Trenčín – Trnava 3:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Myjava 1:2 (kon.) | Prešov – Podbrezová 0:2 (kon.)
Michalovce – Žilina 0:2 (kon.) | Senica – Ružomberok 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
0:2 (0:1)
MŠK Žilina
sk Sobota 10.09.2016, 19:00Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Kristián Vallo.
     
    88
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Yusuf Otubanjo, prichádza Nermin Haskič.
     
    85
    Hosťujúci Špalek sa individuálne predral do zakončenia a skúsil to nepríjemnou tvrdou ranou, ktorú však zastavilo brvno za bezmocným Kirom.
     
    80
    Michalovčan Koscelník teraz centroval k pravej žrdi súperovej bránky, kde najvyššie vyskočil striedajúci Podhorin, ale jeho hlavička skončila iba na konštrukcii bránky!
     
    67
    Žilina dala gól!
    Bezprostredne po rohovom kope ešte zakončenie hostí neprišlo, ale následne z pravej strany priletel center priamo do šestnástky, kde si na loptu počkal FILIP KAŠA a hlavou ju usmernil do siete.
     
    62
    Žilinčania už štvrtýkrát dostali loptu do siete, ale ani tentokrát gól neplatí. Králik si nabehol na dobrý center iba do ofsajdu.
     
    57
    A napokon prichádza aj posledné striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Ivan Kotora, prichádza Adrián Leško.
     
    56
    Vynútené striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Marcos Perez Calero, prichádza Jakub Grič.
     
    54
    Calero dokonca v zápase pokračovať nemôže a z trávnika ho musia odniesť na nosidlách. Domáce tribúny sa búria a pýtajú si pokutový kop, ale rozhodca svoj verdikt nemení.
     
    53
    Zraneným hráčom je Calero, ktorý sa zrazil s Králikom a má bolesti v pravom kolene. Na trávnik už prichádzajú lekári.
     
    53
    Žofčák a Káčer do seba strkajú a zranený hráč domácich stále leží v šestnástke. S veľkou pravdepodobnosťou bude potrebovať ošetrenie.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Stanislav Danko, prichádza Oliver Podhorin.
     
    45
    Po Žofčákovom centri zakončenie domácich neprišlo a Žilinčania sa dostali do prečíslenia piatich proti dvom. Na jeho konci sa lopta opäť ocitla v sieti Michaloviec, ale rozhodca signalizuje, že predtým už bolo odpískané a ani tento gól platiť nemôže.
     
    44
    Žltú kartu dostáva hosťujúci Nikolas Špalek, ktorý najskôr stratil loptu a potom súpera zastavil iba za cenu kartového trestu.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Igor Žofčák, ktorý fauloval Otubanja, ktorý vtedy ani nebol pri lopte.
     
    40
    Pečovský preniesol hru na pravú stranu, kde si loptu prevzal Mabouka a skúsil to centrom pred bránku. Tam si pre zmenu počkal Káčer, ktorý vyskočil najvyššie, ale hlavičkoval iba nad brvno.
     
    35
    Gôlman Michaloviec si následne musel dať pozor aj na zakončenie žilinského kapitána Pečovského. Ten nepríjemne vystelil k pravej žrdi, Kira bol však rýchlo na mieste.
     
    32
    Napokon z toho bolo veľmi pekné prečíslenie domácich! Na konci akcie bol Danko, ktorý sa rozhodol strieľať a neprihrávať na nabiehajúceho Mensaha, ale Volešák jeho loptu v páde vytesnil na rohový kop
     
    27
    Žilina oslavovala druhý gól, ale rozhodcovia ho napokon neuznávajú! Po zrazenej strele dokopol loptu za Kiru Otubanjo, no podľa pozorného postranného arbitra sa tak stalo z ofsajdovej pozície.
     
    23
    Žilinčania rozohrali štandardku, ale po nej sa do protiútoku dostali domáci. Na konci šprintoval na dlhý pas Mensah, no lopta mu ušla a zakončenie neprišlo.
     
    22
    Žltú kartu dostáva domáci Michal Sipľak, ktorý zbytočne a hlavne neprimerane tvrdo poslal k zemi hosťujúceho Kašu.
     
    13
    Žilina dala gól!
    Hostia napokon svoju aktivitu využívajú a ujímajú sa vedenia. Z ľavej strane výborne centroval Mazáň, do jeho lopty sa vložil NIKOLAS ŠPALEK a usmernil ju do siete.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 13. Špalek, 67. Kaša

    Karty:   22. Sipľak (MIC), 42. Žofčák (MIC) – 44. Špalek (ZIL)


    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Kotora (57. Leško), Calero (56. Grič), Sipľak, Žofčák – Danko (46. Podhorin), E. Mensah, Kunca, Koscelník – Sedlák (C), Škutka.
    Náhradníci: Macej – Grič, Leško, Podhorin, Vajs, Kushta, Qose.

    MŠK Žilina: Volešák – Diaz, Špalek, Pečovský (C), Hlohovský (89. Vallo) – Králik, Kaša, Mazáň, Otubanjo (88. Haskič) – Mabouka, Káčer.
    Náhradníci: Leško – Vavro, Vallo, Jaramillo, Haskič, Klec, Mandiangu.

    Rozhodčí: Marhefka – Mókoš, Kováč – Sedlák
    bahis siteleri