Bournemouth – Liverpool 1:2 (kon.) | Leicester – West Ham 2:2 (kon.) | Arsenal – Crystal Palace 1:1 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:2 (0:2)
Liverpool FC
Neděle 17.04.2016, 14:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Wow, mohlo být vyrovnáno, neskutečné! Krásný centr zleva posílal Marc Pugh, k hlavičce se dostal Steve Cook, ale míč skončil těsně nad bránou Dannyho Warda!
    90+3. Joshua King (BTH) - 1:2
     
    90+3
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Z rohového kopu se Cherries sice neprosadili, jelikož brankáře zaskočil Mamadou Sakho. Posléze však Bournemouth údeřil, po dlouhém nákopu Andrewa Surmana se k nádherné ráně dostal JOSHUA KING, jenž prostřelil gólmana a zadělal ještě na dramatickou koncovku! Norský útočník si za svůj výkon branku zasloužil, to je třeba uznat.
     
    83
    Nebezpečí i na druhé straně! Adam Lallana přihrál na Daniela Sturridge, který se uvolnil v pokutovém území ke střele. Domácí tým ovšem zachránila branková konstrukce!
     
    82
    Nádherný zákrok Dannyho Warda! Simon Francis poslal nadýchaný centr před bránu, kde se k hlavičce dostal Grabban. Hostující strážce svatyně ale vytáhl jasný gól na rohový kop!
     
    77
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordon Ibe, přichází Adam Lallana.
     
    76
    Ze hry se nyní chystá i Matt Ritchie, jehož nahradí Callum Wilson. Ten se v minulém kole vrátil po velmi dlouhém zranění, a tak ho nyní vítá obrovská potlesk domácích fanoušků!
     
    75
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Divock Origi.
     
    68
    Další obrovská šance norského útočníka Kinga! Danny Ward si po jeho krásném průniku obranou ale připsal další skvělý zákrok! Hodně mu k tomu pomohl bránící Mamadou Sakho, jenž domácímu forvardovi nedal moc prostoru k zakončení.
     
    67
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Kolo Touré, přichází Mamadou Sakho.
     
    65
    Joshua King se prezentoval parádní individuální akcí! Velice dobře obehrál protihráče a dostal se ke střele, kterou ovšem Danny Ward zvládl zlikvidovat!
     
    61
    Bournemouth se dožaduje odpískání penalty a zcela po právu! Kolo Touré se totiž ve vápně při akci Grabbana provinil hrou rukou, sudí to ale přehlédli. Bude z toho jen rohový kop pro domácí.
     
    59
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Max-Alain Gradel, přichází Marc Pugh.
    53. Obrovská šance Sturridge
     
    53
    Tak teď měli domácí obrovské štěstí! Dan Gosling chyboval na vlastní polovině, Joe Allen tak nahrál do velmi dobré šance na Daniela Sturridge. Ten už obstřelil gólmana Boruce, nicméně míč skončil jen na tyči!
     
    47
    Obrovská šance Liverpoolu na navýšení náskoku! Po nedůrazném vyboxování od Boruce se k míči dostal Roberto Firmino, jenž ale zcela minul branku!
     
    46
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Junior Stanislas, přichází Lewis Grabban.
    45+2. Daniel Sturridge (LIV) - 0:2
     
    45+2
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Ten také přišel a je z toho druhá branka Liverpoolu! Jordon Ibe to zahrál naprosto perfektně, k hlavičce se díky tomu v pokutovém území dostal DANIEL STURRIDGE, který dopravil balon mimo dostah brankáře Artura Boruce! Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení, což je pro domácí velice nepříjemná rána.
    41. Roberto Firmino (LIV) - 0:1
     
    41
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A ta končí gólem, hostující celek se dostává do vedení! Daniel Sturridge obdržel pas do pokutového území, kde zakončil nádherným způsobem – patičkou. Gólman Artur Boruc tento pokus krásně vyrazil, nicméně před brankou zůstal zcela nepokrytý ROBERTO FIRMINO, jenž dorazil balon do sítě! Je to tedy 1:0.
    25.
     
    25
    Obrovská obětavost domácích hráčů! Sheyi Ojo sice prošel přes dva protihráče do vápna, ale trefil jen stopera Stevea Cooka. Posléze se k odraženému míči nadvakrát dostal Connor Randall, který ale dopadl v prvním případě stejně. V tom druhém již trefil gólmana Artura Boruce!
     
    20
    Matt Ritchie posadil velmi nadějný centr na hlavu kapitána Tommyho Elphicka, jenž ale zamířil pouze do míst, kde stál brankář Danny Ward!
     
    2
    Hostující hráči se pokusili o akci po pravé straně. Daniel Sturridge si nezpracoval Randallův dlouhý nákop, posléze se však dostal ke střele, kterou už Artur Boruc musel zachytit! Hned ve druhé minutě měl Liverpool zajímavou šanci.

    Michal Belšán

    Branky: 90+3. J. King (Surman) – 41. Firmino, 45+2. Sturridge (Ibe)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:8.
    AFC Bournemouth: Boruc – Francis, Elphick (C), S. Cook, Daniels – Ritchie (76. C. Wilson), Gosling, Surman, Stanislas (46. Grabban) – J. King, Gradel (59. Pugh).
    Náhradníci: Federici – Wiggins, Pugh, C. Wilson, MacDonald, Grabban, O'Kane.

    Liverpool FC: D. Ward – Randall, K. Touré (67. M. Sakho), Lucas Leiva (C), B. Smith – Ibe (77. Lallana), Stewart, Allen, Ojo – Firmino (75. Origi) – Sturridge.
    Náhradníci: Mignolet – Milner, Coutinho, M. Sakho, Lallana, Origi, Flanagan.

    Rozhodčí: Jones – Garratt, Holmes – Scott

    Diváci: 11 386
    bahis siteleri