Belenenses – Coimbra 1:1 (kon.) | União Madeira – FC Ferreira 3:4 (kon.) | Marítimo – Guimarães 3:0 (kon.)
Porto – Nacional 4:0 (kon.)
konec
FC Porto
4:0 (2:0)
CD Nacional
Neděle 17.04.2016, 21:30 • Estádio Do Dragão, Porto (kapacita 50.399 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešní večer vše! Užijte si zbytek nedělního večera a brzy u dalšího textového přenosu na shledanou! (23:31:02)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 16:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:8.
     
    Je za námi atraktivní zápas portugalské ligy mezi domácím celkem FC Porto a hostujícím CD Nacional. Domácí celek byl po celý průběh zápasu jasně lepším a jasně aktivnějším týmem, když už se ve druhém poločase nadechovali hosté k mírnému náporu, Porto přidalo nejprve v 67. minutě branku, když se po rohu trefil Danilo Pereira. Poté vše završil střídající Vincent Aboubakar, který v 85. minutě stanovil konečnou podobu výsledku na 4:0. Nutno podotknout, že vzhledem k průběhu zápasu je výsledek naprosto zasloužený a hosté mohou děkovat pouze gólmanu Silvovi, že neodjíždějí s ještě větším gólovým přídělem.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí i v posledních vteřinách útočí a chtějí dát další branku. Aboubakar se snažil projít z pravé strany až do vápna, byl však odzbrojen bránícím Sequeirou.
     
    90+1
    Ramos zahrával rohový kop Porta, jeho centr však nenašel ve vápně nikoho z jeho spoluhráčů a hosté se tak dokázali bez větších potíží ubránit.
     
    90
    Po rohovém kopu se dokázal k míči dostat Corona, jeho střela z hranice vápna šla doprostřed brány, přesto jí radši brankář Silva vyrazil na roh.
     
    89
    Aboubakar se opět dostal ke střele, jeho patičku však dokázal zablokovat obránce Rui Correia, což znamená roh pro hráče Porta.
     
    88
    Z levé strany se pokusil o přihrávku do vápna Sequeira, jeho pokus však zablokoval dobře hrající Maxi Pereira. Rohový kop pro hostující celek.
     
    87
    Hostující hráči již působí velmi odevzdaným dojmem. Pokus Campose o útok se nesetkal s pochopením jeho spoluhráčů a na Camposův centr do vápna Porta si nenabíhal nikdo z hráčů Nacionalu.
     
    86
    Poslední střídání dnešního zápasu. Ze hry je stažen střelec první branky Varela, na hrací ploše jej nahradil Marega.
    85. Vincent ABOUBAKAR - 4:0
     
    85
    Porto právě vstřelilo branku!
    Tak do třetice již Rui Silva nečaroval. Po skrumáži po rohovém kopu se k míči dokázal dostat VINCENT ABOUBAKAR a střídající útočník rozvlnil síť Nacionalu. 4:0 pro Porto!
     
    84
    Rui Silva v akci podruhé v krátké době! Vincent Aboubakar dostal míč na hranici ofsajdu a z úrovně penalty vypálil! Silva byl však opět připraven a jeho dělovku vyrazil.
     
    83
    Hector Herrera se poměrně jednoduše dostal do vápna hostujícího Nacionalu a vyslal velmi nebezpečnou střelu! Jeho dělovku k levé tyči však Rui Silva krásně zneškodnil!
     
    82
    Další střídání na straně domácích. Ze hry je stažen Oliveira, nahradil jej Ramos.
     
    81
    Velmi zajímavý přímý volný kop měli hosté z levé hranice vápna. Střela Bonilhy však byla velmi nepřesná a mířila nad Casillasovu branku.
     
    80
    Dlouhý míč za obranu na rozběhnutého Aboubakara se snažil poslat dnes velmi dobře hrající Corona. Jeho úmysl však vystihl obránce Correia, který míč před Aboubakarem stihl odhlavičkovat.
     
    79
    Campos se snažil s míčem projít podél pravé lajny, jeho akce však měla pouze jepičí život, když se Campos s míčem zamotal a ztratil jej.
     
