Eibar – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Gijón – Barcelona 0:5 (kon.) | Ath. Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Las Palmas – Real Madrid 2:2 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:5 (0:2)
FC Barcelona
Sobota 24.09.2016, 16:15 • Estadio Municipal El Molinón • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Neymar odmítl hattrick, povedenou střelou orazítkoval zadní tyč
     
    90
    Hrdinou závěru poločasu mohl být Neymar, jenž se dostal po kombinaci na hranici vápna. Odkud si navedl míč do šestnáctky, ale jeho technická střela orazítkovala vzdálenější tyč domácí branky.
    88. NEYMAR - 0:5
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to už je krutá demolice Gijónu! Domácí tým nebyl o tolik horším týmem, aby inkasoval pět branek. NEYMAR si naběhl na přihrávku spoluhráče a střelou po zemi našel mezeru mezi nohama Pitchua Cuéllara.
    85. Arda TURAN - 0:4
     
    85
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Před malou chvílí jsem psal o odhodlání Barcelony vstřelit čtvrtou branku a ten moment je tu! centrem z pravé strany se prezentoval Sergi Roberto, jenž na hranici malého vápna našel ARDU TURANA, jehož hlavička zamířila za brankovou čáru. Obrovskou chybu udělal také domácí gólman, jenž se při výběhu zastavil na půli cesty.
    81. NEYMAR - 0:3
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A jetu další branka katalánského týmu! Centr z levé strany mířil na Pacoa Alcácera, jenž předskočil obránce, ale jeho tvrdá rána zamířila do gólmana. Od Pitcha Cuéllar se míč odrazil před NEYMARA a ten v jasné pozici rozvlnil síť Gijónu potřetí.
     
    77
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Víctor Rodríguez, přichází Pereira Douglas.
    74. Červená karta po druhé žluté pro domácího kapitána
     
    74
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Alberto Lora (Sporting Gijón). Domácí kapitán si už na začátku říkal o druhou žlutou a tentokrát je vyloučen. Alberto Lora zasáhl skluzem Sergi Roberta a musí předčasně pod sprchy.
     
    72
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Paco Alcácer.
     
    69
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Denis Suárez.
     
    68
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Carlos Castro.
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Daniel Ndi.
     
    62
    Po standardní situaci se Barcelona mohla radovat ze třetí branky, ale v ofsajdu byl přistižen Gerard Piqué. Ten výborně našel ve druhé vlně Jeremyho Mathieua, jehož střela skončila přesně u tyče.
    60. Loket v obličeji Ardy Turana
     
    60
    Po jednom ze zákroků zůstal na hrací ploše ležet Arda Turan! Turecký záložník byl zasažen loktem a i když se zdálo, že se jedná o nezaviněný moment. Opakovaný záběr rozluštil, že Castellano Lillo věděl moc dobře, co dělá. Zde mohla přijít další červená karta v dnešním duelu.
    57. Víctor Rodríguez se dostal do největší šance domácího celku
     
    57
    Po pěkné kombinaci se drzou kličkou dostal do vápna Víctor Rodríguez, jehož tvrdá rána zamířila do rukavic Marca-Andrého ter Stegena. Německý gólman si se zakončením poradil a bude se moci soustředit na rohový kop.
    36. Luis Suárez svou druhou velkou šanci v zápase nedokázal proměnit
     
    36
    Barcelona je rázem na koni a vytváří si jednu šanci za druhou! Z pravé strany se před branku dostal autor první branky, který nic nevymýšlel a zachoval se jako střelec. Ovšem tentokrát Luis Suárez trefil pouze boční síť.
    32. RAFINHA - 0:2
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    V krátkém sledu je náskok Barcelony dvoubrankový! Neymar našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Sergi Roberta, jehož centr našel RAFINHA. Brazilský ofenzivní hráč z malého vápna našel volný prostor v brance a nedal domácímu brankáři nejmenší šanci.
    29. Luis SUÁREZ - 0:1
     
    29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Po první velké šanci se Barcelona dočkala vedení! Pas za obranu dostal LUIS SUÁREZ, jenž zachoval pevné nervy a obhodil si vybíhajícího Pitcha Cuéllara. Poté už měl hostující útočník snadnou roli a je z toho první branka zápasu.
     
    22
    Režie dnešního zápasu se vrací ke spornému okamžiku a je zcela jasné, že Marc-André ter Stegen měl inkasovat žlutou kartu, jelikož se s balonem v ruce dostal asi metr za pokutové území!
    19. Marc-André ter Stegen vyběhl s balonem mimo pokutové území
     
    19
    Obrovské vzrušení, jak na hrací ploše, tak mezi diváky. Marc-André ter Stegen si došel pro balon, ale svůj pohyb neubrzdil a dostal se s míčem za pokutové území. Hlavní sudí píská přímý kop, ale německému brankáři neukazuje ani žlutou kartu , což se nelíbí divákům ani hráčům Gijónu.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Alberto Lora (Sporting Gijón), jenž stáhl na zelený pažit soupeře a je právem prvním potrestaným hráčem. Domácí kapitán zatáhl za záchranou brzdu, jelikož by se Rafinha dostal do obrovské šance.

    Michal Luxa

    Branky: 29. L. Suárez (Arda Turan), 32. Rafinha (Roberto), 81. Neymar (Alcácer), 85. Arda Turan (Roberto), 88. Neymar (A. Gomes)

    Karty:   10. Lora (GIJ)   74. Lora (GIJ)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:10.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), Meré, Amorebieta, Lillo – S. Álvarez, Cases – Burgui, V. Rodríguez (77. Douglas), Moisés Gómez (68. Ndi) – Čop (68. C. Castro).
    Náhradníci: Mariño – Douglas, Babin, Aït-Atmane, C. Castro, Ndi, Viguera.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mathieu, Digne – A. Gomes, Busquets (C) (69. Denis Suárez), Rafinha – Arda Turan, L. Suárez (72. Alcácer), Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Rakitić, Denis Suárez, Iniesta, Mascherano, Alcácer, Alba.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri