Manchester Utd. – Manchester City 1:2 (kon.) | Bournemouth – West Brom 1:0 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:1 (kon.)
Burnley – Hull City 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Stoke – Tottenham 0:4 (kon.)
West Ham – Watford 2:4 (kon.) | Liverpool – Leicester 4:1 (kon.)
konec
West Ham United
2:4 (2:2)
Watford FC
Sobota 10.09.2016, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    63. José HOLEBAS - 2:4
     
    63
    Watford právě vstřelil branku!
    Premiérová výhra v tomto ročníku je pro Watford opravdu velice blízko, hosté totiž svému soupeři odskakují už na rozdíl dvou branek! Ighalo nebyl nepochopitelně atakován žádným z bránících hráčů, a měl tak spoustu času na přihrávku pro JOSÉHO HOLEBASE, jenž se s ni činím nepáral a táhlou ranou z první propálil Adriána!
    53. Étienne CAPOUE - 2:3
     
    53
    Watford právě vstřelil branku!
    Diváci na Olympijském stadionu jsou dokonale zaskočeni, The Hornets totiž dokonávají fantastický obrat! Domácí poskytli až příliš volného prostoru pro Pereyru, který se stačil s balonem obtočit a i s trochou štěstí jej propasírovat do míst, kde stál ÉTIENNE CAPOUE, na jehož dělovku Adrián nestačil dosáhnout!
    45+2. Troy DEENEY - 2:2
     
    45+2
    Watford právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, doslova v poslední vteřině druhého poločasu se The Hornets opět prosazují, a mažou tak dvoubrankový náskok svého soka! Za tuto nepříjemnost si ale fotbalisté West Hamu mohou sami, mezi Collinsem a Adriánem totiž vázla komunikace, domácí brankář balon vyboxoval pouze k TROYI DEENEYMU, který povedeným lobem srovnal stav utkání!
    41. Odion IGHALO - 2:1
     
    41
    Watford právě vstřelil branku!
    Máme sníženo, Watford se svému soupeři opět dostává na dostřel! Celé se to událo poměrně nenápadným způsobem, když Capoue šikovnou uličkou vyslal vpřed ODIONA IGHALA, který si po přechodu do šestnáctky pohrál s Byramem a i za přispění lehké teče clonícího Collinse prostřelil Adriána!
    33. Michail ANTONIO - 2:0
     
    33
    West Ham právě vstřelil branku!
    Fotbalová nádhera v podání domácích, kteří se dostávají už do dvoubrankového vedení! Obrana Watfordu lehce pozapomněla na Payeta, který si balon navedl až na kraj šestnáctky, odkud lahůdkově odcentroval k MICHAILU ANTONIOVI a ten už s trefením prázdné svatyně neměl sebemenší problém!
    5. Michail ANTONIO - 1:0
     
    5
    West Ham právě vstřelil branku!
    Na první branku jsme nemuseli dlouho čekat, už po pěti odehraných minutách se domácí West Ham ujímá vedení! Zaza z obtížné situace zvládl vytěžit rohový kop, načež Payet poslal kulatý nesmysl přesně na hlavu MICHAILA ANTONIA a ten přesným zakončením pouze podtrhl svou fantastickou formu v úvodu nové sezony!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 5. Antonio (Payet), 33. Antonio (Payet) – 41. Ighalo (Capoue), 45+2. Deeney, 53. Capoue (Pereyra), 63. Holebas (Ighalo)

    Karty:   13. Zaza (WHU), 84. Byram (WHU) – 42. Behrami (WAT), 86. Okaka (WAT)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 11:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:15.
    West Ham United: Adrián – Byram (85. Töre), Collins, Reid, Masuaku – Kouyaté, Noble (C) (69. Calleri) – Antonio, Lanzini, Payet – Zaza (77. A. Fletcher).
    Náhradníci: Randolph – Nordtveit, Obiang, Töre, Ogbonna, A. Fletcher, Calleri.

    Watford FC: Gomes – Cathcart, Kaboul (82. Prödl), Britos – Janmaat, Capoue, Pereyra, Behrami, Holebas – Deeney (C) (79. Okaka), Ighalo (68. Success).
    Náhradníci: Pantilimon – Prödl, Zúñiga, Watson, Guedioura, Success, Okaka.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Stephen Child, Stuart Burt

    Diváci: 56 974
    bahis siteleri