    78
    Oliveira dokázal krásnou přihrávkou najít na levém křídle rozběhnutého Coronu, který se s míčem řítil do vápna! Jeho průnik však zastavil praporek pomezního, signalizující ofsajd.
     
    76
    Na levé straně hřiště se ke kombinaci dostali domácí fotbalisté, Corona však lehkomyslně odevzdal míč Nacionalu svou velmi nepovedenou přihrávkou.
     
    75
    První střídání na straně Porta. Ze hry jde aktivní André Silva, nahradil jej Vincent Aboubakar.
     
    74
    Hostující celek sice drží míč na svých kopačkách, žádnou pořádnou šanci si však Nacional nedokáže vypracovat.
     
    73
    Čerstvý Gomes se snažil probít s míčem středem hřiště, Maxi Pereira jej však dokázal zastavit, i když za cenu faulu. Z následné standardní situace se dostal ke střele Luís Aurélio, jeho střelu však Casillas v klidu lapil.
     
    72
    Salvador Agra jde ze hry, na plac se dostal Ricardo Gomes. Hosté tak již nemají žádné střídání k dispozici.
     
    71
    Varela posunul ze středu míč na levou stranu ke Coronovi, ten však nezpracoval dobře a míč odevzdal hráčům Nacionalu.
     
    70
    Hosté se snažili o centr z levé strany, Maxi Pereira však nepustil nabíhajícího Luíse Aurélia k centru a získal míč pro svůj tým.
     
    69
    Ti se však nevzdávají. Po pravé straně se vrhl do útoku Washington, jeho průnik dokázal ubránit střelec Danilo Pereira, který byl ještě ke všemu faulován.
     
    68
    Když už to vypadalo že hosté chytají druhý dech a budou se snažit o vstřelení kontaktní branky, Porto zase zabralo. Teď už to bude pro hosty velmi těžké.
    67. Danilo PEREIRA - 3:0
     
    67
    Porto právě vstřelilo branku!
    A je to 3:0! Z následujícího rohu už Porto udeřilo! Corona po rozehrávce na krátko odcentroval do vápna, kde se dokázal prosadit DANILO PEREIRA a zvyšuje tak na 3:0!
     
    67
    André Silva se dostal do další velké šance! Krásnou přihrávku dostal do běhu na levém kraji vápna, jeho střelu však brankář Silva dokázal vyrazit.
     
    66
    Martins indi nakonec poslal dlouhý míč na hrot na Andrého Silvu, ten však neměl šanci dlouhý míč stihnout na hrací ploše.
     
    65
    Hra se v této části odehrává hlavně ve středu hřiště, domácí se snaží hlavně pozorně bránit a hostující Nacional se nedokáže dostat do efektivního útoku. Oba týmy ve středu hřiště kupí mnoho chyb.
     
    64
    Od pravé lajny dokázal do středu hřiště projít Corona, v nejdůležitějším okamžiku si míč však příliš předkopl a tak jej hosté dokázali odzbrojit.
     
    63
    Na levé straně hřiště se snažil s míčem probít hostující Sequeira, jeho snahu však zastavil precizní obranný zákrok Maxi Pereiry, který hostujícího beka odzbrojil čistě a ještě získal míč pro svůj tým.
     
    62
    Washington se zvládl velmi dobře vrátit a splnit si defenzivní úkoly, když stihl zabránit slibně se rozvíjející akci domácího Porta.
     
    61
    Další střídání na straně Nacionalu. Ze hry jde Witi, na hrací ploše jej nahradí Nuno Campos.
     
    60
    Domácí fotbalisté ve druhé půlce ve svém tlaku sice polevili, nicméně otěže zápasu mají stále pevně v rukou. Momentálně se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině.
     
    59
    Oliveira rozehrál další rohový kop Porta. Jeho centr byl ale hodně nepovedený a snesl se pouze na hlavu prvního bránícího hráče Nacionalu, který tak odklidil míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    58
    Další centr, tentokráte z pravé strany, poslali do vápna hráči domácího celku. Ani tentokrát však nedokázali hráči ve vápně zamířit přesně.
     
