Spišská N. Ves – Michalovce 7:3 (kon.) | Prešov – Prievidza 8:4 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 5:6 (kon.)
Pov. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Trnava 2:3 (kon.)
konec
HC Prešov 07
8:4 (1:1, 5:1, 2:2)
MšHK Prievidza
sk Středa 22.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:38
    Prešov dal gól!
    Prešov presilovku 5 na 3 nevyužil, tú 5 na 4 už ale áno. Najprv dostal puk pred brankára na pravú stranu Tomčák od Renčoka, ktorý si zatiaľ nakorčuľoval pred bránku, kde mu Tomčák poslal puk a ERIK RENČOK zvyšuje na 8:4.

    Asistencie: Tomčák
     
    58:10
    Až teraz sa to domácim podarilo, Sabol mal pred brankárom puk, ale padá, to je ešte nezavinené, pád Halása už ale zavinený je. Pekarčík ho podrazil a Prešov bude mať presilovku 5 na 3.
     
    57:16
    Prievidza sa oberá o možnosť aspoň skúsiť niečo vymyslieť s výsledkom, Michal Glemba si posedí za hákovanie.
     
    56:52
    Prešov dáva gól! Nakoniec Prešov potvrdzuje dnešnú dominanciu aj napriek tomu, že po dvoch gólov hostí to vyzeralo všelijako. MICHAL KIVADER sa zmocnil pri mantineli puku, dostal sa s ním až pred brankára, ktorého si pekne obišiel podobne ako Kentoš a do prázdnej brány brány zvyšuje na 7:4.

    Bez asistencie.
     
    53:40
    Prievidza dala gól! Pred bránkou sa dostal k puku JOZEF KENTOŠ, prešiel cez obrancu, obišiel aj brankára a ukázal, ako jednoducho sa dá streliť gól.

    Bez asistencie.
     
    53:05
    Tak na toto hostia čakali, po tlaku prišiel brejk a sám na bránku išiel Pánis, ten skúsil blafák zo zakončením medzi betóny, no proti Kmeťovi neuspel.
     
    52:10
    Ďalšia veľká príležitosť. Domáci začali hrať to čo v druhej tretine a vytvárať si veľký tlak. Pred bránku prišla prihrávka na korčuľujúceho Slávika, ktorý ale neprekonáva pozorného Borároša.
     
    51:40
    Následne ale ešte väčšia šanca, keď puk pred brankárom spracoval Halás, jeho strelu vyrazil Borároš vyrážačkou a následne zlikvidoval aj dorážku Ľubomíra Sabola!
     
    50:30
    Matejka teraz dobre sám sebe prihral o mantinel, domáci obranca nestíhal a pred bránkou sa Matejka dostal k strele, ktorú Kmeť chytá do lapačky.
     
    47:52
    Prievidza dala gól! Hostia už hrali presilovku, jednoducho sa dostali do útoku, kde poslal z kruhu švihom strelu RICHARD MATEJKA k tyčke a znižuje na 6:3.

    Asistencie: Galemba, Čopák
     
    47:15
    Individuálne to skúšal obranca domácich Slávik, krásne prešiel cez obrancu a následne mal pred sebou iba brankára, ktorého bekhendom z uhla ale neprekonal.
     
    46:21
    Domáci sa ale oberajú o presilovku, keď sa Horvát previňuje rovnako podrazením.
     
    44:40
    Následne sa ale na druhýkrát dostala Prievidza do útoku a dosť dlho tam aj pobudla, nakoniec sa strelou švihom z kruhu prezentoval Glemba, Erik Kmeť ale vytiahol pozornú lapačku.
     
    42:15
    Prešov sa už zmocnil puku a útočí, Krempaský si vymenil pred brankárom puk s Podsedlým, nakoniec mal pred sebou prárzdnu bránu Podsedlý, vo veľkej šanci ale prestrelil.
     
