Mountfield HK – Č. Budějovice 0:3 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 8:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 0:1 (kon.)
K. Vary – Slavia 3:1 (kon.) | Sparta – Kladno 4:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:0 (kon.)
Písek – Pardubice 4:8 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 8:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 15.10.2016, 15:30 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    53:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je už nejspíš definitivně rozhodnuto. Na modré se napřáhl DAVID JIRÁSEK a puk prošel nejspíš pod betonem až mezi tři tyče. Domácí tedy využili přesilovku pět na tři.
     
    47:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Při menším závaru u hostující branky se opět prosadil OSCAR FLYNN, jenž nasměroval zblízka kotouč ke vzdálenější tyči. Pro boleslavského útočníka se jedná už o třetí kanadský bod v zápase. Asistence: Lukáš Kučera.
     
    34:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tomu se říká povedené střídání a v případě střelce gólu i návrat z marodky. Oscar Flynn neskutečně motal hlavy všem obráncům Havlíčkova Brodu, kteří zkrátka na boleslavského kanonýra již nestačili. Puk přihrál JANU DVOŘÁKOVI, který projel před brankářem a z jízdy uklidil kotouč do jeho protipohybu u pravé tyče. Tomáš Blažek nestačil zasáhnout, a tak Středočeši přidali branku v oslabení. Asistence: Oscar Flynn.
     
    27:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští paradoxně nevyužili kvantum přesilovek, krátce po vypršení jedné z nich však přinesla ovoce dobrá práce v pásmu, kterou odvedl Oscar Flynn. Ten našel volného VOJTĚCHA VEVERKU a loňský útočník Havlíčkova Brodu zamířil pod víko Blažkovy svatyně. Asistence: Oscar Flynn, David Jirásek.
     
    14:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Boleslavští chybovali v signalizované výhodě, nechali ujet VOJTĚCHA HOLENDU, který přehodil puk přes brankáře a ten nakonec skončil až za jeho zády. Tato branka byla vyvrcholením zmaru domácích v přesilové hře. Bez asistence.
     
    03:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se prosazují v signalizované výhodě. K odraženému kotouči se přímo před brankou dostal ANDREJ MORAVČÍK a někudy kolem levé tyče zakončil. Asistence: Peter Novák, Hynek Havelka.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 4. Moravčík (Novák, Havelka), 28. Veverka (Flynn, Jirásek), 35. Dvořák (Flynn), 48. Flynn (Kučera), 54. Jirásek (Kučera, Veverka) – 15. Holenda


    BK Mladá Boleslav: V. Marek (Haas) – Beneš, Novák, Dlabola, Jirásek (A), Homolka, Nepokoj, Červenka – Foerster, Dvořák, Křížek, Veverka (C), Hrachovec, Šíp (A), Havelka, Flynn, Jindra, Moravčík, Kučera
    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Vacík, Krejčí – Pejchal, Tecl, Holenda (C), Přibyl (A), Křehlík, Kulhánek, Cachnín, Teplý

    Rozhodčí: Škrobák – Frodl, T. Svoboda

    Diváci: 55
    bahis siteleri