Indie - Argentina 3:1 (kon.) | Belgie - Kanada 9:1 (kon.)
Jižní Afrika - Německo 4:3 (kon.) | Nizozemsko - Velká Británie 2:2 (kon.)
konec
Indie - Argentina

3:1

(0:0, 0:0,1:0, 2:1)

Čtvrtek 29.07.2021, 02:30Olympijské hry - Pozemní hokej (muži) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    52
    Ta hořela! Z levé strany se pokoušel zamířit do vzdálenější rohu Vila, ovšem střela skončila pouze v zámezí. Každopádně gólman Parattu Raveendran pořádně seřval své spoluhráče. Jeho spoluhráči tak trochu přestali hrát aktivně, jako prakticky po celé tři čtvrtiny.
     
    43
    Další trestný roh pro Indii! V závěru této čtvrtiny jsou k vidění velmi zajímavé věci. Na řadu muselo přijít video. Jenže ani po této akci na řadu žádný gól nepřišel. Sumitova střela byla zneškodněna.
     
    43
    V době, kdy končil trest Reyovi, se vydal směrem dopředu do brejku! Řítil se zcela sám na brankáře Parattua Raveendrana, jenže situaci nevyužil vůbec dobře. A nakonec zcela sám vlastně ani pořádně nezakončil.
     
    41
    První trestný roh tohoto utkání přišel na řadu až teď! Jenže R. P. Singh se na sebe zlobí. Indie ho zkrátka nevyužila tak, jak by si představovala.
     
    35
    Na levé straně se zjevil volný G. Singh, zkusil zamířit na vzdálenější tyčku, ovšem míček skončil pouze v zámezí. Indie začíná zlobit čím dál více.
     
    34
    Tohle byla zajímavá pozice pro Sim. Singha! Jenže byl zkrátka otočen zády k brance, v ne úplně výhodné pozici, a tak střelu zablokoval bránící Rey. Škoda pro Indii.
     
    27
    A taktéž Argentina poprvé zahrozila! Salis vypálil z velmi dobré pozice z brankoviště, tlačil svůj pokus na bližší tyčku, tam si ale poradil gólman Parattu Raveendran.
     
    26
    Další moc dobrá šance Indie! Sim. Singh se ve skluzu vrhl do míčku a hodlal ho tečovat za záda gólmana Vivaldiho. Ten vyběhl včas, měl ale nakonec štěstí, že střela skončila mimo bránu. Kdyby míček mířil trochu jinam, mohl se dostat za brankovou čáru.
     
    24
    Byl to Harm. Singh, kdo nyní z dobré pozice vypálil. Ale nakonec trefil jen soupeře před sebou. Indie stále nemůže najít cestu za skórováním, byť je aktivnější směrem dopředu.
     
    3
    Tohle byla velká škoda pro Indii! Poměrně hezky zakombinovala, jenže následná střela od D. Singha po přihrávce Sim. Singha byla zneškodněna brankářem Vivaldim. Z blízkosti si počínal proti soupeři moc dobře.

    Patrik Sandev

    Indie:
    Parattu Raveendran - D. Singh, R. P. Singh, S. Kumar, Manp. Singh, Hard. Singh, Mand. Singh, Harm. Singh, Sumit, Sharma, Rohidas - G. Singh, Sim. Singh, Sham. Singh, V. Kumar, Prasad
    Argentina:
    Vivaldi - Ibarra, Salis, Vila, Tolini, Ortiz, López, Rey, Cicileo, Mazzilli, Rossi - Taranzona, Keenan, Casella, Paz, Habif
    Rozhodčí:
    Mejzlík (CZE), Gontgen (GER)
    bahis siteleri