Kadaň – Litoměřice 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Most 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 07.01.2017, 17:00 • ZS Prostějov • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Slavia Praha bojuje v horních patrech tabulky WSM Ligy a po náročném domácím zápase proti Přerovu ji čeká utkání na ledě Prostějova, který vyhrál pouze jeden z posledních šesti zápasů. Pražský tým sice postrádá konzistentní výsledky, do sobotního duelu proti Prostějovu ale bude vstupovat v roli favorita.
     
    Jestřábi Prostějov:

    Ačkoliv Prostějov vyhrál pouze jedno z posledních šesti utkání, stále se drží na příčkách zajišťující účast v playoff. Jestřábům patří ve WSM Lize 9. místo a proti favorizované Slavii Praha se bude snažit ukončit sérii dvou porážek v řadě. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Martin Novák, který během letošní sezóny zaznamenal 33 kanadských bodů a s deseti brankami je po 38 kolech šestým nejlepším střelcem soutěže.
     
    HC Slavia Praha:

    Slavia Praha v letošní sezóně WSM Ligy usiluje o návrat do Tipsport Extraligy a po 38 kolech se nachází na čtvrtém místě. Hokejisté pražského týmu v posledním utkání zvládli náročný duel proti Přerovu, když po samostatných nájezdech zvítězili 3:2. Slavia doma vykročila do zápasu skvěle a po dvou slepených brankách vedla o dvě branky, jenže Přerov poté zvýšil obrátky, dvěma góly v řadě vyrovnal a ukořistil bod.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    19.11.16 Slavia Praha – Prostějov 5:4
    08.10.16 Prostějov – Slavia Praha 13:0
     
    Úvodní sestavy:

    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – Vokurka, A. Holík (A), T. Kvapil, V. Zadražil, Protivný, Štindl – Luňák, Venkrbec (C), Indra – Martin Novák, Rudovský, Švec – L. Krejčík, Šlahař, Žálčík – Matuš, Hozák, Augustin – Zabloudil.

    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Bača, J. Novák (A), Kolařík (A), J. Holý, Knot (C), A. Růžička – Jankovský, Šafránek, Rys – Schleiss, Kubica, Krliš – Šmerha, J. Müller, Kružík – Andrlík.

    Rozhodčí: Pavel Obadal. Čároví: Jaromír Bryška, Marian Poruba.
     
    Vítejte u sledování přenosu z utkání 39. kola WSM Ligy, v němž domácí Jestřábi Prostějov hostí Slavii Praha. Oba týmy se v Prostějově naposledy střetly 8. listopadu, kdy Jestřábi rozstříleli Slavii vysoko 13:0!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Puk dopadl na led a utkání mezi Jestřábi Prostějov a Slavií Praha bylo právě zahájeno.
     
    00:52
    Jestřábi středem ledové plochy zaváželi puk do útočného pásma, jejich akci ale zastavila přihrávka rukou.
     
    01:51
    Dominik Frodl ukryl pod lapačkou dlouhé nahození Prostějova ze středního pásma a raději hru přerušil.
     
    01:58
    Lukáš Krejčík po pravém křídle pronikal do útočného pásma a těsně za modrou čárou skočil na ledě, rozhodčí se ovšem poprvé v utkání vylučovat nerozhodli.
     
    02:44
    Václav Jankovský z levého rohu útočného pásma nahodil puk před bránu, kde našel Jiřího Ryse, který se ocitl v první velké brankové příležitosti, jenže bránu přestřelil!
     
    03:21
    Matouš Venkrbec se ocitl před bránou jako blesk z čistého nebe a mohl otevřít skóre zápasu, Dominika Frodla ovšem z blízkosti nepřekonal.
     
    03:39
    Dominik Frodl v blízkosti své levé tyče zastavil nahození Prostějova z pravého křídla a ukryl puk v lapačce.
     
    04:04
    Aleš Holík se na levém křídle nadechl k velkému sólu a pronikal nebezpečně k bráně Slavie, v levém kruhu pro vhazování ho ale o puk připravil Antonín Růžička.
     
    04:33
    Jestřábi nebezpečně vypálili na pravém křídle ihned po vhazování a Dominik Frodl měl na bližší pravé tyči co dělat, aby jejich pokus nadvakrát zneškodnil.
     
    05:08
    Dominik Frodl se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Prostějova a vzápětí holí podél hrazení rozehrál.
     
    05:43
    Slavii Praha se nepodařilo na pravém křídle rozehrát a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění.
     
    05:54
    Jiří Rys středem ledové plochy zavážel puk po přihrávce Václava Jankovského do útočného pásma, jenže těsně za modrou čárou se ocitl v obležení tří protihráčů.
     
    06:14
    Václav Krliš se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké brankové příležitosti, jeho následná střela zápěstím ale zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    06:54
    Martin Novák se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, bekhendovým blafákem ale v blízkosti levé tyče na Dominika Frodla nevyzrál! Brankář Slavie skvěle zasáhl lapačkou a puk vyrazil.
     
    07:56
    Jan Novák dobruslil nahození Jestřábů a proti domácímu týmu bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    08:40
    Vojtěch Augustin předvedl mezi kruhy pro vhazování krásnou stahovačku a poté napřáhl k prudké střele zápěstím, která zamířila vedle levé tyče a od mantinelu za bránou se odrazila pod lapačku pozorného Dominika Frodla.
     
    09:11
    Tomáš Protivný zmrazil puk na levé straně útočného pásma u mantinelu a hra byla přerušena, protože oběma týmům se ho dlouho marně dařilo vydolovat.
     
    09:54
    Pavel Kantor si snadno poradil s nahozením Slavie z pravého křídla a po snadném zákroku puk přikryl lapačkou.
     
    09:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Kubina na pravém křídle vyhrál vhazování a VÁCLAV KRLIŠ střelou zápěstím z ostrého úhlu překonal Pavla Kantora mezi betony. Václav Krliš vstřelil svůj první gól v letošní sezóně WSM Ligy a Slavia vede v Prostějově 1:0! Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    11:00
    Prostějov měl více ze hry, jenže před pár okamžiky z ničeho nic inkasoval a musí dotahovat jednobrankové manko.
     
    11:24
    Slavia si ve středním pásmu zahrávala s nebezpečím, následný protiútok Prostějova ale po nepřesné přihrávce hostů nic nepřinesl. Domácí rychle o kotouč přišli.
     
    12:08
    Zdeněk Kubica si z levého křídla sjel před bránu a po nádherné stahovačce v blízkosti levé tyče pálil těsně mimo!
     
    12:54
    Jiří Vokurka se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné střelecké pozici, jenže jeho následná střela zamířila nad!
     
    13:35
    Martin Bača dostal dvě minuty za podražení a Prostějov má k dispozici první přesilovou hru.
     
    14:09
    Václav Jankovský se řítil během vlastního oslabení po propadnutí Jestřábů ve středním pásmu do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou mířící do pravého horního rohu brány, Pavel Kantor ale předvedl fantastický zákrok, když lapačkou puk vyrazil mimo!
     
    15:28
    Jestřábům se nepodařilo rozehrát a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění.
     
    15:35
    Martin Bača se vrátil z trestné lavice zpět na led a Slavia Praha úspěšně přečkala první oslabení.
     
    15:56
    Prostějov špatně střídal a Jan Schleiss se mezi kruhy pro vhazování krásně protáhl kolem dvou domácích hráčů, Pavel Kantor si ale s jeho následnou bekhendovou střelou poradil a vyrážečkou ji vytěsnil mimo!
     
    17:16
    Tomáš Kvapil byl zřejmě hráčem, který byl nepříjemně dohrán v levém rohu útočného pásma a skončil na ledě, druhý faul na straně Slavie se ovšem nepískal.
     
    17:50
    Před bránou pražského celku vznikl obrovský závar, který gól nepřinesl, a následnou střelu domácího celku z levého křídla zastavil připravený Dominik Frodl.
     
    18:11
    Jan Schleiss na levém křídle z téměř nulového úhlu nahodil puk před bránu, kde ho Pavel Kantor holí přiloženou k ledu vyrazil.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:09
    Jestřábi se před bránou ocitli v obrovské šanci, jenže následná střela v podání Lukáše Žálčíka skončila na hrudi Dominika Frodla!
     
    19:23
    Prostějov se vzápětí dostal k nahození v pravém kruhu pro vhazování, které připravený Dominik Frodl po rychlém zakleknutí bez problému zastavil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Jestřábi vykročili do zápasu na Zimním stadionu v Prostějově dobře a byli nebezpečnějším týmem, jenže Slavii podržel skvělý Dominik Frodl a na opačné straně udeřil jako blesk z čistého nebe po vyhraném vhazování Zdeňka Kubicy útočník Václav Krliš, který vstřelil svůj první gól v letošní sezóně WSM Ligy. Další gól mohl přidat během oslabení Václav Jankovský, fantastického Pavla Kantora ale nepřekonal. Skóre po první třetině: Jestřábi Prostějov 0 HC Slavia Praha 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 17:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Na Zimním stadionu v Prostějova začala prostřední část utkání, do které Slavia Praha vstupuje s jednobrankovým vedením 1:0, o které se postaral Václav Krliš.
     
    21:16
    Tomáš Kvapil napřáhl mezi kruhy pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, kterou Dominik Frodl dokázal zastavit a skvělým zákrokem podržel Slavii nad vodou!
     
    22:09
    Vojtěch Zadražil se snažil po levém křídle prodat do šance, jenže u mantinelu ho zastavil jeden z hráčů Slavie.
     
    22:44
    Jakub Šlahař se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci a nádhernou kombinaci Jestřábů zakončil střelou, která nad ledem mířila přesně k levé tyči, Dominik Frodl ji ale po skvělém přesunu dokázal zastavit!
     
    23:37
    Jeden z hráčů Prostějova se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Dominik Frodl se mezi betony překonat nenechal a vzápětí si poradil i se střelou z pravého kruhu pro vhazování!
     
    23:50
    Martin Novák na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a jeho následná střela byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    24:11
    Václav Krliš v pravém rohu útočného pásma operoval s pukem a bekhendovou přihrávkou hledal v pravém kruhu pro vhazování některého ze spoluhráčů, jenže našel pouze někoho z Prostějova.
     
    24:45
    Aleš Holík dostal menší trest za hákování a Slavia má za pískotu diváků k dispozici první přesilovou hru.
     
    25:28
    Jan Novák od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou vkleče skvěle zablokoval Marek Indra. Vzápětí Slavia vypálila na levém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou a Pavel Kantor po rychlém zakleknutí našel puk ve svém náručí.
     
    25:28
    Na Zimním stadionu v Prostějově dochází k čištění ledové plochy poté, co se na ní objevila v blízkosti střídaček krev, což by znamenalo, že Marek Indra do prudké střely Jana Nováka nastavil obličej a musel na ošetřovnu.
     
    26:22
    Jan Holý na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a před bránou trefil brusli jednoho ze svých clonících spoluhráčů. Pavel Kantor zasahovat nemusel.
     
    26:45
    Vyloučený Aleš Holík je zpět na ledě a také Prostějov úspěšně přečkal první oslabení.
     
    26:53
    Martin Novák se ocitl po krásné přihrávce z pravého křídla v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci a střelou s příklepem bez přípravy mířil k levé tyči, jenže Dominik Frodl předvedl skvělý přesun, po kterém puk ukryl ve svém náručí!
     
    27:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠMERHA v blízkosti levé tyče předvedl nádhernou stahovačku a zřejmě střelou mezi nohama ve stylu Tomáše Hertla zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 0:2! Asistence: Jan Müller a Daniel Kružík.
     
    28:58
    Jestřábi na pravém křídle napřáhli ke střele, kterou Dominik Frodl vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě.
     
