Chomutov – Kolín 2:3 (kon.) | Chrudim – Vltavín 3:1 (kon.) | Hlavice – Č. Lípa 1:6 (kon.)
Karlovy Vary – Kladno 2:2 (kon.) | H. Měcholupy – Strakonice 3:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
3:1 (3:1)
Loko Vltavín
Sobota 09.03.2013, 10:15Česká fotbalová liga
     
    43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Levý obránce JIŘÍ ADÁMEK má dnes střeleckou! Chrudimští těží z dalšího přímého kopu a centru Vladyky, který Čaba vyrazil, ale na dorážku dnešního střelce již neměl nárok - 3:1!
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Z rohového kopu se sice domácí neprosadili, ale o chvíli později to již vyšlo. Pavel Štěpánek poslal nenápadný centr z pravé strany, hlídaný Holub míč netrefil a ten tak mohl dopadnout na nohu TOMÁŠE DOSTÁLKA, který ho s obrovským štěstím poslal přesně k tyči - 2:1!
     
    27
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Ač Mrázek dělal, co umí, nestačilo to. Hosté standartní situace umí, po rohovém kopu došlo před chrudimskou brankou k závaru. První střelu ještě chrudimský brankář famózně vytáhl, na dorážku MICHALA BUREŠE již byl ale krátký - 1:1!
     
    19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení a nutno říci, že neaktivitu soupeře zaslouženě potrestali! Petr Vladyka poslal volný přímý kop na hlavu JIŘÍHO ADÁMKA, který hlavičkou o zem poprvé rozvlnil síť za bezmocným brankářem Čabou - 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 19. Adámek, 40. Dostálek, 43. Adámek – 27. Bureš


    MFK Chrudim: Mrázek - Adámek, Radouš, Drahoš, Štěpánek - Luptovský (71. Jarosz), Vladyka, Vodrážka, Kesner (84. Mastík), Dostálek - Holub (79. Vácha)
    Loko Vltavín: Čaba - Zelenka, Kozák, Valášek (76. Marčík), Valíček, Bureš, Krimlák, Láncz, Předota, Podzimek, Škorvánek (61. Walter)

    Rozhodčí: Schröter - Langer, Blaschke

    Diváci: 410
    bahis siteleri