PSG – Angers 5:1 (kon.) | Guingamp – Bastia 1:0 (kon.) | Nantes – Bordeaux 2:2 (kon.)
Lille – Troyes 1:3 (kon.) | Montpellier – Caen 1:2 (kon.) | Nice – Lorient 2:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
1:2 (1:1)
SM Caen
Sobota 23.01.2016, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Krásný sobotní večer u Ligue 1!
    V rámci 22. kola francouzské ligy přivítá aktuálně 16. Montpellier HSC 7. SM Caen.
    Oba týmy si z posledních tří zápasů raději nechtějí nic pamatovat, jelikož totožně prohráli tři poslední zápasy. Hostující Caen tuto špatnou formu pocítil více, jelikož se pohyboval v místech zaručující evropské poháry.

    Dokáže se Caen opět dostat do míst zaručující evropské poháry, nebo domácí Montpellier udělá krok k záchraně a získá důležité tři body? Na tuto odpověď Vám odpoví náš onlajnový přenos!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Rozcvička je za námi, za chvíli jdeme na věc!

     
    Úvodní sestavy:

    Montpellier HSC: Pionnier – Roussillon, Congré, Hilton (C), Bensebaini – Dabo, Saihi – Ribelin, Boudebouz, Martin – Ninga.
    Náhradníci: Ligali – Deplagne, Camara, Bérigaud, Rémy, Skhiri, M. Yatabaré.

    SM Caen: Vercoutre – D. Appiah, Yahia, Ben Youssef, Imorou – Delaplace – Rodelin, Bessat – Makengo, Delort, Féret (C).
    Náhradníci: Reulet – Alhadhur, Adéoti, Leborgne, Louis, Ntibazonkiza, Seube..
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí nastupují v tradičních tmavě modrých dresech, zatímco hosté zvolili bílou variantu trikotů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté uvedli míč do hry a ihned míří do své první útočné akce.
     
    2
    Ribelin však při kličce ztratil kontrolu nad míčem, jehož se zmocnil Imorou a dalekonosným odkopem poslal míč až na polovinu svého soupeře.
     
    3
    Na opačnou stranu vyrazil po při rychlém brejku SM Rodelin, který z první hledal přihrávkou Delorta, ale ten se proti dobře bránícímu Hiltonovi k míči neprodral.
     
    4
    Domácí se následně provinili nedovoleným zákrokem na levé straně a hosté mají k dispozici volný přímý kop. K míči se staví Féret.
     
    5
    Kapitán Caen zatočil míč dobře na střed vápna, nicméně Delort si při výskoku pomohl v souboji nedovoleným způsobem a je pískán faul proti celku hostů.
     
    6
    Po levé straně dobře pláchl obránce Bensebaini, jemuž se otevřel prostor. Přihrávkou pod sebe hledal ve vápna Ningu, ale ten se po dobrém zákroku Ben Yousseffa k míči nedostal.
     
    7
    Obdobnou akci chtěl podniknou také hostující krajní obránce Imorou, na nějž ale přihrávka namířil zcela ideálně a balon doputoval až k Pionnierovi.
     
    8
    Dabo dostal nabito od spoluhráče k centru do vápna, míč mu ovšem sjel při centru z kopačky a hosté jeho pas bez potíží odvrátili.
     
    9
    První větší šance utkání! Rodelin zůstal neobsazen na pravé straně vápna, kde se k němu dostal balon, nicméně do jeho následného pokusu obětavě skočil jeden z obránců a míč s vypětím sil srazil na rohový kop!
     
    10
    První rohový kop Caenu byl odvrácen, když se centru Féreta obětavě hlavou vložil Congre a míč hlavou odehrál do autu.
     
    11
    Hosté zahrávali poté znovu od rohového praporku, ale tentokrát už se Féretovi příliš nevedlo, jeho přetažený centr zamířil do autu a Pionnier bude vykopávat.
     
