Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
2:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Jihočeský kraj
Středa 22.01.2014, 13:15 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    41:29
    Jihočeši mají velkou šanci na opětovné srovnání stavu zápasu. Na trestnou lavici je totiž poslán pražský hráč Michal Steinocher (PHA), který pyká za podražení.
     
    37:36
    Pražané budou hrát přesilovku, protože za vražení na hrazení je potrestán Martin Kašper (PIS) na 1+7 minut.
     
    33:41
    Pražané se dostali do šance a soupeř se také provinil faulem. Jan Tesař (JHC) už sedí na trestné lavici. Praha bude hrát přesilovku, jen co se vrátí na led Matouš Horský.
     
    32:48
    Jihočeši jsou na tom lépe a jsou velmi aktivní. Dokonce si vykoledovali přesilovku. Za krosček je vykázán ven Matouš Horský (PHA).
     
    24:48
    A následně vznikla mela, po níž je na trestnou lavici vykázán Ostap Safin (PHA), jemuž byl udělen trest za sekání.
     
    23:36
    Na lavici hanby míří jihočeský hráč Martin Kašper (JHC), který dostal trest za držení hole a Pražané mají šanci na vstřelení branky.
     
    20:51
    Vzájemné vyloučení. Za hrubost míří na trestnou lavici Daniel Klusáček (JHC) a z celku Prahy je za sekání vyloučen Viktor Martínek (PHA).
     
    16:58
    Na lavici hanby putuje Ostap Safin (PHA) za hákování.
     
    12:13
    Jihočeši zaváhali v obraně a museli si pomoci faulem. Na trestné lavici sedí za hákování Stanislav DOsek (JHC). Ale protože Pražané zahráli zakázané uvolnění, bude se vhazovat ve střední třetině.
     
    10:17
    A dokonce si družina z jihu Čech vynutila přesilovku. Krosčekem se provinil proti útočícímu hráči Viktor Martínek (PHA).
     
    03:19
    Adam Kalaj se prodral až před brankáře a Václav Mokrý musel hodně rychle na zem, aby šanci jihočeského špílmachra zneškodnil. nakonec to ale nadvakrát zvládl. Na lavici hanby pak ale míří za hákování Tomáš Straka (PHA).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Kern (Safin, Burda), 39. Burda (Kern, Safin) – 8. Matys (Dudáček), 45. Káník (Jurka)


    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri