Liberec – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 1:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Mountfield HK
Sobota 15.10.2016, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    57:58
    Přečíslení tři na jednoho, tentokrát v hradeckém podání. Poppel přihrával Soukupovi, který už se rozhodl vypálit. Hosnedl se stačil přesunout.
     
    53:46
    Severočeši se dostali do přečíslení tři na jednoho. Rychlovský na sebe navázal obránce a zadovkou vybídl ke střele Drábka, který ale mířil pouze do Vacovy náruče.
     
    51:23
    Liberec ale o početní výhod rychle přichází neboť se vražením na hrazení provinil Adam Starý (LIB).
     
    51:09
    Další přesilová hra pro Tygry. Tentokrát si jde za hrubost sednout Martin Janda (HKM).
     
    48:44
    Ale hned jde zase do čtyř. Tomáš Janoušek (HKM) tvrdě u mantinelu atakoval Praye a odsedí si dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    46:33
    Tygři si zahrají přesilovou hru. Za nedovolené bránění si jde sednout Jakub Myška (HKM)
     
    43:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové dává pátý gól. Tomáš Hosnedl vůbec nic neviděl, čehož dokázal využít MARTIN NEDOMLEL, který se prosadil střelu pod víko. Asistence: František Řehák.
     
    40:01
    V bráně domácích došlo během přestávky ke změně. Zajíčka vystřídal Tomáš Hosnedl.
     
    37:37
    Jakub Rychlovský (LIB) byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    36:05
    Teď byl Poppel k brance ještě blíže, když se svými spoluhráči dostal do přečíslení tři na dva. Nakonec se rozhodl sám vystřelit, ale trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    34:36
    Jiruš vjel plnou rychlostí do pásma a chtěl ke střele vybídnout Rychlovského. Ten se ke kotouči nedostal a hrací předmět doputoval až k dojíždějícímu Hamplovi, který tvrdou ranou orazítkoval horní tyč.
     
    30:40
    Uvidíme hru čtyři proti čtyřem. Jakub Ryhlovský (LIB) a Martin Jadna (HKM) obdrželi menší trest za hrubost.
     
    28:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si ale berou tříbrankové vedení zpět. SZYMON BIENIEK vypálil z mezikruží a i když před ním zaklekli dva obránci, dokázal puk nasměrovat za Zajíčkova záda.
     
    28:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se dočkali! Jakub Šuráň předložil puk ve střením pásmu JANU CIKHARTOVI, jenž ho zavezl do třetiny, objel hostujícího obránce a střelou mezi nohy překonal brankáře Vacka. Asistence: Jakub Šuráň.
     
    25:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí jdou do tříbrankového vedení. Hosté se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém se rozhodl zakončit Martin Soukup. Jeho pokus vyrazil Zajiček pouze na hůl PETRA POPPELA, který už měl snadnou práci. Asistence: Martin Soukup.
     
    24:55
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šuráň – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:25
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Morong – 2 min., hákování).
     
    22:43
    Severočeši měli obrovskou šanci snížit! Vacek vyrazil po rychlé střele Žůrka kotouč jen před sebe a do brány se ho snažil dorazit Jiruš. Jeho pokus byl zblokován pouze na hůl Lišky, jenž měl před sebou úplně prázdnou bránu. Brankář Mountfieldu však tygřím skokem zachránil svůj tým a poradil si i s další dorážkou. Poté již rozhodčí přerušili hru.
     
    20:34
    Morong mohl dokončit hattrick, když dostal krásnou přihrávku na červenou čáru a ujížděl sám na Zajíčka. Liberecký brankář však jeho kličku do bekhendu vystihl.
     
    19:00
    Hampl v rychlém protiútoku vyslal golfem dělovku od modré, jenže nemířil přesně. Vacek nevěděl kam se odrazil kotouč a přesunul se ke své pravé tyči. Puk se ovšem odrazil k levé, kde ho chtěl do brány zasunout Žůrek. To se mu ale z nepochopitelných důvodů nepovedlo. Teď měli Hradečtí štěstí.
     
    11:56
    Uvidíme přesilovou hru. Po sekání Matěje Moronga (HKM) si jí zahraje Liberec.
     
    03:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Liberec! Matěj Morong vypálil z mezikruží, minul a kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět do brankoviště, kde si ho nešťastný Zajíček sám srazil do brány. Asistence: Petr Poppel.
     
    01:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení, když se po nahrávce od Petra Poppela z předbrankového prostoru prosadil MATĚJ MORONG. Asisitence: Petr Poppel.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 29. Cikhart (Šuráň) – 2. Morong (Poppel), 4. Morong (Poppel), 26. Poppel (Soukup), 29. Bieniek, 44. Nedomlel (Řehák)


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (41. Hosnedl) – Holec, Kovář, Šuráň, Hampl, Žůrek, Moc, Starý, Kollert – Pray, Rychlovský (C), Dospěl, Jansa, Dupal, Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Strnad
    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Řehák (C), Naar. Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Soukup, Nedomlel, Kašpar, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong, Poppel

    Rozhodčí: Vyštejn – Grundler, Vojtěch
    bahis siteleri