Norwich – Liverpool 4:5 (kon.) | West Brom – Aston Villa 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 1:1 (kon.)
Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:1 (kon.) | Leicester – Stoke 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Tottenham 1:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 2:2 (kon.)
konec
Norwich City
4:5 (2:1)
Liverpool FC
Sobota 23.01.2016, 13:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Adam LALLANA - 4:5
     
    90+5
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak, takovýhle průběh utkání jsem již hodně dlouho neviděl! Tohle jde popsat snad jedním slovem – neskutečné! Liverpool po vyrovnávací brance nic nezabalil, a ještě se vydal do útoku. Ve vápně se nakonec míč odrazil míč přesně na nohu ADAMA LALLANY, který se do něj opřel, balón díky odrazu o trávník přeletěl bránící hráče a skončil v růžku norwichské branky.
    90+3. Sébastien BASSONG - 4:4
     
    90+3
    Norwich právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Norwich přidává krásnou tečku za dnešním utkáním, a v nastaveném čase srovnává na 4:4! Howson rozehrával standardní situaci z poloviny hřiště, který našel před vápnem Jeromeho. Následně se míč dostal na nohu SÉBASTIEN BASSONGA, který krásnou střelou k tyči nedal Mignoletovi šanci!
    75. James MILNER - 3:4
     
    75
    Liverpool právě vstřelil branku!
    To je obrat, to je neskutečné! Liverpool dokázal během dvaceti minut obrátit dnešní utkání ze stavu 1:3 na 4:3! Obrovskou chybu udělal v obraně stoper Martin, který chtěl přihrávat zpět ke svému brankáři, nicméně si nevšiml JAMESE MILNERA, který si v následném samostatném úniku věděl rady!
    63. Roberto FIRMINO - 3:3
     
    63
    Liverpool právě vstřelil branku!
    To je zápas! Na začátku druhého poločasu to vypadalo s Liverpoolem hodně špatně, nicméně momentálně je stav 3:3, a stále půl hodiny hry před námi! Na levém křídle se dostal k míči Lallana, který viděl ve vápně naběhlého ROBERTA FIRMINA. Brazilský útočník si krásně počkal, a následně padajícího Rudda pěkně přehodil.
    55. Jordan HENDERSON - 3:2
     
    55
    Liverpool právě vstřelil branku!
    No, tak to je přesně to, o čem mluvím! Liverpool bleskově snižuje na rozdíl jediné branky, a čeká nás ještě hodně zajímavý zápas. Krásný pas do vápna dostal JORDAN HENDERSON, který nebyl nikým hlídán, a přesnou střelou k tyči zařídil snížení!
    54. Wes HOOLAHAN - 3:1
     
    54
    Norwich právě vstřelil branku!
    A domácí Canaries se dostávají do velmi důležitého vedení 3:1! Ke značce pokutového kopu se postavil WESLEY HOOLAHAN, který nekopl penaltu dobře, nicméně Mignolet nedokázal míč vyrazit! Svěřence Jürgena Kloppa tak ještě čeká těžká šichta, pokud chtějí pomýšlet na zisk bodů.
    41. Steven NAISMITH - 2:1
     
    41
    Norwich právě vstřelil branku!
    Canaries otáčejí stav dnešního zápasu, a celý Carrow Road je ve velké euforii. Perfektní práci před vápnem předvedl Hoolahan, který si ideálně zpracoval míč, a skvěle načasoval přihrávku pro STEVENA NAISMITHA, který přesným zakončením k tyči posílá domácí do vedení!
    29. Dieumerci MBOKANI - 1:1
     
    29
    Norwich právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno po necelé půl hodině hry! Canaries následně vybojovali rohový kop, kterého se ujal Howson. Jeho centr se podařilo Milnerovi dostat za vápno, nicméně míč vrátil "do ohně" Brady. Následně se před Mignoletem nejlépe zorientoval DIEUMERCI MBOKANI, který krásnou patičkou prostřelil belgického brankáře v brance Liverpoolu!
    18. Roberto FIRMINO - 0:1
     
    18
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A Liverpool jde na hřišti Canaries velmi rychle do vedení! Alberto Moreno byl na levém křídle, a následnou přihrávkou našel před vápnem Milnera. Bývalý hráč Citizens krásně načasoval přihrávku pro ROBERTA FIRMINA, a ten odrazem o tyč dokázal dostat míč do branky!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Mbokani, 41. Naismith (Hoolahan), 54. Hoolahan (pen.), 90+3. Bassong – 18. Firmino (Milner), 55. Henderson (Ibe), 63. Firmino (Lallana), 75. Milner, 90+5. Lallana


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 0:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:14.
    Norwich City: Rudd – Pinto, Martin, Bassong, Brady – Hoolahan (70. Jarvis), Dorrans – Naismith (82. Jerome), Howson, Redmond (70. M. Olsson) – Mbokani.
    Náhradníci: Ruddy – Jerome, Jarvis, Mulumbu, M. Olsson, Odjidja-Ofoe, Klose.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, M. Sakho, A. Moreno (90. Caulker) – Can, Lucas Leiva, Henderson (76. Benteke) – Milner, Firmino, Ibe (59. Lallana).
    Náhradníci: D. Ward – Benteke, Caulker, Lallana, Allen, Flanagan, Teixeira.

    Rozhodčí: Lee Mason – Brooks, Haliday (vš. Anglie)
    bahis siteleri