    12
    Na druhé straně se do míče opřel kousek za vápnem střední záložník Boudebouz, ale jeho skákavý pokus pouze proletěl kolem levé tyče!
     
    13
    Domácí nyní znovu kombinují na polovině soupeře, nicméně dopředu se příliš neženou.
     
    14
    Až nyní vybředl z mírného tlaku domácích se svým centrem Martin, ovšem jeho nepřesný pas vyletěl vysoko nad branku.
     
    15
    Caenští se nyní tlačili do slibné pozice těsně před vápnem, Delort si ale nerozuměl s Makengoem a přihrávka na druhého jmenovaného doputovala pouze k brankáři domácích.
     
    16
    Podobná situace na opačné straně potkala avšak také Daba, který chtěl chytře vysunout Ribelina, ale ten jeho úmysl vůbec nepochopil.
     
    17
    Rohový kop pro domácí Montpellier po dalším sraženém centru.
     
    18
    Po jeho rozehrání domácí družina vehementně reklamovala hru rukou jednoho z hostí, nicméně rozhodčí nechal pokračovat celou situaci bez povšimnutí.
     
    19
    Féret nyní lehce pláchl obraně soupeře a dostal se po zaseknutí l centru, který měl mířit na Delorta, jenž do něj se skvěle vložil hlavou Congre a zamezil tak přihrávce na útočníků Caen.
     
    20
    Takřka obdobnou situaci předvedli poté domácí, když se k centru po zemi dostal na levé straně Martin, jeho pas však pouze po zemi procestoval pokutovým územím a zamířil na kopačky protivníka.
     
    21
    Ben Yousseff ostře sestřelil skluzem Boudebouze, který byl v souboji viditelně dřív. Nyní se celá situace obejde ještě bez karetního trestu, nicméně domácí mají k dispozici nadějnou parketu pro standardku.
     
    22
    K míči se postavil sám faulovaný Boudebouz, jehož centr dokázal jeden z hostí odvrátit na rohový kop.
     
    23
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Po rozehrání rohového kopu vznikl ve vápně hostí velký zmatek, v němž se nejrychleji zorientoval RAMI BENSEBAINI a z oblasti penalty po zemi zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Hostující brankář, který skočil na opačnou stranu, byl bez šance – 1:0!
    23. Ramy BENSEBAINI - 1:0
     
    24
    Hostujícímu brankáři se na situace okolo vedoucí branky něco nelíbilo, nicméně za své výroky vidí z rukou hlavního sudího žlutou kartu.
     
    25
    Hosté chvíli po rozehrávce přešli do útočné akce, tu však zastavuje faul Féret, který si pomohl nedovoleně v osobním souboji.
     
    27
    Aktivní Bensebaini byl při dalším úprku směrem k brance hostí zatažen za dres, rozhodčí však celou situaci bez karetního trestu.
     
    28
    Vzápětí se domácí vůbec nevyvedl centr po další dobré kombinaci, hostující brankář bude vykopávat.
     
    29
    Na zemi zůstal po sporném souboji ležet hostující Delort, který upadl po kontaktu s Hiltonem, nicméně vzápětí se zvedl na nohy a zdá se, že se o ni vážného nejednalo.
     
    30
    Féret vyprodukoval ze své dílny další centr do šestnáctky, ten ale zastavil opět pohotový Hilton, který nepustil ke střele dotírajícího Makengoa.
     
    31
    Rohový kop pro hostující celek.
     
    32
    Domácí ale hned po rohu vyrazili do rychlého brejku v akci 2 na 2, nicméně Roussillon celou akci zazdil a jeho nevýrazný centr zamířil na rohový kop.
     
    33
    Domácí si vzápětí celou akci zopakují, když se do centru Boudebouze opřel na přední tyči Imorou a po jeho hlavičce má Montpellier k dispozici opět roh.
     
    34
    Utkání zatím nikterak nepobralo na tempu, oba celky se střídají v držení míče, nicméně jejich akce často končí nepřesnými přihrávkami.
     
    35
    Nyní jednu z nich předvedl hostující stoper Yahia, jehož dalekonosný pas skončil až v rukavicích vyběhnuvšího brankáře Pionniera.
    36. Radost domácích hráčů po první vstřelené brance!

     
    37
    Hostům se znovu rychlá akce příliš nevyvedla, Delort nezpracoval míč a Pionnier bude opět rozehrávat od své svatyně.
     
    39
    Bessat se na útočné polovině hosté uvolnil ke střele, ovšem jeho pokus byl zablokován. Hosté přesto zůstávají v mírném tlaku.
     
    40
    Caen právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají! Po mírném tlaku na polovině Montpellieru odcentroval Bessat, nicméně jeho pas dokázal hlavou odvrátit Hilton. Ke smůle domácího stopera se však míč snesl přesně na kopačku RONNYHO RODELINA, jenž z první napálil míč přesně ke vzdálenější tyči. I když si Pionnier sáhl na míč, tak neměl šanci střele zabránit – 1:1!
    40. Ronny RODELIN - 1:1
     
    41
    Prakticky vzápětí mohl po rozehrávce na opačné straně odpovědět Ninga, ale jeho rána z velké dálky byla zablokována obráncem hostí.
     
    42
    Caen poté rozehrávalo volný přímý kop, míč z něj se však snesl pouze k brankáři Pionnierovi, který ihned zakládá rychlou akci hostů.
     
    43
    Další ránu domácích vyslal po odraženém míči z centru záložník Boudebouz, nicméně rána mu příliš nesedla a zamířila nad branku.
     
    44
    Boudebouz pak měl šanci na nápravu, když při ponechané výhodně a akci 3 na 3 zvolil z hranice vápna ránu, nicméně tu zablokoval znovu obětavě jeden z hostů.
     
    45
    Na protější polovině ještě zkusil své střelecké štěstí Bessat, ale jeho pokus zamířil pouze do náručí brankáře Montpellieru.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:01.
     
    Úvodní půle je za námi a zatím jsme viděli po jedné brance na každé straně. Domácí dostal do vedení 23. minutě Bensebaini, který se dobře zorientoval ve vápně a po zemi otevřel střelou ke vzdálenější tyči brankový stav utkání. Za hosty vyrovnal v závěru půle Rodelin, který se opřel do svého voleje a taktéž ranou na protější tyč rozvlnil síť. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u toho s námi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté uvedli míč do hry, po rychlém nákopu kupředu ale o míč přišli a na balonu jsou již domácí fotbalisté.
     
    47
    Úvodní minuty druhé půle jsou zatím ve velmi klidném duchu, u míče jsou stále domácí.
     
    48
    Nyní ale přišla chyba v rozehrávce a z veliké dálky střílel Delort, nicméně jeho skákavý pokus mířil daleko od svatyně Montpellieru.
     
    49
    Posléze se k míči po centru ze strany dostal na penaltě Féret, ale jeho blesková rána byla zablokována jedním z domácích beků.
     
    50
    Kousek za polovinu hřiště byl faulován zezadu Boudebouz, domácí budou rozehrávat volný přímý kop.
     
    51
    Ten se jim ale zcela nepovedl a na druhou stranu mířilo Caen. Na centr si naběhl Delort, avšak jeho elegantní zakončení patičkou ve vzduchu skončilo pouze vysokým obloučkem do náruče brankáře domácích.
     
    52
    Caen právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! Po rychlém přechodu z vlastní obranné poloviny si narazil se spoluhráčem Imorou, který si také poté troufl obhodit bránícího hráče. Obránce Caen pronikl až na hranici vápna, odkud poslal přesný míč po zemi na ANDYHO DELORTA a ten z otočky propálil domácí brankáře – 1:2!
    52. Andy DELORT - 1:2
     
    53
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Bensebaini, kterého nahrazuje Yatabaré.
     
    54
    Domácí jsou stále u míče, nicméně hosté aktivně napadají rozehrávku borců v tmavém, kteří se nemohou dostat do ideálního tlaku.
     
    55
    Až nyní Roussillon poslal ideální centr po zemi do vápna a před Ningou se otevřel volný prostor ke střele, nicméně domácí útočník vůbec nevystřelil, protože balon trefil hodně mizerně!
     
    57
    Domácí nyní hodně nahlas reklamovali ruku jednoho z bránících hráčů hostí, který srazil míč na rohový kop, nicméně rozhodčí ukazuje právě k rohovému praporku a penalta se nepíská.
     
    58
    Roussillon nakonec dostává za své protesty žlutou kartu.
     
    58
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Ribelin, kterého nahrazuje Camara.
     
    59
    Hosté rohový kop bez potíží odvrátili, domácí přesto zůstávají na polovině svého soupeře.
     
    60
    Obrovská šance domácích! Ninga si řekl pohybem o skvělu přihrávku, na kterou si naběhl na zadní tyč. Útočník domácích balon sklepával na zadní tyč, nicméně ten proletěl těsně kolem ní!
    60. Ninga mířil těsně vedle branky
     
    61
    Vzápětí na druhé straně hřiště hostům nevyšla přihrávka na Makengoa a domácí mohou znovu přejít do útoku.
     
    62
    Saihi byl prudce poslán k zemi po souboji s protihráčem, nicméně prakticky ihned se zvedl z trávníku a pokračuje ve hře.
     
    63
    Hosté se po delší odmlce dostali zase na chvíli do kombinace, do níž se zapojuje také brankář Vercoutre.
     
    64
    Féret při útočné snaze Caen přišlápl nezpečně nohou svému soupeř a kapitánovi hostí je odpískán faul.
     
    65
    Následně se v ofsajdu octl Delort, který uspěchal svůj pohyb př převzetí přihrávky od Rodelina.
     
    66
    Kraní obránce domácích Dabo odcentroval v tísni z pravé strany, ale jeho pas zamířil pouze pohodlně do rukavic brankáře hostí.
     
    67
    Montpellier znovu sáhodlouze kombinoval na polovině soupeře, nicméně Roussillonovi nakonec míč při jednoduchém zpracování utekl do autu.
     
    68
    Právě Roussillon poté vyslal do vápna povedený centr, nicméně Ninga na jeho vysoký pas na zadní tyči nedosáhl.
     
    69
    Ruce domácích fotbalistů dnes již poněkolikáté vyletěli směrem vzhůru, když dle jejich domněnky zahrál jeden z hostí rukou, nicméně celá situace nechala hlavního rozhodčího opět ledově klidným.
     
    70
    Domácí mají nyní velký tlak, hosté však akce Montpellieru zvládají skvěle a nepouští domácí do velkých šancí.
     
    71
    Až nyní se dostal na hranici vápna do čisté šance Martin, ale ten z blízkosti napálil pouze bránícího hráče, který do jeho rány obětavě nastavil své záda.
     
    71
    Saihi poté při rychlém brejku hostí zajel ostře do Delort a za svůj skluz vidí žlutou kartu.
     
    72
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Bessat, kterého nahrazuje Louis.
     
    74
    Vzápětí přilétl do vápna hostí další nebezpečný centr, nicméně Roussillon přehnal své úsilí a fauloval při výskoku.
     
    75
    Po dalším faulu hosté přichází opět standardní situace pro domácí mužstvo.
     
    76
    Míč uvedl do vzduchu Boudebouz, ale jeho vysoký centr pouze proletěl vápnem a poté zamířil do zámezí.
     
    76
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Delaplace, kterého nahrazuje Seube.
     
    77
    Znovu se k centru dostal na levé straně Dabo, nicméně opět byl jeho pas do vápna sražen do zámezí.
     
    78
    Další rychlý přechod do útoku v podání hostí končí ofsajdovým postavením, v němž se opět ocitl autor zatím rozdílové branky Delort.
     
    79
    Další tutovka domácích! Míč po centru zleva propadl až do malého vápna, kde se k němu probil Camara, ale jeho ránu mezi nohy dokázal brankář Vercoutre v možná klíčové zákroku utkání zneškodnit!
    79. Camara z blízkosti brankáře hostí nepřekonal!
     
    80
    Hosté připravují své poslední střídání.
     
    81
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Rodelin, kterého nahrazuje Ntibazonkiza.
     
    82
    Hosté se opět provinili faulem a domácí čeká další standardní situace z velmi nadějné pozice.
     
    83
    A vida! Na centr Boudebouze vyskočil nejvýše obránce Dabo, nicméně jeho hlavičkový pokus zamířil jen o fous vedle levé tyče branky Caen!
     
    84
    Na zemi se po dalším sporném zákroku hostí octl jeden z domácích fotbalistů, ovšem rozhodčí nakonec celou situaci vyhodnotil opačně a zapískal faul proti domácím.
     
    85
    Delort se trochu nenápadně vydal kolem obránce do další šance, pro míč si však pohotově vyběhl Pionnier, který jej ukryl ve svém náručí.
     
    87
    Z velké dálky napřáhl po převzetí míče domácí záložník Martin, nicméně jeho rána zamířila po zemi vedle levé tyče hostující branky.
     
    88
    Montpellier v závěru stupňuje svůj tlak, hosté se však soustředí již především na obranu a nepouštějí svého soupeře do dalších šancí.
     
    89
    Nyní přilétl do šestnáctky hostů další centr z pravé strany, ale pohotový stoper Yahia míč odvrátil mimo nebezpečné území.
     
    90
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Roussillon, kterého nahrazuje Skhiri.
     
    90
    Budou se nastavovat tři minuty nad rámec utkání!
     
    90+1
    Hosté drží míč na útočné polovině a šetří cenné vteřiny.
     
    90+2
    Další skvělou práci pro hosty předvedl u rohového praporku Delort s Rodelinem, kteří nepustili domácí k míči zhruba čtvrt minuty.
     
    90+3
    Asi poslední šanci na vyrovnání měl Ninga, ale jeho hlavička z hranice vápna mířila vysoko nad branku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Hosté otočili nepříznivý vývoj utkání a nakonec si odvezou ze hřiště Montpellieru všechny body za výhru 2:1!

    Do druhé půle se vstupovalo za nerozhodného stavu, nicméně ten změnil již v 52. minutě Delort, který si dobře zpracoval centr z pravé strany, otočil se s předmětem doličným a prudkou ranou propálil brankáře domácích! Domácí měli poté několik dobrých šancí na vyrovnání, ovšem ani jedna z nich se neujala a utkání tak končí 1:2!
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 7:11.
    Hosté dnes otočili nepříznivý vývoj utkání a opět po šesti ligových utkání poznávají chuť vítězství!

     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (22:01:41)

    Daniel Kinc

    Branky: 23. Bensebaini – 40. Rodelin, 52. Delort (Imorou)

    Karty:   58. Roussillon (MON), 71. Saihi (MON) – 24. Vercoutre (CEN)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 7:11.
    Montpellier HSC: Pionnier – Roussillon (90. Skhiri), Congré, Hilton (C), Bensebaini (53. M. Yatabaré) – Dabo, Saihi – Ribelin (58. Camara), Boudebouz, Martin – Ninga.
    Náhradníci: Ligali – Deplagne, Camara, Bérigaud, Rémy, Skhiri, M. Yatabaré.

    SM Caen: Vercoutre – D. Appiah, Yahia, Ben Youssef, Imorou – Delaplace (76. Seube) – Rodelin (81. Ntibazonkiza), Bessat (72. Louis) – Makengo, Delort, Féret (C).
    Náhradníci: Reulet – Alhadhur, Adéoti, Leborgne, Louis, Ntibazonkiza, Seube.
    bahis siteleri