Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
2:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Jihočeský kraj
Středa 22.01.2014, 13:15 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:57
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Neskutečné! 3.6 vteřin před koncem zápasu se Jihočechům povedlo vyrovnat! Hned po buly napřáhl JAKUB KÁNÍK a jeho dělovka skončila až za zády opařeného brankáře Václava Mokrého, které teď sedí zdrcený na svém brankovišti! Velká radost oběhla na tribunách, kde je početná družina jihočeských fandů. Asistence: Michal Jurka.
     
    44:33
    Václav Burda dostal puk do středního pásma a Jan Kern při snaze trefit prázdnou klec napálil jen obráncovy nohy!
     
    44:16
    Je to logické a je tomu skutečně i tak! Dominik Pavlát na střídačce! Jihočeši s šesti hráči v poli, buly před Václavem Mokrým.
     
    42:15
    Velký mumraj před Václavem Mokrým, který měl plno práce s dorážejícími Tomášem Schwambergerem a Jakubem Káníkem. Nakonec ale ve spolupráci s obránci kotouč za čáru přes své betony nepustil.
     
    41:29
    Jihočeši mají velkou šanci na opětovné srovnání stavu zápasu. Na trestnou lavici je totiž poslán pražský hráč Michal Steinocher (PHA), který pyká za podražení.
     
    38:20
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se prosazují v přesilové hře a dostávají se do vedení! Parádní souhra celé formace otevřela prostor pro VÁCLAVA BURDU, k němuž se přes Ostapa Safina s Janem Kernem dostal kotouč na spodek levého kruhu. Ostrostřelec z Letňan se opřel do kotouče a ten skončil přesně za zády rozhozeného gólmana Dominika Pavláta! Asistence: Jan Kern a Ostap Safin.
     
    37:36
    Pražané budou hrát přesilovku, protože za vražení na hrazení je potrestán Martin Kašper (PIS) na 1+7 minut.
     
    33:41
    Pražané se dostali do šance a soupeř se také provinil faulem. Jan Tesař (JHC) už sedí na trestné lavici. Praha bude hrát přesilovku, jen co se vrátí na led Matouš Horský.
     
    32:48
    Jihočeši jsou na tom lépe a jsou velmi aktivní. Dokonce si vykoledovali přesilovku. Za krosček je vykázán ven Matouš Horský (PHA).
     
    24:48
    A následně vznikla mela, po níž je na trestnou lavici vykázán Ostap Safin (PHA), jemuž byl udělen trest za sekání.
     
    23:36
    Na lavici hanby míří jihočeský hráč Martin Kašper (JHC), který dostal trest za držení hole a Pražané mají šanci na vstřelení branky.
     
    21:54
    Rozhodčí nyní upřel Jihočechům regulérní gól. Daniel Dudáček se dostal na levém kruhu ke střele, kterou Václav Mokrý jen ztlumil a puk prošel až za brankovou čáru. Dokonce stadion zhasl na znamení gólu, ale hlavní sudí rozpažil a branku neuznal.
     
    20:51
    Vzájemné vyloučení. Za hrubost míří na trestnou lavici Daniel Klusáček (JHC) a z celku Prahy je za sekání vyloučen Viktor Martínek (PHA).
     
    16:58
    Na lavici hanby putuje Ostap Safin (PHA) za hákování.
     
    12:13
    Jihočeši zaváhali v obraně a museli si pomoci faulem. Na trestné lavici sedí za hákování Stanislav DOsek (JHC). Ale protože Pražané zahráli zakázané uvolnění, bude se vhazovat ve střední třetině.
     
    10:17
    A dokonce si družina z jihu Čech vynutila přesilovku. Krosčekem se provinil proti útočícímu hráči Viktor Martínek (PHA).
     
    08:57
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    To je ale minulostí a tým z hlavního města České republiky se dočkal vyrovnání. Na vrcholu pravého kruhu sebral kotouč nahozený Václavem Burdou sparťan Ostap Safin, který si sjel až na spodek kruhu a vypálil. Svou střelou trefil jen beton Dominika Pavláta, ale o dorážku se postaral JAN KERN, který bez potíží trefil přesně prostor pod horní tyčkou! Asistence: Ostap Safin a Václav Burda.
     
    07:41
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Následně se už ale družina z jihu Čech k velké radosti svých početných fanoušků dostává do vedení. Daniel Dudáček našel na levém kruhu LUKÁŠE MATYSE, který svou dělovkou propálil Václava Mokrého a otevřel tak gólový účet tohoto střetnutí! Asistence: Daniel Dudáček.
     
    03:19
    Adam Kalaj se prodral až před brankáře a Václav Mokrý musel hodně rychle na zem, aby šanci jihočeského špílmachra zneškodnil. nakonec to ale nadvakrát zvládl. Na lavici hanby pak ale míří za hákování Tomáš Straka (PHA).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Kern (Safin, Burda), 39. Burda (Kern, Safin) – 8. Matys (Dudáček), 45. Káník (Jurka)


    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri