PZ Kladno – Klášterec nO 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Jindř. Hradec 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Karlovy Vary B 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 12.10.2014, 14:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Jaroslav Maňas (VPO) obdržel 2 minuty za nedovolené bránění a Petr Kuchta (HBR) dostal stejný trest za vysokou hůl.
     
    57:51
    Petr Kuchta se mohl dočkat zápisu do střelecké listiny, když byl úplně sám mezi kruhy, ale nakonec o kousek přestřelil Kostkovu horní tyčku!
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A troufám si říct, že je s největší pravděpodobností o vítězi dnešního zápasu rozhodnuto! Rebelové se opět nastěhovali do útočného pásma, kde se po Lukášovi Breberovi chopil kotouče TOMÁŠ LUDVÍK a povedenou ranou z mírného úhlu na pravé straně propálil brankáře Kostku, čímž vstřelil dnes svůj druhý gól! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    54:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už to budou mít Velké Popovice opravdu hodně těžké, Rebelové dnes už podruhé udeřili při vlastním oslabení a jdou do třígólového trháku! Dominik Kittler při přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe a zblízka napálil dobře postaveného gólmana Kostku, od kterého se puk odrazil před brankoviště přímo na hůl číhajícího JANA KRACIGRA, který měl ve správný čas na správném místě už snadnou úlohu uklidit kotouč do volné brány! Asistence: Dominik Kittler.
     
    52:57
    Pozor, Rebelové špatně střídali a na 7 sekund půjdou do tří. Trest za příliš noho hráčů na ledě odpyká David Pazourek (HBR).
     
    51:04
    Dominik Kittler (HBR) – 2 minuty – krosček.
     
    47:57
    Hodně slibná šance Rebelů! Z mezikruží vyprášil betony gólmana Kostky David Pazourek a k rychlé dorážce se probil Petr Kuchta, ale ani jemu nebylo proti Kevinu Kostkovi přáno!
     
    45:41
    Fantastický Petr Spáčil předvedl dva úchvatné zákroky! Nejdříve vyrazil betony před sebe tvrdou ránu Jakuba Teršípa, jež na něj vyletěla z bezprostřední blízkosti, a vzápětí stejnou částí zlikvidoval i bleskovou dorážku Jaroslava Maňase!
     
    44:04
    A pozor, velké Popovice mohly bleskově hned polovinu ze svého manka umazat! Z levého křídla se prosmýkl k brance Jakub Teršíp a mířil dobře pod horní tyčku, ale gólman Spáčil dnes už poněkolikáté ukázal, jak rychlou má lapačku!
     
    43:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Předchozí důrazná varování si nevzala velkopopovická defenziva k srdci a stihl ji za to ten nejkrutější možný trest! Rebelové opět předvedli vzorový důraz na brankovišti a zblízka doslova dostrkal puk za brankovou čáru pohotový TOMÁŠ LUDVÍK, který zvýšil na 2:0! Asistence: Lukáš Brebera, Tomáš Ludvík.
     
    40:33
    V rohu obranného pásma to přehnal s důrazem Denis Ruibar (VPO) a vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    34:39
    Daniel Černý (VPO) – 2 minuty – krosček.
     
    29:52
    Adam Němec (HBR) – 2 minuty- nedovolené bránění.
     
    29:11
    Z velkého úhlu na levé straně vypálil Jindřich Macek, brankář Kostka vyrazil puk jen před sebe a zblízka dorážel Tomáš Ludvík, ale mířil těsně vedle pravé Kostkovy tyčky!
     
    24:54
    Na trestnou lavici je vykázán Jindřich Macek (HBR) za podražení.
     
    10:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Velké Popovice, které dosud diktovaly tempo hry! Krásnou individuální akci při vlastním oslabení vystřihl MICHAL SEMRÁD, který získal puk a ukázal obdivuhodnou stabilitu, když byl zezadu tísněný protihráčem, který se ho snažil rozhodit. Vybruslil si až před branku, kde jednoruč nastřelil jen brankáře Kostku, ale z bleskové dorážky zasunul puk k jeho pravé tyčce! Bez asistence.
     
    08:22
    Tlak hostů vyústil v přesilovku hostů. Na trestnou lavici usedá za podražení ke dvěma minutám Lukáš Brebera (HBR).
     
    02:15
    Prvním vyloučeným hráčem se stal za podražení Martin Morava (VPO).
     
    00:50
    Posila z havlíčkobrodského A-mužstva Petr Kuchta se protáhl kolem beků a dostal se až do předbrankového prostoru, ale ve velké rychlosti nedokázal zblízka zakončit přesně!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. M. Semrád, 44. Ludvík (Brebera, Hlídek), 55. Krajcigr (Kittler), 56. Ludvík (Brebera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Macek, A. Němec, Krajcigr, Vlček, Mendl, Lobo, M. Semrád – Brebera, Ludvík, Hlídek, Pazourek, Kuchta, Drobný, Přibyl, Kittler, Motl.
    HC Slavoj Velké Popovice: Kostka – Honc, Tabašek, Kukačka, Krch, Černý, Ruibar, Morava, Beran, Tumpach, Čásenský, Teršíp, Kopejtko, Široký, Mrva, Maňas, Freisler, Prokopec.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Martin Klouda, Martin Musil
    bahis siteleri