PZ Kladno – Klášterec nO 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Jindř. Hradec 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Karlovy Vary B 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 12.10.2014, 14:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A troufám si říct, že je s největší pravděpodobností o vítězi dnešního zápasu rozhodnuto! Rebelové se opět nastěhovali do útočného pásma, kde se po Lukášovi Breberovi chopil kotouče TOMÁŠ LUDVÍK a povedenou ranou z mírného úhlu na pravé straně propálil brankáře Kostku, čímž vstřelil dnes svůj druhý gól! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    54:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už to budou mít Velké Popovice opravdu hodně těžké, Rebelové dnes už podruhé udeřili při vlastním oslabení a jdou do třígólového trháku! Dominik Kittler při přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe a zblízka napálil dobře postaveného gólmana Kostku, od kterého se puk odrazil před brankoviště přímo na hůl číhajícího JANA KRACIGRA, který měl ve správný čas na správném místě už snadnou úlohu uklidit kotouč do volné brány! Asistence: Dominik Kittler.
     
    43:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Předchozí důrazná varování si nevzala velkopopovická defenziva k srdci a stihl ji za to ten nejkrutější možný trest! Rebelové opět předvedli vzorový důraz na brankovišti a zblízka doslova dostrkal puk za brankovou čáru pohotový TOMÁŠ LUDVÍK, který zvýšil na 2:0! Asistence: Lukáš Brebera, Tomáš Ludvík.
     
    10:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Velké Popovice, které dosud diktovaly tempo hry! Krásnou individuální akci při vlastním oslabení vystřihl MICHAL SEMRÁD, který získal puk a ukázal obdivuhodnou stabilitu, když byl zezadu tísněný protihráčem, který se ho snažil rozhodit. Vybruslil si až před branku, kde jednoruč nastřelil jen brankáře Kostku, ale z bleskové dorážky zasunul puk k jeho pravé tyčce! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. M. Semrád, 44. Ludvík (Brebera, Hlídek), 55. Krajcigr (Kittler), 56. Ludvík (Brebera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Macek, A. Němec, Krajcigr, Vlček, Mendl, Lobo, M. Semrád – Brebera, Ludvík, Hlídek, Pazourek, Kuchta, Drobný, Přibyl, Kittler, Motl.
    HC Slavoj Velké Popovice: Kostka – Honc, Tabašek, Kukačka, Krch, Černý, Ruibar, Morava, Beran, Tumpach, Čásenský, Teršíp, Kopejtko, Široký, Mrva, Maňas, Freisler, Prokopec.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Martin Klouda, Martin Musil
    bahis siteleri