    38:50
    Hostia znova vyviezli puk, domáci odpovedali rýchlym útokom, puk nakoniec dostal pred bránkou Halás, naznačil strelu no ešte si obišiel brankára a z gólovej šance trafil hornú tyč!
     
    38:04
    Prešov dal gól!
    Teraz domáci v pásme nevymýšľali, Guntáš vystrelil od modrej, pred brankárom, ktorý puk vyrazil vznikla tlačenica, v ktorej sa najlepšie zorientoval VILIAM KNAP.

    Asistencie: Renčok, Guntáš
     
    35:46
    Prešov dal gól!
    Tak Prešov nakoniec využíva aj presilovú hru. Obranca RADOSLAV SLÁVIK sa pomaly presúval do kruhu, nakoniec na neho prišla spoza brány krížna prihrávka, ktorú bleskovou strelou poslal do siete.

    Asistencie: Podsedlý, Prokop
     
    34:50
    A znova sa bude vylučovať, Prešov síce nemal vážnejšiu šancu, no bol v útoku a Dávid Pánis to chcel zmeniť svojim hákovaním.
     
    33:55
    Hostia sú už v pätici a šancu na zvýšenie mal Sabol, sám pred brankárom za kruhom na buly vypálil delovku, ktorú Borároš vyrazil pred Halása, ktorý ale dorážkou tiež neprekonal v obrovskej šanci brankára ležiaceho na ľade.
     
    31:39
    Onrej Petre ide za hákovanie na trestnú lavicu a Prešov si zahrá presilovku po tom, ako sa snažil hosťujúci hráč zastaviť ďalší útok domácich.
     
    31:24
    Prievidza dala gól! Teraz prišiel ale úplne hlúpy gól pre domácich. Tí šli traja do útoku, no prihrávku dozadu nezachytili, puk zobrali hostia a veľmi ľahkou strelou medzi betóny nakoniec Kmeťa prekonal ROMAN HÚS.
     
    28:25
    Prešov dal gól!
    A nakoniec domáci pridali štvrtý gól. Sám na brankára proti jednému obrancovi šiel Kohutiar s Halásom, Kohutiarovi sa najprv nepodarilo cez obrancu prihrať, na druhý krát ale už pred bránkou našiel IGORA HALÁSA, ktorý strieľa hat-trick,!

    Asistencie: Kohutiar, Guntáš
     
    27:00
    Domáci pokračujú v tlaku, hostia síce dostali puk do stredu, toho sa ale ujal Horvát, prešiel poľahky cez obranu, najprv skúsil naznačiť strelu, ktorá prišla neskôr, na čo si Borároš dal pozor, následne si brankára položil, ten ale natiahol lapačku a zázračne do nej schoval dorážku!
     
    26:00
    Teraz si vytvára tlak Prešov, najprv Krempaského strelu iba tesne vyrazil Borároš a následne nebezpečne lietal puk okolo brankára, nikto ho ale neusmeril do siete.
     
    25:25
    Z trestnej prišiel ale Kentoš a šiel vo dvojici na brankára, nakoniec to skúsil sám ale cez betón Kmeťa sa nepresadil.
     
    24:05
    Prešovčania pekne a už aj trocha dlho kombinovali, nakoniec od modrej vypálil strelu Ejem, ktorú tečoval Kohutiar, no brankár Borároš nemal väčšie problémy.
     
    23:15
    Hostia sa snažili obrať vo svojom útočnom pásme súpera o puk, dopustili sa ale faulu, Jozef Kentoš sa previňuje podrazením.
     
    21:26
    Prešov dal gól!
    Prokop vyhral buly, poslal ho dozadu na Štefana Ejema, ktorý pred bránkou prihral na BORISA KREMPASKÉHO a ten akciu na jeden dotyk ukončuje gólom na 3:1.

    Asistencie: Štefan Ejem, Juraj Prokop
     
    20:57
    Prešov dal gól!
    Medzi kruhy teraz dostal dobrú prihrávku na hokejku Igor Halás, prihral ale ešte Kohutiarovi, ktorý bol pri tyčke, ten mu puk vrátil a IGOR HALÁS zakončuje do poloodkrytej brány.