    29:20
    Nahození Slavie na opačné straně ledové plochy skončilo v ochranné síti a hra byla vykázána do středního pásma.
     
    30:03
    Jan Novák byl zřejmě hráčem, který na levém křídle vypálil od mantinelu, jeho pokus byl ale sražen mimo.
     
    30:44
    Jiří Rys na pravém křídle od mantinelu nahodil puk nebezpečně před bránu a po teči jednoho z vracejících se hráčů Prostějova kotouč těsně nad ledem zamířil vedle vzdálenější levé tyče! To byla slibná šance.
     
    31:17
    Pavel Kantor si bez problému poradil s nahozením Slavie z pravého kruhu pro vhazování a sevřel puk ve svém náručí.
     
    32:02
    Marek Indra je v pořádku a nyní se na pravém křídle snažil dostat ke střele, jenže ve své snaze v tísni neuspěl.
     
    32:45
    Václav Jankovský na levém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho pokus zamířil nad ledem vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    32:59
    Prostějov na pravém křídle rychle vypálil z kruhu pro vhazování a Dominik Frodl puk podržel v náručí.
     
    33:01
    Jestřábi vyhráli vhazování v útočném pásmu a jeden z domácích hokejistů na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila mimo.
     
    33:48
    Slavia Praha vyrazila do rychlého přečíslení dva na jednoho a Václav Krliš se po krásné diagonální přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla ocitl u levé tyče ve slibné střelecké pozici, jenže bránu minul! Kotouč zamířil vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    35:15
    Lukáš Žálčík na pravém křídle v blízkosti útočné modré čáry skončil na ledě, faul se ovšem nepískal.
     
    35:59
    Zdeněk Kubica na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a od mantinelu napřáhl ke střele zápěstím, která hned v zárodku byla sražena mimo.
     
    36:18
    Dominik Frodl v blízkosti své levé tyče podrazil jednoho z dorážejících hráčů Prostějova a dostal dvě minuty.
     
    36:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Brankář Dominik Frodl skvěle zasáhl proti střele Jestřábů od modré čáry pravým betonem, proti následné ráně JANA RUDOVSKÉHO z levého křídla už byl ale bezmocný, když mu jeho táhlá střela od modré čáry mezi betony prošla do brány. Prostějov využil přesilovou hru a vrátil se zpět do zápasu! Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    37:01
    Matouš Venkrbec na levém křídle nabral rychlost a pokoušel se vypálit přes jednoho z hráčů Slavie, jeho střela zápěstím ale byla sražena do rohu ledové plochy.
     
    38:08
    Aleš Holík na levém křídle předvedl pěknou individuální akci, jeho následná střela z ostrého úhlu ale byla přizvednuta a skončila v ochranné síti.
     
    38:23
    Martin Novák si z levého křídla krásně sjel před bránu a z ostrého úhlu vypálil bekhendem, Dominik Frodl měl vzápětí co dělat, aby puk vyrazil, nakonec ale zákrok zvládl!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:34
    Jan Holý v obranném pásmu přišel o puk a Matouš Venkrbec mohl pálit z pravého kruhu pro vhazování, jenže se rozhodl pro přihrávku, která byla nepřesná.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Slavia Praha v minulém zápase WSM Ligy doma proti Přerovu promarnila doma dvoubrankový a ve třetí třetině si bude muset dát na ledě Prostějova pozor, aby se něco podobného neopakovalo poté, co na druhý gól hostů v podání Tomáše Šmerhy odpověděl v přesilové hře Jan Rudovský. Skóre po druhé třetině: Jestřábi Prostějov 1 HC Slavia Praha 2.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    V Prostějově začala závěrečná třetí třetina a po deseti sekundách byl puk sražen na slávistickou střídačku.
     
    40:37
    Dominik Frodl se vydal za svou bránu, aby zastavil nahozený puk pro jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    41:19
    Jan Holý na levém křídle od modré čáry vypálil zápěstím a jeho tečované nahození skončilo nad bránou.
     