    57
    Hráči Nacionalu vyrobili velkou hrubku ve středu hřiště, Ángel však svým centrem ve vápně hostí nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů a Porto tak chybu hostí nepotrestalo.
     
    56
    Ze vzdálenosti pětatřiceti metrů se ke střele odhodlal Sérgio Oliveira, jeho střela si však cestu mezi tři tyče nenašla a tak bud odkopávat od branky hostující gólman.
    55.
     
    55
    Domácí fotbalisté předvedli krásnou kombinaci ve vápně Nacionalu! Na jejím konci byl v jasné šanci Corona, jehož střelu však dokázal reflexivně lapit brankář Silva!
     
    54
    André Silva dostal ve vápně krásné míč do běhu od Corony, jeho střelu však brankář hostí dokázal vyrazit. Vzrušení domácích fanoušků však bylo zbytečné, rozhodčí na lajně totiž stejně signalizoval ofsajd.
     
    52
    Varela dokázal na hrotu najít volného Andrého Silvu, ten si však míč zpracovával příliš dlouho a nedokázal se dostat včas ke střele.
     
    51
    Witi se dokázal prosmýknout po levé straně, po souboji s Pereirou se však poroučel k zemi a dožadoval se odpískání faulu. Rozhodčí Ferreira však nic takového v úmyslu neměl.
     
    50
    Ángel se dokázal na levé straně hřiště uvolnit hezkou kličkou, jeho pokus o centr však dokázal včas zablokovat Belkaroui, který Ángela dobře dostoupil.
     
    49
    Hosté se dostali do útoku po pravém křídle, centr Agry do vápna zpracoval Luís Aurélio. Ten z otočky dokázal zamířit mezi tři tyče, brankář Porta byl však připraven a jeho střelu lapil.
     
    48
    Začátek druhého dějství je opatrnější než začátek první půle, navíc jsou to hosté, kdo se ujal útočné iniciativy. Jejich další útok po pravé straně však končí nezdarem.
     
    47
    Luís Aurélio se dostal na hranici vápna ke střele, jeho pokus však mířil vysoko nad branku Porta a Casillas tak neměl žádnou práci.
     
    46
    Hosté obstarali úvodní výkop druhého poločasu, o míč ale po útoku na levém křídle okamžitě přišli díky dobrému obrannému zákroku Maxi Pereiry.
     
    46
    První střídání dnešního zápasu má na svědomí hostující tým. Ze hry je stažen Ghazal, nahradil jej Luís Aurélio.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Na Estádio Do Dragão je vše připraveno k zahájení druhého poločasu dnešního utkání. Oba celky se již pomalu dostávají na hrací plochu.
     
    Máme za sebou první poločas utkání mezi FC Porto a CD Nacional. Domácí do utkání vlétli naprosto nebojácně a již ve druhé minutě se ujali vedení díky krásné ráně Varely. Již po devíti minutách to bylo 2:0, když se prosadil domácí kapitán Hector Herrera. Domácí celek byl i po zbytek poločasu výrazně aktivnějším a nebezpečnějším týmem a dokázal si vypracovat velké množství šancí, ovšem již bez gólového efektu. Co nám přinese druhá půle, to se dozvíme zhruba ve 22:32, kdy druhé dějství začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Centr z pravé strany poslal jeden z hostujících hráčů, Soares si však v souboji s Maxi Pereirou počínal příliš agresivně a rozhodčí mu odpískal faul.
     
    43
    Hostující celek se snaží na konci první půle alespoň snížit, na pravé straně se uvolnil Ghazal, jeho centr do vápna však bez potíží odhlavičkoval Martins Indi.
     
    42
    Domácí celek i v závěru poločasu velmi aktivně napadá rozehrávku Nacionalu, který kupí chybu na chybu. Do další akce se dral Hector Herrera, kterého na pravém křídle zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.
     
    41
    Z levé strany nacentroval do vápna Varela, míč se dostal až ke Cornovi, ten si však nedokázal dobře poradit a nakonec nedokázal ani vystřelit.
     
    40
    Domácí fotbalisté teď momentálně nikam nespěchají a snaží se hru uklidnit kombinací na vlastní obranné polovině. Martins indi si několikrát vyměnil míč s Ángelem a hledají vhodný okamžik pro založení útoku.
     
    39
    Na pravé straně se dokázal ve vápně uvolnit Maxi Pereira, než se však odhodlal k přihrávce před branku, dostoupil jej obránce hostí, který Pereirovu přihrávku srazil na roh.
     
    37
    Velká šance Corony! Ten se na hranici vápna uvolnil a vystřelil k levé tyči, brankář Silva však předvedl naprosto famózní zákrok a míč vytěsnil mimo tři tyče!
     
    37
    Další centr z pravé strany vyslal do vápna velmi aktivní Corona. Jeho centr však našel pouze hlavu Ghazala, který odvrací.
     
    36
    Maxi Pereira našel ve vápně na pravé straně Coronu, ten se dokázal uvolnit a nacentrovat. Jeho přízemní centr trefil pouze do nohy jednoho z obránců hostí, od kterého se odrazil do tyče a poté do zámezí!
     
    35
    Soares se dostal k míči na pravém rohu vápna Porta, jeho střela však branku Ikera Casillase vysoko přeletěla a tak hosté z tohoto útoku nic nevytěžili.
     
    34
    Corona se dostal k hlavičce po rohu, který zahrával Oliveira. Coronova hlavička však mířila hodně mimo tři tyče Nacionalu a tak bude brankář hostí pouze odkopávat od své brány.
    33.
     
    33
    Střelec druhé branky domácích Hector Herrera se dostal po centru z pravé strany k hlavičce! Tu však dobrým zákrokem likviduje brankář Nacionalu Silva.
     
    32
    Hosté se snažili prokombinovat středem hřiště, pozorný Oliveira se však včas vrátil a Soarese o míč čistě obral.
     
    31
    Agra se na levé straně snažil trošku akrobaticky prodrat podél lajny k vápnu Porta, při svém průniku se však s míčem dostal mimo hrací plochu a hráči Porta tak budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    30
    Oliveira poslal z pravé strany centr do vápna, jeho pokus byl ale velmi nepovedený a končí na kopačce prvního obránce hostí, který tak odkopává až ke Casillasovi.
     
    29
    Po pravé straně se probíjel s míčem domácí Varela, byl však celkem nešetrně zastaven hostujícím Sequeirou. Varela zatím zůstává ležet na trávníku, vypadá to však, že bude v pořádku.
     
    28
    Salvador Agra rozehrál roh Nacionalu z levé strany, jeho centr však dokázal s menšími obtížemi Iker Casillas vyrazit pryč z vápna.
     
    27
    Maxi Pereira poslal z pravé strany nádherný centr na Andrého Silvu, ten však svou hlavičku nedokázal usměrnit do branky.
     
    26
    Na levé straně se s míčem dokázal prosmýknout Corona, který přešel přes dva bránící hráče Nacionalu. Ke střele se však domácí záložník nedostal, neboť se mu včas vrhl pod nohy obránce Sequeira.
     
    25
    Z pravé strany dokázal nacentrovat jeden z hostujících hráčů. Ve vápně svým centrem našel nabíhajícího Soarese, ten však svou hlavičkou minul pravou tyč Casillasovi branky asi o metr.
     
    24
    Corona dostal míč do vápna a snažil se obtočit kolem Ghazala. Ten se však Coronovi vrhl pod nohy a míč vypíchl na rohový kop.
     
    23
    Z levé strany prošel Oliveira krásně do vápna Nacionalu. Jeho načechraný centr na penaltu však dokázal včas zablokovat hostující Correia.
     
    22
    Herrera se na levé straně dokázal uvolnit a snažil se nacentrovat do vápna, jeho centr však byl pro jeho spoluhráče příliš dlouhý.
     
    21
    Salvador Agra centroval z levé strany do vápna Porta, jím vyslaný míč však nikoho z jeho spoluhráčů nenašel a končí v zámezí.
     
    20
    K prvnímu zákroku přinutil Casillase hostující Ghazal! Jeho skákavá střela k levé tyči však veterána v brance Porta nepřekvapila a Casillas jí vyrazil na roh.
     
    19
    Domácí fotbalisté rozehráli roh, po kterém se k hlavičce dostal Martins Indi. Ten si však v souboji pomohl nedovoleně a rozhodčí tak píská faul.
     
    19
    Z levé strany poslal do vápna centr Ángel, André Silva se krásně dostal k hlavičce a přinutil brankáře Silvu k pěknému zákroku!
     
    18
    I hosté se téměř po dvaceti minutách osmělili, Witi se dokázal dostat ke střele kousek za vápnem, jeho pokus však mířil vysoko nad Casillasovu branku.
     
    17
    Hosté se poprvé zmocnili míče na delší časový úsek a snaží se uklidnit hru kombinací na své vlastní polovině.
     
    16
    Nacional dává domácím hráčům hodně prostoru na zpracování, což zatím ústí ve skutečnost, že je to pouze Porto, které je na míči a tvoří hru. Pokus o útok Nacionalu na pravém křídle skončil záhy nepřesnou přihrávkou Washingtona.
     
    15
    Domácí fotbalisté ve svém tlaku vůbec nepolevují. Z levé strany se dostal na hranici vápna ke střele André Silva, jeho střela však mířila přesně do středu branky a brankář hostí tak neměl větší starosti s jejím zneškodněním.
     
    14
    Na pravé straně se krásně uvolnil Corona, který centroval do vápna Nacionalu. Tam čekal Silva, nicméně těsně před ním stihl míč odhlavičkovat do bezpečí jeden z hostujících beků.
     
    13
    Oliveira dostal míč na středu hřiště a zhruba z pětadvaceti metrů zkusil štěstí. Jeho střela však postrádala jak přesnost, tak i razanci a nevešla se mezi tři tyče.
     
    12
    Varela se na levé straně dokázal uvolnit a dokázal i odcentrovat do vápna. Jeho míč byl však pro útočníka Silvu moc dlouhý a tak jej sebral brankář Nacionalu.
     
    11
    Varela přenesl hru na pravé křídlo ke Coronovi, ten si však s míčem nedokázal poradit tak aby jej dokázal odcentrovat, tudíž jej raději vrátil zpět mezi beky.
     
    10
    Domácí odstartovali dnešní zápas opravdu výborně! S dvoubrankovým vedením v zádech se jim hraje velmi dobře, další šanci měl na pravé straně Corona, ten však nedokázal dobře zamířit.
    9. Hector HERRERA - 2:0
     
    9
    Porto právě vstřelilo branku!
    A v 9. minutě je to rázem 2:0! HECTOR HERRERA se dostal na levém rohu vápna k centru Corony a ranou k pravé tyči zvyšuje již na 2:0 pro Porto!
     
    8
    Varela hraje na začátku zápasu ve velké pohodě, na levé straně si teď hezky obhodil Aurélia a přehnal se přes něj, k centru se však domácí borec nedostal.
     
    7
    André Silva se dostal do šance, když z pravé strany poslal domácí kapitán Herrera prudký přízemní centr na úroveň penalty. Domácí útočník však nedokázal zamířit přesně.
     
    6
    Hosté se snažili prokombinovat po pravé straně, Soaresův průnik však zastavil bránící Ángel. Z nařízeného volného kopu však hosté pouze odevzdali míč domácím.
     
    5
    Domácí fanoušky rychlá branka jejich oblíbenců probudila a tribuny teď skandují a podporují hráče Porta. K další střele z hranice vápna se dostal Varela, jeho dělovka však mířila vysoko nad Silvovu branku.
     
