00 • Iberostar Estadi, Palma de Mallorca • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    66
    Mallorca právě vstřelila branku!
    A domácí se po rohovém kopu prosazují! Dos Santos hlavičkoval z hranice šestnáctky tak prudce, že míč skončil na břevně. Před brankou se ale podobně jako před prvním domácím gólem nejlépe zorientoval ALEJANDRO ALFARO a Mallorca znovu vede!
     
    61
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo vyrovnat! Rakitićovu prudkou přihrávku dokázal zpracovat ALVARO NEGREDO, který se následně zbavil Bigase a poté dloubl míč na zadajícího Aouateho.
     
    16
    Mallorca právě vstřelila branku!
    A je tu velká radost domácích! Dos Santos kopl trestňák výborně, ale jeho ránu k pravé tyči ještě stačil Beto vyrazit. Ovšem jen k nohám nepokrytého ALEJANDRA ALFARA a ten míč pohodlně dorazil za záda ležícího gólmana.

    Martin Augustin

    Branky: 16. Alfaro, 66. Alfaro – 61. Negredo

    Karty:   45. Hutton (MLR), 71. Martí (MLR), 72. Santos (MLR), 76. Javi Márquez (MLR) – 77. Moreno (SEV), 88. Cicinho (SEV)   90+3. Javi Márquez (MLR)


    RCD Mallorca: Aouate - Hutton, Nunes, Pedro Bigas, Kevin - Pina, Tissone, Jose Martí (74. Javi Márquez) - Alfaro (78. Hemed), Víctor, G. dos Santos (90+1 Nsue).
    Sevilla FC: Beto - Coke (80. Cicinho), Fazio, Botía (67. Reyes), Navarro - Medel, Kondogbia (51. Diawara) - Jesús Navas, Rakitić, Moreno - Negredo.

    Rozhodčí: Clos - Aguilar, Marco
    bahis siteleri