Slavia – Č. Budějovice 2:1 (kon.) | Třinec – Teplice 2:3 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:1 (kon.)
Ostrava – Bohemians 1905 4:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:3 (1:1)
FK Teplice
Neděle 17.04.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemnou neděli. Na počtenou! (12:27:08)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Žlutí neprohráli ani devátý zápas v řadě a posunuli se na druhé místo. Naopak Třinec nevyhrál ani naposedmnácté a zůstává čtrnáctý. V dalším kole bude hrát na hřišti Dukly Praha, Teplice doma přivítají Jablonec.
     
    Utkání končí předpokládaným vítězstvím Teplic, které se ale v Třinci docela nadřely. Po nerozhodném poločase se dostaly zpět do vedení zásluhou Martirosjana, který si naskočil na centr Softiće a hlavou zamířil přesně. Na opačné straně srovnal technickou střelou a svým druhým gólem v zápase Zimka, jenomže Teplice udeřily ještě jednou. D. Richter usměrnil centr z levé strany za Adamušku a rozhodl o přídělu tří bodů pro Teplice.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Lasota zakončil akci střelou na dlouhou nohu a branku překopl. Teplice vhazují na polovině hřiště a mají situaci pod kontrolou.
     
    90+1
    Nad rámec základního času se nastavují dvě minuty. Přímý kop Tomoviče hosté odvrátili, Třinec se snaží o návrat před Plachého.
     
    90
    D. Richter fauloval Tomoviče a Třinec má ještě možnost standardní situace. Rozehrává Tomovič, Adamuška zůstává ve své brance.
     
    89
    Únik D. Richtera po pravém křídle domácí zastavili, ale nemohou se dostat na dostřel Plachého. Možná teď po akci Samiece.
     
    88
    Tepličtí drží hru na útočné polovině, což jim za současného stavu rozhodně vyhovuje. Po Lancově odkopu netrefil balon Tomovič.
     
    86
    Teplice střídají, Davida Martirosjana nahrazuje Patrik Žitný. Latocha trefil z rohového kopu tyč, ale balon už opustil hrací plochu a rozehrává Plachý.
     
    85
    Martirosjan s Pěcháčkem vyslali do úniku Djordjeviće. Ten vracel do šestnáctky balon Pěcháčkovi, kterému ovšem zkřížil cestu vracející se Pustka.
     
    84
    Latocha předal u rohového praporku míč Zimkovi, jehož centr Plachý zkrotil. Po výkopu teplického gólmana doskákal míč až k Adamuškovi.
     
    83
    Skláři rozehráli standardní situace smluveným signálem, na jehož konci měl stát Strada. Jenomže ten si balon v šestnáctce nepřebral.
     
    82
    Lanc se dostal do problémů mezi třemi napadajícími útočníky a musel faulovat. Teplice rozehrávají přímý kop ze třiceti metrů.
     
    81
    Utkání skončilo pro domácího kapitána Petera Kučeru, jenž předává pásku Latochovi. Na místo Kučery nastupuje Tomáš Pustka.
     
    80
    Latocha mohl vyrovnat! Po přihrávce Zimky se procpal do vápna, ale místo přihrávky na Tomoviče vystřelil do bránícího Hasila.
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice si berou vedení zpět! Hosté se dostali k centru z levé strany. Stříže předskočil DANIEL RICHTER a lehkou tečí usměrnil míč za Adamušku – 2:3!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 17. Zimka, 74. Zimka – 15. Dendis, 62. Martirosjan, 79. D. Richter

    Karty:   15. Pilch (TRI) – 34. Softić (TEP)


    FK Třinec: Adamuška – Stříž, Reintam, Lanc, Kalfas (77. Žyla) – Tomovič, P. Kučera (C) (81. Pustka), Samiec, Pilch (67. Lasota) – Zimka, Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Žyla, Pustka, Lasota, Foitzik.

    FK Teplice: Plachý – Strada, Bílek, M. Richter, Hynek – Softić (75. L. Kučera), D. Richter (C), Pecháček, Dendis (46. Djordjević) – Šup (61. Hasil) – Martirosjan (86. Žitný). Trenér: Jakub Pekař.
    Náhradníci: Švejda – Hasil, Djordjević, Žitný, L. Kučera.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Valter Boček, Karel Mikeska

    Diváci: 120
    thejrc.org