    4
    Hosté jsou takovýmto začátkem zaskočeni a snaží se o rychlou odpověď. Z levé strany centroval Agra, jeho centr však nenašel nikoho z jeho spoluhráčů ve vápně Porta.
    2. Silvestre VARELA - 1:0
     
    2
    Porto právě vstřelilo branku!
    A hned z kraje zápasu je tu první branka! Již ve druhé minutě se na hranici vápna dokázal uvolnit SILVESTRE VARELA, který levou nohou zamířil přímo k levé tyči! Porto tak brzy vede 1:0!
     
    2
    Hráči Porta se dostali k elegantní kombinaci na hranici vápna soupeře. Souhra na jeden dotyk však ovoce nepřinesla, ve finální fázi nahrával Herrera nepřesně.
     
    1
    Úvodní výkop dnešního zápasu obstarali domácí fotbalisté, kteří hrají ve své typické modro-bílé kombinaci. První akce domácích vedla po levé straně, postup Varely však zastavila hostující obrana.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Rozhodčí Luís Ferreira přivádí oba celky na hrací plochu a to znamená, že utkání během pár minut započne!
     
    Úvodní sestavy:

    FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Danilo Pereira, Martins Indi, José Ángel – Neves, Oliveira – Corona, Herrera, Varela – Silva.
    Náhradníci: Helton – Aboubakar, Awaziem, Layún, Marega, Ramos, Suk.

    CD Nacional: Silva – Aurélio, Belkaroui, Correia, Sequeira – Washington, Ghazal, Bonilha – Witi, Soares, Agra.
    Náhradníci: Gottardi – Aurélio, Campos, Fofana, Gomes, Pinho, Rodrigues.

    Rozhodčí: Luís Ferreira – Manso, Augusto Braga. (vš. Portugalsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    CD Nacional

    Hostující celek dokázal v probíhající sezóně nasbírat 37 bodů, což jej momentálně řadí na 9. místo. Na sestupové pozice mají hosté náskok 14 bodů, naopak na pohárovou Evropu mají ztrátu 8 bodů. Hosté tak hrají klidný střed tabulky a do dnešního utkání mohou jít naprosto uvolnění a mohou zkusit připravit Portu třetí prohru v řadě. V posledním kole si Nacional poradil hravě na vlastním hřišti s Estorilem v poměru 4:1, na což se dnes bude snažit navázat.
     
    FC Porto

    Úřadující vicemistr se v probíhající sezóně opět drží na čele tabulky, momentálně však okupuje až 3. místo se ziskem 61 bodů a z boje o titul je tak prakticky venku. I tak by se domácí však na 3. pozici měli udržet, takže by je v následující sezóně neměla minout kvalifikace o Ligu mistrů. Z boje o titul dostaly Porto dvě prohry v posledních dvou ligových zápasech, když nejprve hráči Porta prohráli na vlastním hřišti s poslední Tondelou 1:0 a posléze padli stejným výsledkem i na hřišti Ferreriry.
     
    Příjemný nedělní večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Dnes je na programu mimo jiné i 30. kolo portugalské nejvyšší soutěže a my se společně zaměříme na zápas mezi domácím celkem FC Porto a hostujícím CD Nacional. Úvodní výkop dnešního zápasu je stanoven na 21:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Jakub Hataš

    Branky: 2. Varela, 9. Herrera, 67. Pereira, 85. Aboubakar


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 16:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:8.
    FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Danilo Pereira, Martins Indi, José Ángel – Neves, Oliveira (82. Ramos) – Corona, Herrera, Varela (86. Marega) – Silva (75. Aboubakar).
    Náhradníci: Helton – Aboubakar, Awaziem, Layún, Marega, Ramos, Suk.

    CD Nacional: Silva – Aurélio, Belkaroui, Correia, Sequeira – Washington, Ghazal (46.Luís Aurélio), Bonilha – Witi (61. Campos), Soares, Agra (72. Gomes).
    Náhradníci: Gottardi – Aurélio, Campos, Fofana, Gomes, Pinho, Rodrigues.

    Rozhodčí: Luís Ferreira – Manso, Augusto Braga. (vš. Portugalsko)

    Diváci: 27.207
    bahis siteleri