    41:32
    Prostějovu se na pravém křídle nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    42:22
    Václav Jankovský se po nádherné kolmé přihrávce málem řítil do samostatného úniku, jenže puk nedokázal zachytit a Pavel Kantor ho rychle přikryl lapačkou.
     
    42:54
    Jan Rudovský na pravém křídle nedokázal zachytit přihrávku svého spoluhráče a na straně domácího celku se pískalo zakázané uvolnění.
     
    43:14
    Pavel Kolařík dlouho stál úplně sám na levém křídle v blízkosti modré čáry, jenže žádný spoluhráčů mu neadresoval přihrávku.
     
    43:43
    Slavia na pravém křídle během pár sekund dvakrát vypálila z pravého kruhu pro vhazování, Pavel Kantor ovšem obě střely bez větších problémů zastavil.
     
    44:07
    Matouš Venkrbec se snažil dlouhou diagonální přihrávkou vysunout na pravém křídle rozjetého Lukáše Krejčíka, jenže domácí útočník na jeho pas nedosáhl a bylo z toho další zakázané uvolnění.
     
    44:41
    Tomáš Protivný v levém kruhu pro vhazování napřahoval ke střele, nakonec se ale rozhodl pro přihrávku mezi kruhy pro vhazování, která byla nepřesná.
     
    45:24
    Hokejisté Prostějova se dokáží dostat do slibných střeleckých pozic, jenže v nich jako by jim scházela odvaha vystřelit a nadějné příležitosti zbytečně přehrávají.
     
    46:31
    Lukáš Krejčík tentokrát na pravém křídle dokázal dobruslit prudkou přihrávku, jenže za bránou Slavie o puk přišel.
     
    46:39
    Slavia prudce vypálila z pravého kruhu pro vhazování a její následná střela skončila v ochranné síti.
     
    47:14
    Jestřábi dokázali uspět v souboji o puk v levém rohu útočného pásma a vzápětí před bránu posílali nebezpečnou přihrávku, které se zmocnil pozorný Václav Jankovský.
     
    47:36
    Prostějov vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Dominik Frodl lapačkou puk vyrazil nad bránou do ochranné sítě!
     
    47:49
    Zdeněk Kubica se krásně natlačil před bránu a chtěl puk zasunout k levé tyči, jenže trefil pouze pravý beton fantastického Pavla Kantora!
     
    48:13
    Jestřábi otočili rychle hru a vypálili z pravého kruhu pro vhazování, Dominik Frodl byl ale znovu připraven a puk ukryl ve své lapačce.
     
    48:54
    Tomáš Kvapil vystřelil s příklepem z levého kruhu pro vhazování, brankář Slavie ale opět zůstal nepřekonán poté, co puk ukryl po dalším pěkném zákroku v lapačce.
     
    49:31
    Matouš Venkrbec před bránou skvěle tečoval nahození z pravého křídla, jenže Dominik Frodl předvedl skvělý postřeh a kotouč do třetice našel ve své lapačce.
     
    49:53
    Martin Novák se chystal vypálit z levého kruhu pro vhazování, jeho střela ale byla zablokována.
     
    50:15
    Slavii se nepodařilo rozehrát a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění. Prostějov si začíná vytvářet velký tlak, hokejisté pražského celku nicméně odolávají.
     
    50:43
    Matouš Venkrbec byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu, a tečovaná střela Lukáše Luňáka z mezikruží byla sražena mimo.
     
    51:33
    Lukáš Luňák na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a poté napřáhl k táhlé střele, která skončila v náručí klečícího Dominika Frodla.
     
    51:38
    Prostějov po vyhraném vhazování vypálil s příklepem od modré čáry a následná rána skončila v ochranné síti.
     
    52:10
    Jan Schleiss byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Prostějov má ideální šanci vyrovnat.
     
    52:37
    Aleš Holík od modré čáry nahodil puk na bránu a Dominik Frodl ji vyrazil hrudí mimo.
     
    53:33
    Martin Novák na pravém křídle zavážel puk do útočného pásma, jenže proti dvojnásobné přesile se vzápětí neprosadil.
     
    54:08
    Tomáš Kvapil se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže odražený puk napálil pouze do vyrážečky fantastického Dominika Frodla, který drží Slavii nad vodou!
     
    54:10
    Jan Schleiss se vrátil zpět na led a Jestřábi přesilovou hru i přes obrovský tlak využít nedokázali.
     
    54:52
    Martin Bača dostal dvouminutový trest za hrubost plus deset minut za stejné provinění.
     
    54:52
    Aby v tom Martin Bača nebyl příliš nevině, tak dostal ještě jeden dvouminutový trest za hrubost na vrh.
     
    54:52
    Marek Švec dostal také dvě minuty plus deset minut za hrubost a vypadá to, že se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    54:52
    Lukáš Žálčík dostal dvě minuty za podražení, což znamená, že Slavia si zahraje přesilovou hru.
     
    56:15
    Ronald Knot dostal dvě minuty za podražení a chvíli se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    57:25
    Lukáš Žálčík naskočil zpět na led a začala přesilová hra Prostějova, kterou se domácí rozhodli podpořit hrou bez brankáře! Pavel Kantor je na střídačce.
     
    58:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Martin Novák mohl v blízkosti levé tyče zakončovat, jenže se ještě rozhodl pro přihrávku na lépe postaveného LUKÁŠE KREJČÍKA, který z blízkosti nad levým betonem Dominika Frodla zamířil k pravé tyči. V Prostějově je vyrovnáno 2:2! Asistence: Martin Novák a Jan Rudovský.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:06
    Tomáš Kvapil z obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a daroval Slavii přesilovou hru, která může být rozhodující, ale nepředbíhejme. Každopádně domácí obránce dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    59:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    VÁCLAV JANKOVSKÝ krásnou střelou od modré čáry propálil brankáře Pavla Kantora a Slávisté v přesilové hře zřejmě strhávají vítězství na svou stranu! Asistence: Jan Holý a Jan Novák.
     
    59:48
    Jeden z hráčů Slavie mohl uklízet puk do prázdné brány, jenže se ocitl v postavení mimo hru.
     
    Konec zápasu.
     
    Slavia stejně jako v posledním zápase WSM Ligy proti Přerovu i dnes na ledě Prostějova promarnila dvoubrankové vedení, když na úvodní góly Václava Krliše a Tomáše Šmerhy odpověděli v domácím dresu Jan Rudovský a necelé dvě minuty před koncem Lukáš Krejčík. Zdálo se, že utkání dojde na Zimním stadionu v Prostějově do prodloužení, jenže Tomáš Kvapil vyhodil puk z obranného pásma do hlediště a následnou přesilovou hru 37 sekund před koncem třetí části využil Václav Jankovský. Konečný výsledek: Jestřábi Prostějov 2 HC Slavia Praha 3.
     
    Statistiky: Střely: 43-21; Využité přesilové hry: 2-1; Góly v oslabení 0-0; Trestné minuty: 20-22. (19:56:38)
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Rudovský (L. Krejčík), 59. L. Krejčík (Martin Novák, Rudovský) – 10. Krliš (Kubica), 28. Šmerha (J. Müller, Kružík), 60. Jankovský (J. Holý, J. Novák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – Vokurka, A. Holík (A), T. Kvapil, V. Zadražil, Protivný, Štindl – Luňák, Venkrbec (C), Indra – Martin Novák, Rudovský, Švec – L. Krejčík, Šlahař, Žálčík – Matuš, Hozák, Augustin – Zabloudil.
    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Bača, J. Novák (A), Kolařík (A), J. Holý, Knot (C), A. Růžička – Jankovský, Šafránek, Rys – Schleiss, Kubica, Krliš – Šmerha, J. Müller, Kružík – Andrlík.

    Rozhodčí: Pavel Obadal. Čároví: Jaromír Bryška, Marian Poruba

    Diváci: 1325
    bahis siteleri