Atalanta BC – AS Řím 3:3 (kon.) | Udinese – Chievo 0:0 (kon.) | Hellas Verona – Frosinone 1:2 (kon.)
Juventus – Palermo 4:0 (kon.) | Fiorentina – Sassuolo 3:1 (kon.) | Lazio – Empoli 2:0 (kon.)
Sampdoria – AC Milán 0:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
3:3 (2:2)
AS Řím
Neděle 17.04.2016, 12:30 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (14:30:02)
    Luciano Spalletti, trenér Říma, byl vykázán na tribunu!
     
    Parádní utkání plné zvratů je za námi! Druhý poločas začínal za vyrovnaného stavu 2:2, ten ale nevydržel dlouho. Parádní obrat Atalanty z 0:2 na 3:2 totiž ani ne pět minut po začátku druhé půle dokonal svým druhým gólem v utkání Borriello! Římané se poté dlouhou dobu nedostávali do šancí, jejich tlak začal vrcholit až nějakou čtvrthodinku před koncem a v 85. minutě pramenil ve vyrovnání, o které se postaral střídající veterán Francesco Totti.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Z následného přímého kopu už domácí nic kloudného nevymysleli, zdá se, že je o výsledku rozhodnuto.
     
    90+4
    Příznivci Atalanty se dožadují vyloučení Konstantinose Manolase, řecký zadák AS ale nakonec za svůj ostrý skluz na unikajícího Pinillu vyfasoval "jen" kartu žluté barvy!
     
    90+3
    Právě Jasmin Kurtić vidí za zbytečný faul na polovině žlutou kartu.
     
    90+2
    Před Wojciechem Szczęsným bylo opět pořádné horko! Kulatý nesmysl neposedně poskakoval v pokutovém území a polský gólman míč zalehl na poslední chvíli před Kurtićem!
     
    90+1
    Už známe také délku nastavení, sudí Irrati přidal nad rámec základní hrací doby hned pět minut!
     
    90+1
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Davide Brivio.
     
    90
    Závěr zápasu je hodně nervózní, žlutému škraloupu se dnes nevyhne ani autor několika spálených šancí Edin Džeko.
     
    90
    Střídající Cristian Raimondi to přehnal s důrazem poblíž pomezní čáry a za svůj nedovolený zákrok byl oceněn žlutou kartou!
     
    88
    Hráči v modročerných dresech se ještě usadili na útočné polovině, také Atalanta ještě v závěru půjde vstříc tříbodovému zisku.
     
    87
    No a pozor! Rozhodčímu už došla trpělivost s Lucianem Spallettim, lodivod římského velkoklubu tak byl vykázán na tribunu!
     
    86
    Hosté jsou i nadále při chuti, Džekovi však byl nyní odpískán těsný ofsajd. Závěrečná pětiminutovka zápasu bude ještě hodně zajímavá!
    85. Francesco TOTTI - 3:3
     
    85
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tlak Římanů ale pokračoval a nakonec je z toho vyrovnání, tak tohle bude fotbalisty Atalanty ještě hodně dlouho mrzet! Kulatý nesmysl se šťastně odrazil na kopačku veterána FRANCESCA TOTTIHO, který se z první trefil přesně k tyči!
    85. Nainggolan pálil těsně nad!
     
    85
    Tak to byla šance jako hrom! Po sérii odrazů v pokutovém území se míč odrazil k úplně volnému Radju Nainggolanovi, který ale vypálil těsně nad!

    Vojtěch Balon

    Branky: 33. D'Alessandro (Borriello), 37. Borriello, 50. Borriello (A. Gómez) – 23. Digne (Perotti), 27. Nainggolan (Salah), 85. Totti (Florenzi)

    Karty:   51. Borriello (ABC), 56. A. Masiello (ABC), 90. Raimondi (ABC), 90+3. Kurtić (ABC) – 35. E. Zukanović (ASR), 67. De Rossi (ASR), 90. Džeko (ASR), 90+4. Manolas (ASR)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:10.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Tolói, Paletta, Dramé – Freuler, Migliaccio – D'Alessandro (74. Raimondi), Kurtić, A. Gómez (90+1. Brivio) – Borriello (84. Pinilla).
    Náhradníci: Radunović – Stendardo, Gagliardini, Bellini, Gakpé, Conti, Brivio, Monachello, Cherubin, Pinilla, Djimsiti, Raimondi.

    AS Řím: Szczęsny – Rüdiger, Manolas, E. Zukanović (54. El Shaarawy), Digne (34. Emerson) – De Rossi (78. Totti), Nainggolan – Florenzi, Perotti, Salah – Džeko.
    Náhradníci: De Sanctis – Castán, Strootman, Totti, Maicon, El Shaarawy, Pjanić, S. Keita, Vainqueur, Emerson, Torosidis, Umar.

    Rozhodčí: Irrati – de Luca, Schenone
    bahis siteleri