Kolín nad Rýnem – Stuttgart 1:3 (kon.) | Hannover – Darmstadt 1:2 (kon.) | Hertha – Augsburg 0:0 (kon.)
Hoffenheim – Leverkusen 1:1 (kon.) | Ingolstadt – Mohuč 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Dortmund 1:3 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:3 (1:1)
VfB Stuttgart
Sobota 23.01.2016, 15:30 • Rhein-Energie-Stadion, Köln • Německá Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Další neskutečná branková příležitost, v níž se ocitl Osako. Domácí středopolař ale tváří v tvář Tytońovi nedokázal optimálně zakončit. Nutno podotknou, že hostující brankář předvádí fantastický výkon.
     
    90+2
    Závěrečné střídání také na straně hostí. Místo Kostiće naskakuje na trávník Baumgartl.
     
    90+1
    Ve velkém vápně Stuttgartu nastal obrovský závar, který ale domácí nedokázali zužitkovat. Po sérii zmatků a nepřesností nasměroval Modeste balon pouze do připraveného Tytońa.
     
    90
    Ještě jeden rohový kop si domácí zasloužili. Následný centr nejprve odhlavičkoval hostující borec do zámezí, ovšem druhý pokus již zakončoval Maroh. Stoper Kölnu ale mířil přesně do Tytońových rukavic.
     
    87
    Hosté střídají. Místo Ruppa naskočí do zbytku utkání Klein.
    83. Christian GENTNER - 1:3
     
    83
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Tak to byla laskomina v podání hostující družiny. Rupp se výtečně protáhl na levou stranu velkého vápna, kde se neukvapil a přihrál zcela volnému CHRISTIANU GENTNEROVI. Kapitán Stuttgartu poté neomylně zakončil do prázdné branky. Troufám si říci, že je o vítězi rozhodnuto.
    78.
     
    78
    Tak to byla fantastický zásah v podání Horna! Domácí brankář excelentní robinzonádou vytáhl Gentnerovu dělovku. Následný rohový kop také nebyl úspěšný, a tak jsou akcie domácího celku stále nad vodou.
     
    77
    Velice aktivní Timo Werner si odchází odpočinout. Autora druhé branky hostujícího celku nahradí Kravec.
     
    73
    Další dlouhý pas, který končí v Hornových rukavicích. Domácí brankář následně zahájil protiútok, jenž se rozvinul po levé straně. Mladenović následně odcentroval přesně na Modesteho hlavu, ovšem francouzský forvard nezakončil přesně.
     
    71
    Stuttgart se následně vydal do rychlé protiofenzivy, ovšem nepřesná Kostićova přihrávka celou možnost zmařila. Domácí budou naposledy střídat, místo Vogta nastoupí Jojić.
     
    68
    Didavi se na pravé straně velkého vápna uvolnil a nakonec se také odhodlal ke střele. Ve stoprocentní palebné pozice mu ale jeho pokus zablokoval domácí bek.
     
    66
    Je tomu tak. Ze hřiště odchází Bittencourt, místo kterého si zahraje Mladenović.
     
    52
    Domácí poprvé střídají. Místo Olkowského nastoupí na telený pažit Zoller.
    51. Timo WERNER - 1:2
     
    51
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Hosté tuto nabídku perfektním způsobem využívají. Kop od rohového praporku se snesl přesně na hlavu TIMA WERNERA, který jej umístil k levé tyči Hornovy svatyně. Stuttgart tak otáčí vývoj utkání na svou stranu.
     
    41
    Znovu se ocitl v akci Rupp, tentokráte pálil tvrdě z hranice velkého vápna. Tečovaný pokus skončil v zámezí, avšak o mnoho branku neminul. Následný rohový kop nebyl úspěšný.
    36. Daniel DIDAVI - 1:1
     
    36
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Stačila však pouhá jedna chyby a je po vedení! Olkowski velice lehkovážně přišel na polovině o balon, čehož ihned využil Kostić. Ten následně z levé strany předal Wernerovi, jehož pokus ještě Horn zlikvidoval, ovšem poté zůstal v brankovišti ležet volný míč, který DANIEL DIDAVI neomylně poslal do branky.
    19. Anthony MODESTE - 1:0
     
    19
    Köln právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! ANTHONY MODESTE si postavil balon, rozběhl se a neomylně zakončil do prostřední části branky. Hostující brankář se rozhodl pro zákrok na levou stranu, a tak si francouzský forvard může bez okolků připsat svou osmou branku sezony.
     
    17
    Za svůj přečin proti regulím dostává hostující zadák Niedermeier (STU) žlutou kartu.
     
    17
    Pokutový kop pro domácí celek! Risse na sebe vzal zodpovědnost a protáhl se až do pokutového území. Tam se srazil s Niedermeierem, který však zcela jistě nefauloval záměrně. Poněkud přísné rozhodnutí.
     
    14
    Utkání nabírá grády, do solidní možnosti se tentokráte dostali domácí, kteří branku svého soka atakovali z pravé strany. Tytoń si však dělovku z ostrého úhlu pohlídal. Na druhé straně pálil nepřesně Didavi.
     
    10
    První vážnější příležitost, jíž měli na svědomí hosté. Byla to věru paráda! Zdálo se, že je balon v zámezí, ovšem Didavi na poslední chvíli elegantní patičkou poslal míč zpět na Gentnera, který ostře vypálil. Naneštěstí pro hosty ale pouze do Hornových rukavic. Domácí brankář tak své spoluhráče podržel.

    Libor Kucza

    Branky: 19. Modeste (pen.) – 36. Didavi, 51. Werner (Kostić), 83. Gentner (Rupp)

    Karty:   17. Niedermeier (STU)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:12.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Hector, Heintz, Maroh, Olkowski (52. Zoller) – Vogt (71. Jojić), Lehmann (C) – Bittencourt (66. Mladenović), Osako, Risse – Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Gerhardt, Hosiner, Jojić, F. Sørensen, Zoller, Mladenović.

    VfB Stuttgart: Tytoń – Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Emiliano Insúa – Gentner (C), Die – Kostić (90+2. Baumgartl), Didavi, Rupp (87. Klein) – Werner (77. Kravec).
    Náhradníci: Langerak – Baumgartl, Klein, Kravec, R. Kruse, Maxim, Tašči.

    Rozhodčí: Gräfe – Borsch, Fischer
    bahis siteleri