Nashville – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:5 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 15.10.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Bude se ale vylučovat z domácích řad. Rozhodčí posílá na trestnou lavici P. K. Subbana za nedovolené bránění. Jedna z posledních šancí Chicaga na vyrovnání stavu.
     
    53:37
    Moc dlouho to netrvalo a následuje další vyloučení, rozhodčí se v žádném případě nebojí v poslední dvacetiminutovce udělovat tresty. P. K. Subban z domácí strany musí pykat za hrubost, z druhé strany odchází za katr Patrick Kane. Ten dostává dvě minuty za filmování.
     
    51:41
    Jenže moc dlouho si hokejisté Chicaga přesilovou hru nezahráli. Na trestnou lavici v tuto chvíli usedá hráč Blackhawks, který uděluje hráči hostů dvě minuty za zdržování hry. Brent Seabrook totiž sevřel puk v rukavici příliš dlouho. Hraje se ve čtyřech.
     
    51:23
    Pekka Rinne zachránil pro domácí tým další situaci, ale Predators si zahrají oslabení. Colin Wilson se provinil hákováním a i když se mu to nelíbí, bude muset posedět dvě minuty za katrem.
     
    40:51
    Sotva začala třetí třetina, už se hlavní rozhodčí chystá vylučovat. Na dvě minuty za hákování je nucen za katr odejít domácí hokejista Craig Smith. Možnost pro Hawks.
     
    36:00
    Arťom Anisimov dnes podruhé na trestné lavici. Tentokráte proto, že vyhodil puk přes mantinel mimo hrací plochu, takže jasně musely následovat dvě trestné minuty. Přesilová hra pro Nashville.
     
    30:40
    Neal i Toews pochopitelně dostávají tresty za rvačku a budou tedy moci nějakou chvíli odpočívat na trestné lavici.
     
    26:04
    Teď si navíc Nashville Predators zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici putuje hokejista Hawks Arťom Anisimov, který se provinil hákováním Ryana Ellise. Zužitkují Predátoři další přesilovku?
     
    25:21
    Oba hráči samozřejmě dostávají osobní pětiminutové tresty za rvačku, Bitetto nakonec odešel do kabiny, snad to nebudou žádné vážnější zdravotní problémy.
     
    18:29
    A ještě jedno vyloučení v první dvacetiminutovce, opět na straně Chicago Blackhawks. Tentokráte za neoblíbená vrátka putuje Nick Schmaltz, jenž se provinil držením Craiga Smithe. Další přesilovková šance pro Predátory.
     
    15:06
    Dlouho to netrvalo a je tu další vyloučení. Pro změnu na druhé straně barikády. Pykat půjde kapitán Chicaga Jonathan Toews, který dle názoru sudího držel hokejku Mattiase Ekholma. Chvíli se bude hrát ve čtyřech, pak začne početní výhoda Nashvillu.
     
    13:28
    Přesilovku Nashvillu jsme už viděli, teď je na řadě ta hostující, na trestnou lavici totiž musí odejít Mike Fisher. Podrazil totiž soupeře, čehož si hlavní rozhodčí zápasu velmi dobře všiml. Šance pro Hawks.
     
    06:25
    Bude se poprvé v zápase vylučovat, Nashville zvýraznil hru směrem dopředu a hned pro sebe získal přesilovou hru. Na trestnou lavici totiž musí odejít Brian Cambell za nedovolené bránění. Uvidíme, jak si domácí s početní výhodou poradí.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Subban (Johansen, Forsberg), 17. Josi (Johansen, Fisher), 37. Fisher (Josi, Johansen) – 3. Krüger (Hartman, Hossa), 10. Hjalmarsson (Keith, Pánik)


    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Josi, Subban, Ekholm, Ellis, Bitetto, Weber – Forsberg, Johansen, Fiala – Wilson, Fisher, Neal – Järnkrok, Ribeiro, C. Smith – Arvidsson, Sissons, Salomäki.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, Kempný, Seabrook, Forsling, Campbell – Panarin, Toews, Pánik – Motte, Anisimov, P. Kane – Hartman, Krüger, Hossa – Hinostroza, Schmaltz, Tootoo.

    Rozhodčí: Leggo, Romasko – Amell, Gawryletz
    bahis siteleri