Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Kobra – Sparta 4:6 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 9:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.)
Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:8 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:4 (po pr.) | Technika Brno – Warriors Brno 2:1 (po s.n.) | Třemošná – PZ Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:4 (0:2, 1:1, 0:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 05.01.2019, 11:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    Utkání je za námi. Domácímu Motoru se dnes nevyvedlo podle představ. Českobudějovičtí nezískali ani bod, naopak hosté předvedli solidní výkon, po kterém si domů odvezou čtyři body. (13:05:41)
     
    Konec zápasu.
     
    64:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto i o čtvrtém bodu. Motoru dnes doma nezůstane ani jeden. Karel Křepelka napřáhl na modré čáře. Puk se po jeho střele odrazil k DANIELU SLUKOVI, a ten se z dorážky nezmýlil. Asistence: Karel Křepelka.
     
    63:15
    Jeden z mladoboleslavských hráčů napálil kotouč, nicméně mu střela příliš nesedla. Kotouč se sotva došoural k brankáři, který jej nakonec drží pod svou rukavicí.
     
    62:35
    Boriš Žabka měl na modré čáře prostor. Napřáhl ke střele a zkusil své štěstí. Jeho střela zaplachtila ve vzduchu a nakonec končí jen v Lidákově lapačce.
     
    62:25
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – 2 min., hákování).
     
    61:27
    Dubský neměl potřebnou rychlost, aby dojel přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů. Puk se tak dostal až na zakázané uvolnění, které vrátí hru před Lidáka.
     
    60:41
    Jindřich Plíšek si nabruslil do útočného pásma. Konkrétně jel po levém křídle, načež zkusil zacílit na branku. Jeho pokus ale neprošel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    I z dnešního zápasu si Boleslav odnese minimálně tři body. Uvidíme, co nabídne nadstavba.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Cibulka – 2 min., sekání).
     
    58:10
    Hrají se poslední dvě minuty posledních dvaceti minut. Mezitím zkoušel kotouč protihráči vypíchnout David Kašpar, na mladoboleslavského obránce si ale nakonec nepřišel.
     
    56:38
    Marek Urban dostal ideální přihrávku zhruba někam mezi oba kruhy. Chvíli si kotouč rovnal, čehož využil jeden z domácích hráčů, který mu padl do střely a nakonec ji dokázal i zblokovat. Ohrožení domácí branky tedy nepřipuštěno.
     
    55:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hokejisté z města automobilů jdou do tříbrankového vedení. Opět. Po Ďuráčovi byl na brankovišti také agilní BORIS ŽABKA, který nakonec dostal puk až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Ďuráč.
     
    54:51
    David Krédl nabruslil ve středním pásmu na přihrávku, kterou také dostal. Už to vypadalo, že by se mohl dostat i do útočného pásma, ovšem kotouč nestihl zpracovat.
     
    54:21
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – 2 min., podrážení).
     
    53:48
    I o chvíli později v akci Oskar Haas. Tentokrát jel na pravém křídle, ale byl tísněn obráncem. Zkusil zacílit na vzdálenější tyč, ovšem bez gólového úspěchu. Puk nakonec proletěl jen těsně kolem.
     
    52:46
    Jeden z domácích hráčů ve středním pásmu nešťastně zakopl, kvůli čemuž se do přečíslení dostali hosté. Marek Urban viděl na vzdálenější tyči dobře rozjetého Oskara Haase, na kterého směřoval svou přihrávku. Druhý jmenovaný nakonec pálil z první, nicméně Martin Lidák se proti jeho pokusu bezvadně přemístil a puk vyrazil mimo svou svatyni!
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 35. Cibulka (Pitel) – 10. Kredl (Ďuráč), 11. Žabka (Křepelka), 21. Sluka (Křepelka), 56. Žabka (Ďuráč), 65. Sluka (Křepelka)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Fousek, Cibulka, Hail, Hromada – Hála, Korndörfer, Kašpar, Petrásek, Březina, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Budík, Kovář, Dubský, Sochor
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Náhončík) – Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Hrouda, Žabka, Šercl, Vochvest – Urban, Sluka, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Pavlík, Ďuráč, Hruška, Haas

    Rozhodčí: Macák – Kreuzer, Zedníková
    ocianews.com