Trenčín – Trnava 3:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Myjava 1:2 (kon.) | Prešov – Podbrezová 0:2 (kon.)
Michalovce – Žilina 0:2 (kon.) | Senica – Ružomberok 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Sobota 10.09.2016, 19:00Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, srdečne vás vítam pri ďalšom pokračovaní najvyššej futbalovej súťaži Slovenska, pri ktorom si sily zmerajú FC ViOn Zlaté Moravce a FC DAC Dunajská Streda.

    FC ViOn Zlaté Moravce rozhodne nepatrí k celkom, ktoré by mali dôvod vo zvýšenej miere premýšľať nad bitkou o prvé miesta v tabuľke. Momentálne im však patrí nelichotivá 10. priečka, pričom Zlaté Moravce si ju držia so ziskom piatich bodov. Tie sa im podarilo získať dovedna v 7 zápasoch za 1 výhru, dve remízy a až štyri prehry. Skóre Zlatých Moraviec činí nepriaznivý, avšak takmer vyrovnaný pomer 7:8.

    Posledné 3 zápasy Zlatých Moraviec:

    FC ViOn Zlaté Moravce – FK Senica 0:1
    1. FC Tatran Prešov – FC ViOn Zlaté Moravce 1:0
    ŽP Šport Podbrezová – FC ViOn Zlaté Moravce 1:1

    FC DAC Dunajská Streda prežíva skutočne hororový vstup do súťaže. Dunajskostredčanom by azda ani v najhoršom sne nenapadlo, že sa po 7 odohraných kolách budú držať až na 12., a teda aj poslednej priečke tabuľky. To je však realitou, pričom futbalisti FC DAC momentálne disponujú len dvomi bodmi. Získali ich za dve remízy, pričom v piatich prípadoch nebodovali vôbec. Aj tento fakt sa prejavil na ich celkovom nepriaznivom skóre v pomere 7:12.

    Posledné 3 zápasy Dunajskej Stredy:

    FC DAC Dunajská Streda – AS Trenčín 2:3
    MFK Zemplín Michalovce – FC DAC Dunajská Streda 1:0
    FC DAC Dunajská Streda – FK Senica 0:0
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Ranko, Obročník, Bariš, Kapor – Konnsimbal, Orávik, Válovčan, Kostadinov – Karlík, Pintér (C).
    Náhradníci: Novota – Boszorád, Švec, Pastva, Guilavogui, Rejdovian, Sombat.

    FC DAC Dunajská Streda: Tofiloski – Ljubicić, Huk, Pačinda, Sarr – Michalík, Kwin Kwin, Pambou, Szarka (C) – Štepanovský, Brašeň.
    Náhradníci: Slávik – Szépe, Ľupták, Nagy, K. Vida, Šabala, Černák.

    Rozhodca: Očenáš – Balko, Žákech – Leško.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas začali úvodným výkopom domáci futbalisti, ktorí sa z hĺbky vlastnej defenzívy pokúsia o založenie prvej útočnej akcie.
     
    2
    Úvod zápasu sa ale nesie v pokojnom duchu, oba celky totiž ostávajú v strede poľa.
     
    3
    Zlaté Moravce stratili loptu po tom, čo sa ich pokus o priamy center nestretol s pochopením útočníkov. Pačinda tak môže v pokoji rozohrávať.
     
    4
    Stále hráme bez vážnejšej šance, stále sa lopta voľne presúva zo strany na stranu. Úvod zápasu patrí opatrnému futbalu, ktorým sa prezentujú oba celky.
     
    5
    Platí to aj po piatich minútach hry, kedy sa síce Dunajská Streda zdanlivo dostávala do šance, zvnútra vápna ale vypálil Pačinda len veľmi nepresné.
     
    6
    Zlaté Moravce aktívne napádali rozohrávku svojho súpera, ten sa tak musel stiahnuť len pred vlastné vápno. Domáci tím z tohto faktu ale nedokázal vyťažiť nič.
     
    7
    V strede poľa sme sledovali osobný súboj Ranka s Pačindom, pričom prvý z menovaných sa dopustil faulu pred vápnom domácich. Sledovať tak budeme priamy voľný kop.
     
    7
    Pačinda svojím centrom našiel len hlavu Pintéra. Ten ale loptu ideálne neodvrátil a aj preto sa spoza vápna rozhodol vypáliť Štepanovský, ktorý presne nemieril.
     
    8
    Zlaté Moravce sa loptou stiahli do defenzívy, odkiaľ často nevychádzajú.
     
    9
    Szarka teraz nepríjemne zasiahol svojou pravou nohou jedného z protihráčov. Ten na malý moment ostal ležať na trávniku, našťastie to nebude nič vážne.
     
    10
    Za sebou máme už 10 minút zápasu, ktorý zatiaľ veľa futbalových momentov nepriniesol.
     
    10
    Tak sa na to pozrime! Szarka vyslal krásny krížny center na nabiehajúceho si Pačindu, ktorý ešte zakončoval v páde, napriek tomu ale poriadne vystrašil Kováča. Lopta o niekoľko centimetrov minula ľavú žrď!
     
    11
    FC ViOn je zatláčaný pred vlastné vápno, Dunajská Streda si vypracovala väčší tlak.
     
    12
    Kováč to ale vyriešil pomerne jednoducho. Loptu prebral na svoju kopačku a okamžite ju poslal za stredový kruh. Pre svojich spoluhráčov tak získal čas na nadýchnutie sa.
     
    13
    Útočný faul hostí, na trávniku ostal ležať Konnsimbal. Hlavnému arbitrovi Očenášovi neunikol ani tento detail.
     
    14
    Dunajská Streda sa opäť presunula pred vápno súpera, avšak v tomto prípade o vydarený center v podaní Szarku nešlo. Lopta si totiž našla len defenzívu súpera.
     
    14
    Skvelá šanca hostí, Ákos Szarka sa v tejto chvíli tesne vyhol ofsajdovej pozícii a ocitol sa tak v dobrej príležitosti na skórovanie, našťastie pre domácich sa tak nestalo.
     
    15
    Zo zápasu uplynulo už 15 minút.
     
    16
    Stretnutie v tejto chvíli mierne stratila na svojom tempe, postaralo sa nám o to pomerne časté prerušovanie hry.
     
    17
    Domáci sa s loptou snažili natlačiť do vápna svojho súpera, Pintérov center bol ale vytlačený aspoň za postrannú čiaru.
     
    17
    Až teraz sa domácim podarilo presnejšie vypáliť. Prvú strelu medzi tri žrde vyslal Kostadinov, ktorý to síce nemyslel zle, Tofiloskeho ale na hruškách nenachytal.
     
    18
    Dunajská Streda založí ďalšiu útočnú akciu z hĺbky vlastnej defenzívy.
     
    19
    Napokon sa Dunajská Streda spoliehala na Darka Tofiloskeho, ktorý dlhým centrom hľadal Ákosa Szarku, avšak kapitán hostí v osobnom súboji pri stredovom kruhu neuspel.
     
    19
    Priamy voľný kop pre domácich.
     
    20
    Táto štandardka ešte priniesla opakovaný center do vápna, avšak defenzíva Dunajskej Stredy si dala na celú situáciu dostatočný pozor.
     
    21
    Válovčan loptu podržal na svojej pravej nohe, pričom v priestore vápna sa mu postupne uvoľňoval aj Pintér. Válovčanov center ale prišiel neskoro a Szarka tak dokázal odhlavičkovať.
     
    22
    Po dlhšom čase sa do menšieho tlaku dostal aj domáci celok, avšak Zlaté Moravce riešia finálnu akciu až príliš často zbytočným centrom. FC ViOn mal niekoľko šancí na strelu, neprišla ani jedna.
     
    22
    Rohový kop pre hostí.
     
    23
    Loptu si na vyznačený bod postavil už tradičný exekútor Erik Pačinda, jeho dlhočízny center ale Kováč dokázal sám vyboxovať do bezpečia.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Marin Ljubicić (FC DAC Dunajská Streda).
     
    24
    Zápas sa mierne predĺži, na ihrisku totiž prebieha ošetrenie domáceho Obročníka.
     
    25
    Na scénu musel prísť ľadový sprej aj obklad, ktorý si Obročník prikladal na svoje rameno. Zdá sa ale, že nepôjde o žiadne vážne zranenie.
     
    26
    Zápas po prerušení stratil na svojom tempe, hra sa voľne presúva zo strany na stranu.
     
    27
    Dunajská Streda zahrávala štandardku, avšak bolo to len veľmi ďaleko od brány Kováča. Ten tak mohol ostať v pokoji.
     
    28
    Loptu držal na svojej kopačke Pintér. Ten sa snažil naštartovať útočné motory Zlatých Moraviec, avšak vyslal len nepresný center na útočnú polovicu.
     
    29
    Defenzíva hostí si teraz dala pozor na niekoľko krížnych prihrávok smerovaných stredom poľa a svojho súpera úspešne zatlačila na vlastnú polovicu ihriska.
     
    30
    Navyše sa budú musieť domáci po pomerne zbytočnom útočnom faule neďaleko stredového kruhu brániť.
     
    31
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 15 minút, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas. Z doterajšieho priebehu stretnutia ale nepredpokladáme, že by mal tento čas prevýšiť jednu minútu.
     
    31
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Szarka sa tam teraz snažil akousi strieľanou prihrávkou vysunúť Štepanovského, napokon ale prišiel dobrý obranný zákrok Kapra.
     
    32
    Nastala ďalšia pasáž hry, kedy tím vedený Ákosom Szarkom zatlačil svojho súpera pred vlastné vápno a nedovolil mu kombinovať. Domáci sa bránili odkopávaním lopty.
     
    33
    V tejto chvíli sme videli nepresnosť na strane hostí, navyše tam bol aj jemný faul na Konnsimbala.
     
    34
    Szarka bol faulovaný Pintérom, Dunajská Streda ale dostala výhodu. Štepanovskému sa napriek tomu založiť útočnú akciu nepodarilo.
     
    35
    Už len 10 minút do konca polčasu.
     
    35
    Rohový kop v prospech FC DAC. V dnešnom zápase stále len druhý.
     
    36
    Pintér sa lopty dotkol ako prvý, nič to však nemení na fakte, že bol fauovaný. Kováč tak dostane priestor na to, aby hru upokojil a rozohral.
     
    36
    Veľká šanca Dunajskej Stredy. Pambou teraz mal na ľavej strane šestnástky po centri veľmi veľa priestoru na spracovanie si lopty a následnú strelu, napriek tomu ale trafil len bočnú sieť Kováčovej brány!
     
    37
    Nepresný center domácich, Tofiloski bude v pokoji rozohrávať.
     
    38
    Štepanovský sa teraz ocitol v súboji s Pintérom na hranici vápna, fanúšikovia FC DAC si ešte pýtali priamy voľný kop, napokon sa ale nepískalo.
     
    39
    Pomerne často sledujeme akési mikrofauly, ktoré neriešia prakticky absolútne nič. Pomerne časté prerušovanie hry ale zbytočne znižuje tempo zápasu.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva 5 minút.
     
    40
    Tak toto je veľmi, veľmi nepríjemné! Jésus Konnsimbal pravdepodobne vo vzdušnom súboji zasiahol Darka Tofiloskeho priamo do tváre a s gólmanom hostí to nevyzerá vôbec dobre.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Jesus Konnsimbal (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    41
    Okolo Tofiloskeho sa teraz zbehol celý tím lekárov FC DAC, hostia sa teraz budú nepochybne modliť, aby bol skúsený gólman v poriadku.
     
    42
    V ošetrovaní stále pokračujeme. Darko Tofiloski stále leží na hracej ploche s päsťou pevne zovretou. Konnsimbala zjavne celá situácia mrzí.
     
    42
    Dobrá správa, Tofiloski v zápase bude pokračovať.
     
    43
    V zápase sme mohli pokračovať, Pačindov center ale Tomáš Huk poslal len nad bránu Kováča. Na akcii sa podieľali dvaja bývalí hráči FC VSS Košice.
     
    44
    Pokus o center domácim nevyšiel, nasledovala nepresnosť v strede poľa v podaní Dunajskej Stredy. Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo.
     
    45
    Začala sa posledná minúta prvého polčasu, budeme zvedaví na to, koľko sa ešte rozhodne štvrtý arbiter k úvodnej polovici zápasu nadstaviť. Pravdepodobne pôjde o kompenzáciu za ošetrovanie Tofiloskeho.
     
    45
    Kwinov center dobre odvrátený, Zlaté Moravce sa musia v závere prvého polčasu brániť.
     
    45
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    45+1
    Tú prvú stratili Zlaté Moravce na útočnej polovici, tam sa ale prezentovali len nepresnou finálnou prihrávkou. Aj preto bude Dunajská Streda rozohrávať spoza postrannej čiary.
     
    45+2
    Bežia posledné sekundy druhej nadstavenej minúty, už sa zrejme nič podstatné neudeje.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu Zlatých Moraviec s Dunajskou Stredou, počas 45 minút hry sme ale gól nevideli. Stále tak platí nerozhodný stav 0:0.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:05.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý zápas začala úvodným výkopom Dunajská Streda. Po prvej polovici zápasu sme na trávniku nevideli ani jednu zmenu. To znamená, že obaja tréneri ešte môžu siahnuť po troch striedaniach.
     
    47
    Okamžite po úvodnom výkope sa Dunajská Streda s loptou stiahla do hĺbky vlastnej defenzívy, odkiaľ sa bude chcieť čo najrýchlejšie presunúť pred bránu Kováča.
     
    48
    Už po dvoch minútach hry padol na trávnik Pambou, ktorý sa držal za koleno. Našťastie ale nepôjde o žiadne vážne zranenie.
     
    49
    V úvode druhého polčasu môžeme pokojne skonštatovať, že zápas vôbec nemá také tempo, ako tomu bolo v prípade jeho prvej polovice. My veríme, že to nebude dlhodobejší efekt.
     
    50
    Zrejme som to ale zakríkol! Domáci celok sa totiž ocitol v mimoriadne zaujímavej pozícii na skórovanie, pričom si ešte pýtal pokutový kop. Ten sa ale nepískal.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).
     
    51
    Priamy voľný kop pre Zlaté Moravce. Bude to z mimoriadne zaujímavej pozície.
     
    52
    Pintér sa napokon loptu rozhodol prenechať Karlíkovi, ktorý to skúsil priamou strelou. Táto rana ale bola nepresná, Tofiloski tak zasahovať nemusel.
     
    53
    Videli sme viacero mikrosúbojov v strede poľa, víťazne z nich vyšli prakticky oba celky. Lopta sa totiž ostala krútiť v okolí stredového kruhu.
     
    54
    Sarr rozohrávku nezvládol a loptu poslal priamo na kopačky súpera. Aj preto sa teraz obranné rady museli mať na pozore.
     
    55
    Z druhého polčasu ubehlo už 10 minút, stále hráme bez jediného gólu.
     
    56
    Pepe Macou Sarr sa teraz nezachoval práve najšportovejšie, najskôr to totiž s jeho nohou vyzeralo veľmi zle, po odpískaní sa ale Sarr rozbehol ďalej.
     
    56
    Bola nariadená penalta v prospech domácich!
     
    56
    Žltú kartu dostáva Yves Simon Pambou (FC DAC Dunajská Streda).
     
    56
    Zlaté Moravce dali gól!
    Jeden z najskúsenejších futbalistov Zlatých Moraviec PETER ORÁVIK poslal loptu k ľavej žrdi Tofiloskeho brány, gólman sa ale hodil k tej pravej. Domáci tak vedú pomerom 1:0.
     
    57
    Dunajská Streda bude chcieť nepochybne odpovedať rovnakou zbraňou.
     
    58
    Ale pozor! Na trávniku ostal ležať Erik Pačinda, ktorý bude musieť byť ošetrovaný!
     
    58
    Dunajská Streda dala gól!
    To, čo nám chýbalo pomerne dlho, prišlo v rozmedzí niekoľkých sekúnd. Domáci celok si nedal potor na odrazenú loptu, na ktorú výborne zareagoval PAPPE MACOU SARR.
     
    59
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Kristopher Vida.
     
    60
    Po hodine hry je tak opäť všetko otvorené.
     
    60
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Válovčan, prichádza Martin Boszorád.
     
    61
    Sarr mohol rýchlo pridať aj druhý gól, Kováč v náročnom zákroku loptu poslal aspoň na rohový kop!
     
    62
    V pokutovom území ešte drobná šarvátka, zaobíde sa to bez kartových napomínaní.
     
    62
    Na center k bližšej žrdi si dali domáci dostatočný pozor.
     
    63
    Zápas ale konečne mierne nabral na svojom tempe, čo je pre fanúšikov prítomných na štadióne skvelou správou.
     
    64
    Ákos Szarka túto situáciu celkom nezvládol a dopustil sa zbytočného faulu. Na rad príde druhé striedanie domácich.
     
    64
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tihomir Kostadinov, prichádza Pepe Guilavogui.
     
    65
    Tempo hry v tejto chvíli mierne upadlo.
     
    66
    Sledujeme bojovný futbal z oboch strán, výsledkom bude aj rohový kop v prospech domáceho celku.
     
    67
    Celá situácia sa zopakuje ešte raz.
     
    68
    Zakončenie domácich presné nebolo, Darko Tofiloski tak bude môcť v pokoji loptu poslať späť do poľa.
     
    69
    Kwin sa prezentoval peknou individuálnou akciou, keď loptu sám zaviezol až pred vápno súpera, následná strela ale veľa vody nenamútila. Bola totiž veľmi nepresná.
     
    70
    Zlaté Moravce budú mať k dispozícii priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 17 metrov!
     
    70
    Pálil Orávik, avšak táto rana skončila len v múre. Darko Tofiloski si tak mohol vydýchnuť bez zákroku medzi tromi žrďami.
     
    71
    Dnešné stretnutie sleduje 1610 divákov.
     
    72
    Medzičasom sa nám začalo posledných 20 minút zápasu, budeme zvedaví na to, či sa ešte bude skóre nejakým zásadnejším spôsobom meniť, alebo sa celky rozídu po remíze.
     
    72
    Roh v prospech Zlatých Moraviec.
     
    73
    Guilavogui hľadal centrom z ľavej strany hlavu svojho spoluhráča, našiel ale len Štepanovského. Ten už vedel, čo má s loptou robiť.
     
    74
    Domáci celok je pri lopte, drží ju ale v strede poľa.
     
    75
    Pätnásť minút pred koncom si sú oba celky vedomé závažnosti pri prípadnom inkasovaní a zameriavajú sa prevažne na defenzívnu činnosť.
     
    75
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Branislav Ľupták.
     
    76
    Až teraz sa Dunajskej Strede podarilo založiť zaujímavejšiu útočnú akciu, pri centri smerujúcom na hlavu Szarku ale výborne zareagoval Kováč.
     
    77
    Hostia si dovolili pred vlastnou šestnástkou pomerne veľa, ich postupné prihrávky ale súper nezachytil a FC DAC sa tak výraznejšie brániť nemusel.
     
    77
    Faul na Szarku, priamy voľný kop pre Dunajskú Stredu z hranice vápna!
     
    77
    Žltú kartu dostáva Michal Ranko (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    78
    Pambou sa rozhodol vypáliť sám, strieľal ale vysoko nad úroveň brány Pavla Kováča.
     
    79
    Kováč sa s následnou rozohrávkou vôbec neponáhľal, jeho center pritom dopadol presne do stredového kruhu, Tu sa lopty zmocnia domáci.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva ešte 10 minút.
     
    81
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Orávik, prichádza Jozef Rejdovian.
     
    82
    Striedajúci Guilavogui teraz po centri zo štandardnej situácii našiel hlavu Karlíka, ten ale následne priestor troch žrdí zasiahnuť nedokázal.
     
    83
    Sekundy plynú pomerne rýchlo, to vyhovuje viac Dunajskej Strede.
     
    84
    Práve hostia nutne potrebujú každý bod, ich nelichotivé posledné miesto v tabuľke totiž pre tím z juhu Slovenska neveští nič dobré.
     
    85
    Do konca druhého polčasu ostáva ešte 5 minút. Okrem častých striedaní sme dlhšie prerušenie hry nesledovali, napriek tomu ale predpokladáme, že sa bude nadstavovať minimálne ďalších 120 sekúnd.
     
    86
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Tam sa totiž o center do vápna pokúšal Boszorád, ktorý do zápasu nastúpil v 60. minúte, avšak túto loptu stiahol do svojej moci poľahky Darko Tofiloski.
     
    86
    Pomerne často končí lopta za postrannou čiarou, pripravuje sa posledné striedanie zápasu.
     
    86
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Pappe Macou Sarr, prichádza Valērijs Šabala.
     
    87
    Roh v prospech Dunajskej Stredy.
     
    87
    Center do vápna dokázal Pavel Kováč vyboxovať do bezpečnej zóny. Na trávniku ale ostáva ležať dvojica Bariš – Huk.
     
    88
    Zrejme tam prišlo k nejakému kontaktu vo vzduchu, všetko sa to ale zaobíde bez ošetrovania a zbytočného predĺženia riadnej hracej doby.
     
    89
    Minútu pred koncom sledujeme vyrovnanú hru, lopta sa zdržiava v okolí stredovej čiary.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Ako sme predpokladali, riadna hracia doba sa naplnila a k zápasu sa pridali ďalšie dve minúty. Tá prvá z nich ale nepriniesla žiaden zaujímavý moment.
     
    90+1
    Tak napokon ešte jedna strela Karlíka, ktorý sa dostal k odrazenej lopte na hranici vápna. Bomba ľavačkou bola našťastie pre hostí nepresná.
     
    90+2
    Zápas sa už len dohráva.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom strelili FC ViOn Zlaté Moravce aj FC DAC Dunajská Streda po jednom góle. Po výsledku 1:1 sa tak body budú deliť.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim. Ja vám ešte prajem pekný zvyšok večera a dobrú noc. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:52:32)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 56. Orávik (pen.) – 58. Sarr

    Karty:   40. Konnsimbal (ZMO), 77. Ranko (ZMO) – 23. Ljubicić (DUN), 50. Michalík (DUN), 56. Pambou (DUN)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Ranko, Obročník, Bariš, Kapor – Konnsimbal, Orávik (81. Rejdovian), Válovčan (60. Boszorád), Kostadinov (64. Guilavogui) – Karlík, Pintér (C).
    Náhradníci: Novota – Boszorád, Švec, Pastva, Guilavogui, Rejdovian, Sombat.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Ljubicić, Huk, Pačinda (59. K. Vida), Sarr (86. Šabala) – Michalík, Kwin Kwin, Pambou, Szarka (C) – Štepanovský (75. Ľupták), Brašeň.
    Náhradníci: Slávik – Szépe, Ľupták, Nagy, K. Vida, Šabala, Černák.

    Rozhodčí: Očenáš – Balko, Žákech – Leško
    bahis siteleri