Spišská N. Ves – Michalovce 7:3 (kon.) | Prešov – Prievidza 8:4 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 5:6 (kon.)
Pov. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Trnava 2:3 (kon.)
konec
HC Prešov 07
8:4 (1:1, 5:1, 2:2)
MšHK Prievidza
sk Středa 22.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:38
    Prešov dal gól!
    Prešov presilovku 5 na 3 nevyužil, tú 5 na 4 už ale áno. Najprv dostal puk pred brankára na pravú stranu Tomčák od Renčoka, ktorý si zatiaľ nakorčuľoval pred bránku, kde mu Tomčák poslal puk a ERIK RENČOK zvyšuje na 8:4.

    Asistencie: Tomčák
     
    56:52
    Prešov dáva gól! Nakoniec Prešov potvrdzuje dnešnú dominanciu aj napriek tomu, že po dvoch gólov hostí to vyzeralo všelijako. MICHAL KIVADER sa zmocnil pri mantineli puku, dostal sa s ním až pred brankára, ktorého si pekne obišiel podobne ako Kentoš a do prázdnej brány brány zvyšuje na 7:4.

    Bez asistencie.
     
    53:40
    Prievidza dala gól! Pred bránkou sa dostal k puku JOZEF KENTOŠ, prešiel cez obrancu, obišiel aj brankára a ukázal, ako jednoducho sa dá streliť gól.

    Bez asistencie.
     
    47:52
    Prievidza dala gól! Hostia už hrali presilovku, jednoducho sa dostali do útoku, kde poslal z kruhu švihom strelu RICHARD MATEJKA k tyčke a znižuje na 6:3.

    Asistencie: Galemba, Čopák
     
    38:04
    Prešov dal gól!
    Teraz domáci v pásme nevymýšľali, Guntáš vystrelil od modrej, pred brankárom, ktorý puk vyrazil vznikla tlačenica, v ktorej sa najlepšie zorientoval VILIAM KNAP.

    Asistencie: Renčok, Guntáš
     
    35:46
    Prešov dal gól!
    Tak Prešov nakoniec využíva aj presilovú hru. Obranca RADOSLAV SLÁVIK sa pomaly presúval do kruhu, nakoniec na neho prišla spoza brány krížna prihrávka, ktorú bleskovou strelou poslal do siete.

    Asistencie: Podsedlý, Prokop
     
    31:24
    Prievidza dala gól! Teraz prišiel ale úplne hlúpy gól pre domácich. Tí šli traja do útoku, no prihrávku dozadu nezachytili, puk zobrali hostia a veľmi ľahkou strelou medzi betóny nakoniec Kmeťa prekonal ROMAN HÚS.
     
    28:25
    Prešov dal gól!
    A nakoniec domáci pridali štvrtý gól. Sám na brankára proti jednému obrancovi šiel Kohutiar s Halásom, Kohutiarovi sa najprv nepodarilo cez obrancu prihrať, na druhý krát ale už pred bránkou našiel IGORA HALÁSA, ktorý strieľa hat-trick,!

    Asistencie: Kohutiar, Guntáš
     
    21:26
    Prešov dal gól!
    Prokop vyhral buly, poslal ho dozadu na Štefana Ejema, ktorý pred bránkou prihral na BORISA KREMPASKÉHO a ten akciu na jeden dotyk ukončuje gólom na 3:1.

    Asistencie: Štefan Ejem, Juraj Prokop
     
    20:57
    Prešov dal gól!
    Medzi kruhy teraz dostal dobrú prihrávku na hokejku Igor Halás, prihral ale ešte Kohutiarovi, ktorý bol pri tyčke, ten mu puk vrátil a IGOR HALÁS zakončuje do poloodkrytej brány.

    Asistencie: Roman Kohutiar, Ľubomír Sabol
     
    19:33
    Prievidza dala gól! Po chybe v útoku domáci stratili puk, Roman Hús šiel sám na bránku, na ľad sa hodil Kmeť a zabránil gólu, následne sa ale brankár nestihol spamätať a na ľade ostal príliš dlho, domácim sa nepodarilo vyhodiť, puku sa ujal po priťuknutí Pánisa MÁRIO PISTA a trafil úplne odkrytú bránu!

    Asistencie: Dávid Pánis, Roman Hús
     
    00:15
    Prešov dal gól!
    Rýchla úvod domácich., Ani sme nezačali a už Prešov vedie. Sabol zaviezol puk do útoku, medzi kruhmi našiel Kohutiara, ten prepálil, no odrazený puk do mantinelu usmernil do siete IGOR HALÁS.

    Asistencie: Kohutiar, Sabol

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 1. Halás (Kohutiar, Sabol), 21. Halás (Kohutiar, Sabol), 22. Krempaský (Ejem, Prokop), 29. Halás (Kohutiar, Guntáš), 36. Slávik (Podsedlý, Prokop), 39. Knap (Renčok, Guntáš), 57. Kivader, 60. Renčok (Tomčák) – 20. Pista (Pánis, Hús), 32. Hús, 48. Matejka (Galemba, Čopák), 54. Kentoš


    HC Prešov 07: Kmeť (Marton) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A", Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Fusek, Knap, Renčok
    MšHK Prievidza: Borároš – Popela "A", Petre, Matejka, Ďuriš, Pista, Majer – Pekarčík, Kraus "A", Kentoš – Glemba "C", Pánis, Hús – Čopák

    Rozhodčí: Jura – Smerek, Jobbágy
    bahis siteleri