Nashville – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:5 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 15.10.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:36 Mike FISHER - 3:2
     
    36:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Není pochyb o tom, z čeho dnes pramení úspěch týmu Nashville Predators, jsou to přesilové hry. Domácí zatím dali tři branky a všechny tři padly v početní výhodě. Stejně jako před malým okamžikem. Opět se jednalo o střelu z dálky od obránce Romana Josiho, kterou ještě dokázal před brankovištěm přesně tečovat útočník domácích MIKE FISHER. Ten tak posílá muže ve žlutém do těsného vedení. Asistence: Roman Josi, Ryan Johansen.
    16:33 Roman JOSI - 2:2
     
    16:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jako bych to skoro přivolal! Obránci Predátorů zatím dnes režírují gólové hody Nashvillu a tohle může být hodně důležitá trefa pro domácí partu. Opět důkaz, že hokej může být jednoduchý a účinný zároveň. Po několika kombinacích v útočné třetině stáhl hru mezi kruhy bek ROMAN JOSI, aby následně vypálil a vymetl pavučinky v Crawfordově kleci. Pro Nashville druhá využitá přesilovka ze dvou a máme před koncem první části opět vyrovnáno. Asistence: Ryan Johansen, Mike Fisher.
    09:51 Niklas HJALMARSSON - 1:2
     
    09:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestli někdo zatím nemá svůj den dnes, tak jsou to brankáři. Zhruba po desíti odehraných minutách první třetiny tu máme už třetí zásah některého z hokejistů. Prosazují se pro změnu Chicago Blackhawks, navíc po velmi překvapivé situaci. NIKLAS HJALMARSSON vypálil zápěstím zrovna ve chvíli, kdy to nikdo nečekal. A očividně zaskočil hlavně Pekku Rinneho. Kotouč zazvonil o tyčku a pak už zapadl do domácí klece. Asistence: Duncan Keit, Richard Pánik.
    07:46 P. K. Subban - 1:1
     
    07:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jenže teď už slaví tak domácí hokejisté a pro P. K. SUBBANA to je premiéra v dresu Nashville Predators jak se sluší a patří. Obránce celku ve žlutém se totiž hned ve svém prvním utkání za nový tým prosazuje, a to v přesilové hře. A nešlo o nijak složitě zakončenou akci. Subban se prostě napřáhl z dálky, opřel se do kotouče a propálil vše před sebou, včetně Crawforda, máme tedy srovnáno. Asistence: Ryan Johansen, Filip Forsberg
    02:39 Marcus KRÜGER - 0:1
     
    02:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nejdříve měl kus černé gumy za brankou soupeře Nashville a zdálo se, že bude slibně kombinovat kolem Crawfordowy klece. Jenže pak následovaly rychlé přihrávky hostující party a rázem Chicago vede nejtěsnějším možným poměrem. Zvláštně vypálený kotouč u pravé tyče se od Pekky Rinneho odrazil někam na brankovou čáru a MARCUS KRÜGER jej došťouchal až do sítě Predators. Máme tu tedy úvodní trefu a domácí budou muset reagovat. Asistence: Ryan Hartman, Marián Hossa.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Subban (Johansen, Forsberg), 17. Josi (Johansen, Fisher), 37. Fisher (Josi, Johansen) – 3. Krüger (Hartman, Hossa), 10. Hjalmarsson (Keith, Pánik)


    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Josi, Subban, Ekholm, Ellis, Bitetto, Weber – Forsberg, Johansen, Fiala – Wilson, Fisher, Neal – Järnkrok, Ribeiro, C. Smith – Arvidsson, Sissons, Salomäki.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, Kempný, Seabrook, Forsling, Campbell – Panarin, Toews, Pánik – Motte, Anisimov, P. Kane – Hartman, Krüger, Hossa – Hinostroza, Schmaltz, Tootoo.

    Rozhodčí: Leggo, Romasko – Amell, Gawryletz
    bahis siteleri