    Asistencie: Roman Kohutiar, Ľubomír Sabol
     
    19:33
    Prievidza dala gól! Po chybe v útoku domáci stratili puk, Roman Hús šiel sám na bránku, na ľad sa hodil Kmeť a zabránil gólu, následne sa ale brankár nestihol spamätať a na ľade ostal príliš dlho, domácim sa nepodarilo vyhodiť, puku sa ujal po priťuknutí Pánisa MÁRIO PISTA a trafil úplne odkrytú bránu!

    Asistencie: Dávid Pánis, Roman Hús
     
    16:30
    Na druhej strane šli Glemba a Kentoš proti dvoj obrancom, Glemba prihral pred bránu, kde Kentoš usmernil puk iba na telo Kmeťa.
     
    16:10
    Hostia vyhodili, potom ale Prešov poslal rýchlo puk do útoku, kde sa cez obrancu dostal Kivader, položil si brankára no nakoniec puku v ceste do brány zabránil betón!
     
    15:02
    Prešov si zahrá presilovku. Majer si posedí za hákovanie.
     
    13:35
    Azda najväčšia šanca Prievidze doteraz, Prešov si vôbec nepokryl Christiána Krausa, ktorý dostal krížny pas od modrej a bol sám pred Kmeťom, mieril medzi betóny, na čo si ale brankár domácich dal pozor a puk chytá.
     
    12:45
    Dobrá šanca, pomaly si obkorčuľoval útočné pásmo Tomčák, nakoniec pred bránkou prenechal puk Kivaderovi, ktorý sám proti brankárovi ale strelou do rohu neuspel. Borároš zasahuje lapačkou.
     
    11:20
    Veľká šanca, spoza bránky prišla prihrávka na domáceho Krempaského, ktorý najprv nevystrelil a na drurhykrát už Borároš dobre zasiahol.
     
    09:42
    Richard Matejka si posedí na dve minúty za hákovanie. To mohol byť ale kľudne nájazd.
     
    09:40
    Po druhej zblokovanej strele sa dostal do úniku ale Kivader, ktorý šiel sám na bránku, bol ale faulovaný a strelou medzi betóny sa nepresadil.
     
    07:39
    V dostať sa do útoku si ale hostia vynútili faul. Roman Kohutiar si odsedí dve minúty za hákovanie.
     
    04:30
    Ďalšia dobrá akcia Prešova, z obrany dostal puk do útoku Podsedlý, medzi kruhmi bol voľný Prokop, ktorý ale bleskovou strelou až prestrelil.
     
    00:15
    Prešov dal gól!
    Rýchla úvod domácich., Ani sme nezačali a už Prešov vedie. Sabol zaviezol puk do útoku, medzi kruhmi našiel Kohutiara, ten prepálil, no odrazený puk do mantinelu usmernil do siete IGOR HALÁS.

    Asistencie: Kohutiar, Sabol

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 1. Halás (Kohutiar, Sabol), 21. Halás (Kohutiar, Sabol), 22. Krempaský (Ejem, Prokop), 29. Halás (Kohutiar, Guntáš), 36. Slávik (Podsedlý, Prokop), 39. Knap (Renčok, Guntáš), 57. Kivader, 60. Renčok (Tomčák) – 20. Pista (Pánis, Hús), 32. Hús, 48. Matejka (Galemba, Čopák), 54. Kentoš


    HC Prešov 07: Kmeť (Marton) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A", Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Fusek, Knap, Renčok
    MšHK Prievidza: Borároš – Popela "A", Petre, Matejka, Ďuriš, Pista, Majer – Pekarčík, Kraus "A", Kentoš – Glemba "C", Pánis, Hús – Čopák

    Rozhodčí: Jura – Smerek, Jobbágy
    bahis siteleri