Mönchengladbach – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Augsburg 0:0 (kon.) | Hamburg – W. Brémy 2:2 (kon.)
Ingolstadt – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Frankfurt – Dortmund 2:1 (kon.) | Bayern – Leverkusen 2:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:1 (1:1)
Bayer Leverkusen
Sobota 26.11.2016, 18:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příjemný zbytek víkendu! (20:26:16)
    Mats Hummels dnes vsítil svůj první ligový gól za Bayern - a hned vítězný!
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:9. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:11.
     
    A je hotovo! Šlágr dvanáctého kola Bundesligy rozhodně nezklamal, k vidění byla ofenzivně laděná partie z obou stran. Hosté v Allianz Areně rozhodně nepropadli, Bayern ale nakonec bere všechny tři body. Deset minut po změně stran vsítil hlavou vedoucí gól domácí stoper Mats Hummels a svěřenci Carla Ancelottiho měli i další šance, které ale nedokázali využít. Asi největší možnost na vyrovnání měl deset minut před koncem Kevin Volland, který ale svůj bleskový únik nedotáhl do úspěšného konce.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté vybojovali ještě jeden přímý kop, jehož exekuce se ujal Hakan Çalhanoğlu, který ale z dobrých pětadvaceti metrů poslal míč přesně do středu brány – snadná práce pro Neuera.
     
    90+1
    Farmeceutici se prokousali až do pokutového území, ale nic z toho. Javier Hernández se pokusil kolmicí oslovit sprintujícího Kampla, ten ale neměl šanci na balon dosáhnout.
     
    90
    Nakonec to budou tři minuty!
     
    89
    Hra je navíc přerušena, protože Javi Martínez zůstal ležet v bolestech na trávníku a drží se za pravé stehno. Nejdůležitější informací teď je, kolik minut arbitr Fritz nastaví...
     
    88
    Bayer už hraje va bank! Stoper Aleksandar Dragović se nyní objevil na hrotu útoku a po souboji s Martínezem v pokutovém území se svalil k zemi, penalta se ale konat nebude.
     
    86
    David Alaba utekl po levém křídle a poté chirurgicky přesným pasem vyzval ke skórování trestuhodně neobsazeného Vidala, ten ale pálil nad!
     
    85
    Tak jsem to asi zakřikl. Po hezké akci Bayeru na jeden dotek se balon postupně dostal až na kopačku Kevina Kampla, který ale zpoza hranice pokutového území pálil nepřesně.
     
    84
    Po ojedinělé příležitosti Leverkusenu se hra opět uklidnila, zdá se, že svěřenci Carla Ancelottiho mají opět vše pod kontrolou.
    82. Volland přeloboval Neuera, balon ale do branky už nestihl dostat!
     
    82
    Mohlo být vyrovnáno! Tahův dalekonosný nákop z hloubi vlastní poloviny k velkému překvapení obrany Bayernu doletěl až k Vollandovi, jehož ale Martínez k zakončení do prázdné branky nepustil a Kevin Volland skončil na reklamním panelu.
     
    81
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Philipp Lahm, přichází Arturo Vidal.
     
    80
    Trenéři Bayernu předávají poslední pokyny před nástupem na hřiště Arturovi Vidalovi, který by měl co nevidět nastoupit na trávník. Hra je nyní přerušena pro nedovolený zákrok na Alonsa.
     
    79
    Sedmnáctiletý Havertz po neúspěšné akci Bayernu založil rychlý protiútok a bývalý hráč Mariadorfu či Aachenu to vzal na sebe, jeho projektil ale doletěl přímo do Neuerových rukavic.
     
    78
    Kampl neměl komu přihrát, a tak vrátil balon Tahovi. Farmaceutici se pokouší usadit se na polovině soupeře, stále to ale k ničemu nebezpečnému nevede.

    Vojtěch Balon

    Branky: 30. Th. Alcântara (Lahm), 56. Hummels (Kimmich) – 35. Çalhanoğlu (Brandt)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:9. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:11.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (81. Arturo Vidal), Javi Martínez, Hummels, Alaba – Kimmich, Alonso, Th. Alcântara – T. Müller (65. Robben), Lewandowski, Costa (74. Ribéry).
    Náhradníci: Ulreich – Ribéry, Robben, Rafinha, Bernat, Arturo Vidal, Sanches.

    Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Tah, Dragović, Wendell – Havertz, Kampl, Aránguiz, Brandt (59. Volland) – Çalhanoğlu, Mehmedi (59. J. Hernández).
    Náhradníci: R. Özcan – J. Hernández, Baumgartlinger, Jedvaj, D. da Costa, Volland.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri