Liberec – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 1:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Mountfield HK
Sobota 15.10.2016, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    43:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové dává pátý gól. Tomáš Hosnedl vůbec nic neviděl, čehož dokázal využít MARTIN NEDOMLEL, který se prosadil střelu pod víko. Asistence: František Řehák.
     
    28:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si ale berou tříbrankové vedení zpět. SZYMON BIENIEK vypálil z mezikruží a i když před ním zaklekli dva obránci, dokázal puk nasměrovat za Zajíčkova záda.
     
    28:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se dočkali! Jakub Šuráň předložil puk ve střením pásmu JANU CIKHARTOVI, jenž ho zavezl do třetiny, objel hostujícího obránce a střelou mezi nohy překonal brankáře Vacka. Asistence: Jakub Šuráň.
     
    25:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí jdou do tříbrankového vedení. Hosté se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém se rozhodl zakončit Martin Soukup. Jeho pokus vyrazil Zajiček pouze na hůl PETRA POPPELA, který už měl snadnou práci. Asistence: Martin Soukup.
     
    03:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Liberec! Matěj Morong vypálil z mezikruží, minul a kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět do brankoviště, kde si ho nešťastný Zajíček sám srazil do brány. Asistence: Petr Poppel.
     
    01:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení, když se po nahrávce od Petra Poppela z předbrankového prostoru prosadil MATĚJ MORONG. Asisitence: Petr Poppel.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 29. Cikhart (Šuráň) – 2. Morong (Poppel), 4. Morong (Poppel), 26. Poppel (Soukup), 29. Bieniek, 44. Nedomlel (Řehák)


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (41. Hosnedl) – Holec, Kovář, Šuráň, Hampl, Žůrek, Moc, Starý, Kollert – Pray, Rychlovský (C), Dospěl, Jansa, Dupal, Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Strnad
    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Řehák (C), Naar. Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Soukup, Nedomlel, Kašpar, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong, Poppel

    Rozhodčí: Vyštejn – Grundler, Vojtěch
    bahis siteleri