Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Kobra – Sparta 4:6 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 9:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.)
Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:8 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:4 (po pr.) | Technika Brno – Warriors Brno 2:1 (po s.n.) | Třemošná – PZ Kladno 2:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (0:0, 0:1, 4:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 05.01.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (17:59:53)
     
    Piráti vítězí nad karlovarskou Energíí 4:1. Hosté sice po dvou třetinách díky Dominikovi Rymonovi vedli, ale domácí jasně ovládli třetí část. Severočeské mužstvo se prosadilo dokonce dvakrát v oslabení a došlo si pro tři body. V nadstavbě pak rychle rozhodly Karlovy Vary.
     
    Konec zápasu.
     
    60:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti po vhazování udělali chybu, čehož využil LUKÁŠ MÄRZ. Ten byl sám u pravého kruhu, jeho svižný pokus k levé tyčce Malant nevyrazil a Energie bere bonusový bodík! Asistence: Dominik Rymon.
     
    60:09
    Hosté se hned po vhazování dostali do útoku a Dominik Rymon střílel k pravé tyčce. Lukáš Malant ale skvělým zákrokem ukryl kotouč ve své lapačce!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Domácímu celku se zatím v přesilové hře nedaří. Energie již dvakrát vyhodila a Piráti se dosud nedostali do nějaké aktivní či nebezpečné kombinace.
     
    58:01
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Patrik Hohl – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:05
    Marcel Štefančík se dostal do útoku, kde se mu ale na pravé straně nepovedlo obejít bránícího hráče. Štěpán Němec následně střílel po ledě do betonů brankáře Bajgara.
     
    55:10
    U pravého kruhu se ke kotouči dostal domácí Jan Vostiňák, kterému se ale nepovedlo bekhendovou přihrávku před branku někoho najít. Ke kotouči se dostali hokejisté Varů.
     
    53:49
    Tadeáš Svoboda dostal přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval do levé šibenice. Branku se mu ovšem trefit nepovedlo a kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    53:32
    Dominik Rymon se u levé tyčky dostal ke střeleckému pokusu, ale puk za záda Malanta podruhé v utkání nedostal. Chomutovský brankář si připsal zákrok a pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    52:15
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Domácí celek aktivně napadá, ale nikam se úplně nežene. Energii inkasované branky v řadě nejspíše poslaly dolů...
     
    51:00
    Piráti se během čtyř minut dostali hned do tříbrankového vedení, které aktuálně drží. Energie je sice na kotouči, ale do útočné třetiny se dostat nemůže.
     
    49:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vhazovalo se před brankou Pirátů, ale ti se dostali do útoku a dávají čtvrtou branku během krátké chvilky. JAKUB KALČÍK si najel na pravý kruh a střelou po ledě překonal Bajgara jako čtvrtý hráč v pořadí. Asistence: Marcel Štefančík a a Tadeáš Svoboda.
     
    48:45
    Domácí v plném počtu.
     
    48:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dávají druhou branku v jednom oslabení! FILIP DÖRING ujel v oslabení po pravé straně a unikal opravdu rychle. Před Bajgarem šel do bekhendové kličky a uspěl i on. Asistence: Dominik Perný a Tadeáš Svoboda.
     
    47:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    V oslabení ovšem udeřili Piráti! Jan Spudich zavezl kotouč a u levého kruhu zasekl. Natáhl na sebe hráče a našel mezi kruhy MARCELA ŠTEFANČÍKA. Slovenský útočník ránou o tyč otáčí stav duelu ve prospěch Pirátů. Asistence: Jan Spudich a Dominik Perný.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 46. Kulich (Němec, Štefančík), 47. Štefančík (Spudich, Perný), 49. Döring (Perný, T. Svoboda), 50. Kalčík (Štefančík, T. Svoboda) – 28. Rymon (Houdek, Sapoušek), 61. März (Rymon)


    Piráti Chomutov: Malant (Hrůza) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring.
    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Hykel) – Žďárský, Petretič, Houdek, Hohl, Prošek, Vogel – Hrůša, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März.

    Rozhodčí: Plachý – Sýkora, Kába.
    ocianews.com