Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
2:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Jihočeský kraj
Středa 22.01.2014, 13:15 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Václav Burda (PHA) – Jáchym Kondelík (JHC) (15:04:41)
     
    Konec zápasu.
     
    44:57
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Neskutečné! 3.6 vteřin před koncem zápasu se Jihočechům povedlo vyrovnat! Hned po buly napřáhl JAKUB KÁNÍK a jeho dělovka skončila až za zády opařeného brankáře Václava Mokrého, které teď sedí zdrcený na svém brankovišti! Velká radost oběhla na tribunách, kde je početná družina jihočeských fandů. Asistence: Michal Jurka.
     
    44:52
    Jihočeši se ale dostali do pásma a Václav Mokrý podržel ve výstroji střelu. Ještě jedno buly před jeho klecí.
     
    44:33
    Václav Burda dostal puk do středního pásma a Jan Kern při snaze trefit prázdnou klec napálil jen obráncovy nohy!
     
    44:16
    Je to logické a je tomu skutečně i tak! Dominik Pavlát na střídačce! Jihočeši s šesti hráči v poli, buly před Václavem Mokrým.
     
    44:16
    Zakázané uvolnění je odpískáno týmu hlavního města Prahy. Bude se tak vhazovat před brankou Václava Mokrého.

    Time-out pro Jihočeský kraj!
     
    44:09
    Pražané drží kotouč ve středním pásmu u své obranné modré čáry. Jihočeši jsou vyhnáni z pásma.
     
    43:30
    Jihočeši tlačí a na modré čáře se opřel do kotouče Vojtěch Brabec. Jeho střela ale skončila jen na vyrážečce brankáře Václava Mokrého.
     
    42:35
    Na druhé straně napálil na levém kruhu kotouč na branku Viktor Martínek, ale tomu nebylo přáno. Brankář Pavlát podržel kotouč ve výstroji.
     
    42:15
    Velký mumraj před Václavem Mokrým, který měl plno práce s dorážejícími Tomášem Schwambergerem a Jakubem Káníkem. Nakonec ale ve spolupráci s obránci kotouč za čáru přes své betony nepustil.
     
    41:29
    Jihočeši mají velkou šanci na opětovné srovnání stavu zápasu. Na trestnou lavici je totiž poslán pražský hráč Michal Steinocher (PHA), který pyká za podražení.
     
    40:53
    Z levého kruhu vyslal štiplavou ránu Tomáš Schwamberger, který ale o několik milimetrů minul levou tyčku svatyně hlavního města Prahy.
     
    40:03
    Trio Jakub Káník – Tomáš Schwamberger – Ondřej Váňa se tlačilo před branku soupeře a nakonec první jmenovaný vypálil, ale jeho rána skončila jen v klíně Václava Mokrého.
     
    39:22
    Jihočeši se nastěhovali před Václava Mokrého, ale Lukáš Matys nedokázal před brankou trefit ideálně nahrávku Matyáše Filipa.
     
    38:20
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se prosazují v přesilové hře a dostávají se do vedení! Parádní souhra celé formace otevřela prostor pro VÁCLAVA BURDU, k němuž se přes Ostapa Safina s Janem Kernem dostal kotouč na spodek levého kruhu. Ostrostřelec z Letňan se opřel do kotouče a ten skončil přesně za zády rozhozeného gólmana Dominika Pavláta! Asistence: Jan Kern a Ostap Safin.
     
    37:36
    Pražané budou hrát přesilovku, protože za vražení na hrazení je potrestán Martin Kašper (PIS) na 1+7 minut.
     
    37:36
    U mantinelu přesně u boxu časoměřičů a pomocných rozhodčích se ocitl na ledě Tomáš Nacházel, který se po krátkém ošetření od lékaře zvedl a odjel na střídačku.
     
    36:44
    Velmi jistě zasáhl také Václav Mokrý na druhé straně, který se musel činit po ráně Jihočechů, kteří se na pravém kruhu dostali ke střele.
     
    36:10
    U branky Dominika Pavláta bylo rušno, ale táborský gólman ve službách Chomutova si všechny střelecké pokusy svého soupeře pohlídal.
     
    35:07
    Po pravém křídle projel až na pravý kruh Jan Kern, který z první vypálil, ale jeho rána skončila u pozorného Dominika Pavláta.
     
    34:49
    Oba celky se nedokázaly v přesilovce přes dobře bránící hráče soupeře prosadit. Nyní je odpískáno zakázané uvolnění pražského celku.
     
    33:41
    Pražané se dostali do šance a soupeř se také provinil faulem. Jan Tesař (JHC) už sedí na trestné lavici. Praha bude hrát přesilovku, jen co se vrátí na led Matouš Horský.
     
    32:48
    Jihočeši jsou na tom lépe a jsou velmi aktivní. Dokonce si vykoledovali přesilovku. Za krosček je vykázán ven Matouš Horský (PHA).
     
    32:17
    Na modré čáře znovu pálil střelecky velmi aktivní Jáchym Kondelík, který ale ztroskotal na brankáři, jelikož Václav Mokrý podržel puk na hrudi.
     
    31:28
    Jihočeši jsou na tom lépe a znovu to zkoušel od modré čáry Jáchym Kondelík, ale jeho rána skončila jen asi pět centimetrů vedle pravé tyče Mokrého svatyně.
     
    30:25
    Z pravého kruhu se opřel do kotouče Jáchym Kondelík, ale jeho rána si našla cestu jen do výstroje brankáře hlavního města.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:14
    Jan Kern dostal kotouč na pravém kruhu na hokejku a mohl ihned pálit, ale moc si puk předhodil, a tak nedokázal přesně vypálit.
     
    28:19
    Pražská družina se cpala před branku soupeře a na levém křídle se opřel do puku Viktor Martínek, ale ten také nezamířil přesně.
     
    27:15
    Na pravém kruhu se dostal ke střele Michal Biben, ale jeho rána si to naštrádovala jen asi deset centimetrů vedle Pavlátovy svatyně.
     
    26:06
    Jihočeši byli aktivní a písecký ranař Jan Káník vypálil z mezikruží, ale jeho rána prošla jen těsně vedle pravé tyče Mokrého klece.
     
    25:17
    Tomáš Schwamberger se dostal po levém křídle až do šance a bleskově vypálil. Jeho střela ale nebyla příliš silná a našla si cestu jen do betonů Václava Mokrého.
     
    24:48
    A následně vznikla mela, po níž je na trestnou lavici vykázán Ostap Safin (PHA), jemuž byl udělen trest za sekání.
     
    24:29
    Václav Burda se u levého mantinelu dostal ke střele a jeho rána skončila jen na lapačce připraveného Dominika Pavláta, který udržel touš před čarou.
     
    23:36
    Na lavici hanby míří jihočeský hráč Martin Kašper (JHC), který dostal trest za držení hole a Pražané mají šanci na vstřelení branky.
     
    22:48
    Do útočné třetiny se dostal Martin Kašper, který hnedka vypálil z levého kruhu, ale jeho rána postrádala přesnost a jen zaduněla na zadní mantinel.
     
    21:54
    Rozhodčí nyní upřel Jihočechům regulérní gól. Daniel Dudáček se dostal na levém kruhu ke střele, kterou Václav Mokrý jen ztlumil a puk prošel až za brankovou čáru. Dokonce stadion zhasl na znamení gólu, ale hlavní sudí rozpažil a branku neuznal.
     
    21:31
    Dominik Kaisler se prodral do útočného pásma a backhandem poslal kotouč na modrou čáru, kde se do něj opřel Jan Tesař, ale Václav Mokrý podržel puk v lapačce.
     
    20:51
    Vzájemné vyloučení. Za hrubost míří na trestnou lavici Daniel Klusáček (JHC) a z celku Prahy je za sekání vyloučen Viktor Martínek (PHA).
     
    20:00
    Jihočeši byli pod tlakem, ale ani jeden z hráčů hlavního města Prahy se nedokázal dostat k pořádné střele. Celek Jana Rybáčka a Petra Červeného se ubránil.
     
    19:09
    Jan Tesař (JHC) dostal trest za sekání. Celek z jihu Čech se tak bude muset bránit.
     
    18:44
    Ondřej Váňa se neprocpal do šance, ale na levém kruhu jej odstavil protihráč. Následně se na druhé straně ocitl kotouč na střídačce soupeře.
     
    17:42
    Jáchym Kondelík se dostal na vrcholu levého kruhu ke střele a jeho rána skončila jen o malý kousek vedle pravé tyče Mokrého branky.
     
    16:58
    Na lavici hanby putuje Ostap Safin (PHA) za hákování.
     
    16:45
    Jihočeský celek vyhazuje na zakázané uvolnění. Pražané jsou velmi aktivní a Dominik Pavlát má pořád plné ruce práce.
     
    15:50
    Jan Kern projel do pásma a z levého kruhu vypálil. Jeho střela ale skončila jen na vyrážečce brankáře Dominika Pavláta.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první část zápasu, kterou načal lépe tým z jihu Čech, který se dostal do vedení, ale Pražané srovnali zásluhou Jana Kerna.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:20
    To ale vyhrálo družstvo Jana Rybáčka a Petra Červeného. Adam Kalaj pak táhl kotouč po pravém křídle a z kruhu vypálil. Jeho ránu podržel Mokrý ve své výstroji.
     
    14:05
    U pravého mantinelu v útočném pásmu Prahy byl zašlápnut kotouč, a tak následuje buly před brankou maskovaného muže Jihočechů.
     
    13:15
    Tým z české metropole se cpal do střely, ale nedokázal zakončit. A to i díky výborné práci obrany jihočeského krajového výběru.
     
    12:49
    Jihočeši skvěle brání a dvakrát po sobě dopravili kotouč až za branku, kterou hájí Václav Mokrý.
     
    12:13
    Jihočeši zaváhali v obraně a museli si pomoci faulem. Na trestné lavici sedí za hákování Stanislav DOsek (JHC). Ale protože Pražané zahráli zakázané uvolnění, bude se vhazovat ve střední třetině.
     
    11:17
    Pražané ale dokázali celkem rychle dostat kotouč ven z pásma a podržet jej nějakou dobu před Dominikem Pavlátem, takže při oslabení soupeři nedovolili zakončit.
     
    10:17
    A dokonce si družina z jihu Čech vynutila přesilovku. Krosčekem se provinil proti útočícímu hráči Viktor Martínek (PHA).
     
    09:48
    Jihočechy inkasovaná branka nakopla a snaží se protlačit dopředu. Bohužel pro ně ale dobře funguje pražské obrana.
     
    08:57
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    To je ale minulostí a tým z hlavního města České republiky se dočkal vyrovnání. Na vrcholu pravého kruhu sebral kotouč nahozený Václavem Burdou sparťan Ostap Safin, který si sjel až na spodek kruhu a vypálil. Svou střelou trefil jen beton Dominika Pavláta, ale o dorážku se postaral JAN KERN, který bez potíží trefil přesně prostor pod horní tyčkou! Asistence: Ostap Safin a Václav Burda.
     
    08:43
    Pražané jsou opaření a Jihočeši hrají lépe. Opět se tlačila družina z jihu Čech do šance, ale na modré čáře byla zastavena obránci.
     
    07:41
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Následně se už ale družina z jihu Čech k velké radosti svých početných fanoušků dostává do vedení. Daniel Dudáček našel na levém kruhu LUKÁŠE MATYSE, který svou dělovkou propálil Václava Mokrého a otevřel tak gólový účet tohoto střetnutí! Asistence: Daniel Dudáček.
     
    07:20
    Tomáš Schwamberger našel hůl Ondřeje Váni, který objel klec a z první se snažil servírovat puk zpět na svého spoluhráče, který ale nedokázal trefit před kasou kotouč.
     
    06:35
    Jihočeši se prodírali do pásma, ale Ondřej Váňa byl načapán v ofsajdu, takže se až k ohrožení klece nedostal.
     
    05:57
    Na obou stranách zahrozilo. Jan Grim nejprve svou ranou minul levou tyčku Pavlátovy brány, který pak měl plno práce s odraženým kotoučem a na druhé straně musel ukrýt ve své moci střelu z pravého kruhu Václav Mokrý.
     
    05:26
    Jáchym Kondelík se protlačil až na pravý kruh, kde zkusil své štěstí s backhandovou střelou, ale ta minula o půl metru bližší tyčku.
     
    04:18
    Jihočeši byli sice nebezpeční a dokonce se dostali i do několika střel. Jan Tesař, který pokračuje ve střelecké tradici z prvního utkání, ale minul kasu a na druhé straně musel při vyvezení puku soupeřem zasahovat Dominik Pavlát.
     
    03:19
    Adam Kalaj se prodral až před brankáře a Václav Mokrý musel hodně rychle na zem, aby šanci jihočeského špílmachra zneškodnil. nakonec to ale nadvakrát zvládl. Na lavici hanby pak ale míří za hákování Tomáš Straka (PHA).
     
    02:37
    Po buly se na levém kruhu opřel do kotouče Dominik Kaisler, ale Václav Mokrý stihl včas zakleknout a podržet svůj tým.
     
    02:03
    Ale icing je k vidění i na druhé straně. I když tentokrát to nebylo z toho důvodu, že by soupeř tlačil, ale zkrátka proto, že přihrávka do brejku byla až moc rychlá.
     
    01:30
    Pražané jsou aktivnější a neustále se tlačí do koncovky. Jejich soupeř teď dokonce zahrál jen na zakázané uvolnění.
     
    00:59
    Mezi kruhy si od pravého mantinelu vybruslil Michael Švarc, který vyslal rychlou střelu, ale ta skončila jen na vyrážečce připraveného Dominika Pavláta.
     
    00:40
    Oba celky se snažily projít rychle do pásma a zakončit. Nakonec se to povedlo Janu Kernovi, ale ten byl načapán v ofsajdu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát.
     
    Zápas začne kvůli zpoždění zřejmě o malou chvilku později.
     
    Velký suverén tohoto turnaje – hlavní město Praha, kterého táhne kvarteto Ostap SafinJan KernVáclav BurdaViktor Martínek, zatím kráčí turnaje bez porážky a s dvěma inkasovanými brankami, o což se postaral zejména gólman Václav Mokrý, kterému sekunduje v zádech Petr Hamalčík. Proti němu se teď postaví tým Jihočeského kraje, který, chce-li bez problému postoupit do finále, musí uspět. I když bota ho už tolik netlačí, anžto Ústečtí nestačili na Královéhradecké.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Kern (Safin, Burda), 39. Burda (Kern, Safin) – 8. Matys (Dudáček), 45. Káník (Jurka)


    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri