Kadaň – Litoměřice 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Most 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 07.01.2017, 17:00 • ZS Prostějov • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    VÁCLAV JANKOVSKÝ krásnou střelou od modré čáry propálil brankáře Pavla Kantora a Slávisté v přesilové hře zřejmě strhávají vítězství na svou stranu! Asistence: Jan Holý a Jan Novák.
     
    59:06
    Tomáš Kvapil z obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a daroval Slavii přesilovou hru, která může být rozhodující, ale nepředbíhejme. Každopádně domácí obránce dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    58:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Martin Novák mohl v blízkosti levé tyče zakončovat, jenže se ještě rozhodl pro přihrávku na lépe postaveného LUKÁŠE KREJČÍKA, který z blízkosti nad levým betonem Dominika Frodla zamířil k pravé tyči. V Prostějově je vyrovnáno 2:2! Asistence: Martin Novák a Jan Rudovský.
     
    57:25
    Lukáš Žálčík naskočil zpět na led a začala přesilová hra Prostějova, kterou se domácí rozhodli podpořit hrou bez brankáře! Pavel Kantor je na střídačce.
     
    56:15
    Ronald Knot dostal dvě minuty za podražení a chvíli se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    54:52
    Lukáš Žálčík dostal dvě minuty za podražení, což znamená, že Slavia si zahraje přesilovou hru.
     
    54:52
    Marek Švec dostal také dvě minuty plus deset minut za hrubost a vypadá to, že se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    54:52
    Aby v tom Martin Bača nebyl příliš nevině, tak dostal ještě jeden dvouminutový trest za hrubost na vrh.
     
    54:52
    Martin Bača dostal dvouminutový trest za hrubost plus deset minut za stejné provinění.
     
    54:08
    Tomáš Kvapil se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže odražený puk napálil pouze do vyrážečky fantastického Dominika Frodla, který drží Slavii nad vodou!
     
    52:10
    Jan Schleiss byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Prostějov má ideální šanci vyrovnat.
     
    47:49
    Zdeněk Kubica se krásně natlačil před bránu a chtěl puk zasunout k levé tyči, jenže trefil pouze pravý beton fantastického Pavla Kantora!
     
    47:36
    Prostějov vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Dominik Frodl lapačkou puk vyrazil nad bránou do ochranné sítě!
     
    38:23
    Martin Novák si z levého křídla krásně sjel před bránu a z ostrého úhlu vypálil bekhendem, Dominik Frodl měl vzápětí co dělat, aby puk vyrazil, nakonec ale zákrok zvládl!
     
    36:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Brankář Dominik Frodl skvěle zasáhl proti střele Jestřábů od modré čáry pravým betonem, proti následné ráně JANA RUDOVSKÉHO z levého křídla už byl ale bezmocný, když mu jeho táhlá střela od modré čáry mezi betony prošla do brány. Prostějov využil přesilovou hru a vrátil se zpět do zápasu! Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    36:18
    Dominik Frodl v blízkosti své levé tyče podrazil jednoho z dorážejících hráčů Prostějova a dostal dvě minuty.
     
    33:48
    Slavia Praha vyrazila do rychlého přečíslení dva na jednoho a Václav Krliš se po krásné diagonální přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla ocitl u levé tyče ve slibné střelecké pozici, jenže bránu minul! Kotouč zamířil vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    27:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠMERHA v blízkosti levé tyče předvedl nádhernou stahovačku a zřejmě střelou mezi nohama ve stylu Tomáše Hertla zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 0:2! Asistence: Jan Müller a Daniel Kružík.
     
    26:53
    Martin Novák se ocitl po krásné přihrávce z pravého křídla v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci a střelou s příklepem bez přípravy mířil k levé tyči, jenže Dominik Frodl předvedl skvělý přesun, po kterém puk ukryl ve svém náručí!
     
    24:45
    Aleš Holík dostal menší trest za hákování a Slavia má za pískotu diváků k dispozici první přesilovou hru.
     
    23:37
    Jeden z hráčů Prostějova se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Dominik Frodl se mezi betony překonat nenechal a vzápětí si poradil i se střelou z pravého kruhu pro vhazování!
     
    22:44
    Jakub Šlahař se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci a nádhernou kombinaci Jestřábů zakončil střelou, která nad ledem mířila přesně k levé tyči, Dominik Frodl ji ale po skvělém přesunu dokázal zastavit!
     
    21:16
    Tomáš Kvapil napřáhl mezi kruhy pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, kterou Dominik Frodl dokázal zastavit a skvělým zákrokem podržel Slavii nad vodou!
     
    19:09
    Jestřábi se před bránou ocitli v obrovské šanci, jenže následná střela v podání Lukáše Žálčíka skončila na hrudi Dominika Frodla!
     
    15:56
    Prostějov špatně střídal a Jan Schleiss se mezi kruhy pro vhazování krásně protáhl kolem dvou domácích hráčů, Pavel Kantor si ale s jeho následnou bekhendovou střelou poradil a vyrážečkou ji vytěsnil mimo!
     
    14:09
    Václav Jankovský se řítil během vlastního oslabení po propadnutí Jestřábů ve středním pásmu do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou mířící do pravého horního rohu brány, Pavel Kantor ale předvedl fantastický zákrok, když lapačkou puk vyrazil mimo!
     
    13:35
    Martin Bača dostal dvě minuty za podražení a Prostějov má k dispozici první přesilovou hru.
     
    12:54
    Jiří Vokurka se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné střelecké pozici, jenže jeho následná střela zamířila nad!
     
    12:08
    Zdeněk Kubica si z levého křídla sjel před bránu a po nádherné stahovačce v blízkosti levé tyče pálil těsně mimo!
     
    09:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Kubina na pravém křídle vyhrál vhazování a VÁCLAV KRLIŠ střelou zápěstím z ostrého úhlu překonal Pavla Kantora mezi betony. Václav Krliš vstřelil svůj první gól v letošní sezóně WSM Ligy a Slavia vede v Prostějově 1:0! Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    06:54
    Martin Novák se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, bekhendovým blafákem ale v blízkosti levé tyče na Dominika Frodla nevyzrál! Brankář Slavie skvěle zasáhl lapačkou a puk vyrazil.
     
    06:14
    Václav Krliš se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké brankové příležitosti, jeho následná střela zápěstím ale zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    04:33
    Jestřábi nebezpečně vypálili na pravém křídle ihned po vhazování a Dominik Frodl měl na bližší pravé tyči co dělat, aby jejich pokus nadvakrát zneškodnil.
     
    02:44
    Václav Jankovský z levého rohu útočného pásma nahodil puk před bránu, kde našel Jiřího Ryse, který se ocitl v první velké brankové příležitosti, jenže bránu přestřelil!
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Rudovský (L. Krejčík), 59. L. Krejčík (Martin Novák, Rudovský) – 10. Krliš (Kubica), 28. Šmerha (J. Müller, Kružík), 60. Jankovský (J. Holý, J. Novák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – Vokurka, A. Holík (A), T. Kvapil, V. Zadražil, Protivný, Štindl – Luňák, Venkrbec (C), Indra – Martin Novák, Rudovský, Švec – L. Krejčík, Šlahař, Žálčík – Matuš, Hozák, Augustin – Zabloudil.
    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Bača, J. Novák (A), Kolařík (A), J. Holý, Knot (C), A. Růžička – Jankovský, Šafránek, Rys – Schleiss, Kubica, Krliš – Šmerha, J. Müller, Kružík – Andrlík.

    Rozhodčí: Pavel Obadal. Čároví: Jaromír Bryška, Marian Poruba

    Diváci: 1325
    bahis siteleri