Eibar – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Gijón – Barcelona 0:5 (kon.) | Ath. Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Las Palmas – Real Madrid 2:2 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:5 (0:2)
FC Barcelona
Sobota 24.09.2016, 16:15 • Estadio Municipal El Molinón • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    88. NEYMAR - 0:5
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to už je krutá demolice Gijónu! Domácí tým nebyl o tolik horším týmem, aby inkasoval pět branek. NEYMAR si naběhl na přihrávku spoluhráče a střelou po zemi našel mezeru mezi nohama Pitchua Cuéllara.
    85. Arda TURAN - 0:4
     
    85
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Před malou chvílí jsem psal o odhodlání Barcelony vstřelit čtvrtou branku a ten moment je tu! centrem z pravé strany se prezentoval Sergi Roberto, jenž na hranici malého vápna našel ARDU TURANA, jehož hlavička zamířila za brankovou čáru. Obrovskou chybu udělal také domácí gólman, jenž se při výběhu zastavil na půli cesty.
    81. NEYMAR - 0:3
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A jetu další branka katalánského týmu! Centr z levé strany mířil na Pacoa Alcácera, jenž předskočil obránce, ale jeho tvrdá rána zamířila do gólmana. Od Pitcha Cuéllar se míč odrazil před NEYMARA a ten v jasné pozici rozvlnil síť Gijónu potřetí.
    32. RAFINHA - 0:2
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    V krátkém sledu je náskok Barcelony dvoubrankový! Neymar našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Sergi Roberta, jehož centr našel RAFINHA. Brazilský ofenzivní hráč z malého vápna našel volný prostor v brance a nedal domácímu brankáři nejmenší šanci.
    29. Luis SUÁREZ - 0:1
     
    29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Po první velké šanci se Barcelona dočkala vedení! Pas za obranu dostal LUIS SUÁREZ, jenž zachoval pevné nervy a obhodil si vybíhajícího Pitcha Cuéllara. Poté už měl hostující útočník snadnou roli a je z toho první branka zápasu.

    Michal Luxa

    Branky: 29. L. Suárez (Arda Turan), 32. Rafinha (Roberto), 81. Neymar (Alcácer), 85. Arda Turan (Roberto), 88. Neymar (A. Gomes)

    Karty:   10. Lora (GIJ)   74. Lora (GIJ)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:10.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), Meré, Amorebieta, Lillo – S. Álvarez, Cases – Burgui, V. Rodríguez (77. Douglas), Moisés Gómez (68. Ndi) – Čop (68. C. Castro).
    Náhradníci: Mariño – Douglas, Babin, Aït-Atmane, C. Castro, Ndi, Viguera.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mathieu, Digne – A. Gomes, Busquets (C) (69. Denis Suárez), Rafinha – Arda Turan, L. Suárez (72. Alcácer), Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Rakitić, Denis Suárez, Iniesta, Mascherano, Alcácer, Alba.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri