Monaco – Marseille 4:0 (kon.) | Bordeaux – Dijon 3:2 (kon.) | Montpellier – Nancy 0:0 (kon.)
Nantes – Lille 0:0 (kon.) | Caen – Guingamp 1:1 (kon.) | Méty – Lorient 3:3 (kon.)
konec
FC Méty
3:3 (1:1)
FC Lorient
Sobota 26.11.2016, 20:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Metz právě vstřelilo branku!
    To je opravdu neskutečné! Za dvě minuty strávené na hřišti vstřelil THIBAUT VION dva góly! Tentokrát se urostlý útočník našel správné postavení ve vápně, kde zůstal zcela nehlídaný a přesnou hlavičkou k tyči uklidil do branky pěkný centr od rohového praporku.
     
    75
    Metz právě vstřelilo branku!
    To je střídání jako hrom! THIBAUT VION si ani po minutě strávené na hřišti dokázal naskočit na centr Balliua z pravé strany a prudkou hlavičkou pod břevno vrátil svůj tým znovu do zápasu!
    61. Benjamin MOUKANDJO - 1:3
     
    61
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení! BEJAMIN MOUKANDJO při exekuci pokutového kopu nezaváhal a poslal míč nekompromisně k levé tyči branky, gólman Didillon naopak zvolil zcela opačnou stranu.
    54. Benjamin MOUKANDJO - 1:2
     
    54
    Lorient právě vstřelil branku!
    Lorient otáčí stav zápasu! Hosté po nádherné kombinaci zcela vyšachovali obranu soupeře a ujímají se poprvé v zápase vedení. Na konci celé rychlé akce byl BEJAMIN MOUKANDJO, který měl před zcela jednoduchou práci, když z blízkosti doklepl míč do prázdné branky po Cafúově povedeném pasu.
    16. Majeed WARIS - 1:1
     
    16
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají po nečekané akci! MAJEED WARIS se před soupeřovou šestnáctkou dostal k balonu a technicky ho poslal přesně k pravé tyči, brankář Didilion pouze sledoval, jak míč končí v jeho síti.
    11. Simon FALETTE - 1:0
     
    11
    Metz právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dostává do vedení po parádní brance SIMONA FALETTEHO. Stoper Mét si ve vápně nádherně zády k brance zpracoval pas od rohového praporku, chytrým nadzvednutím míče se uvolnil od obránce a následně nasměroval svoji dělovku přesně k levé tyči.

    Dominik Rejthar

    Branky: 11. Falette (Jouffre), 75. Vion (Balliu), 78. Vion (Cohade) – 16. Waris (Cafú), 54. Moukandjo (Cafú), 61. Moukandjo (pen.)

    Karty:   31. Falette (MTZ), 86. Balliu (MTZ) – 65. Mvuemba (LOR), 70. Bellugou (LOR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 11:10. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:18.
    FC Méty: Didillon – Balliu, Biševac, Falette, Assou-Ekotto – Doukouré (55. Cohade), Mandjeck – N'Guette (75. Vion), Jouffre, Lejeune (57. Sarr) – Diallo.
    Náhradníci: Oberhauser – Rivierez, Milan, Hein, Vion, Cohade, Sarr.

    FC Lorient: Delecroix – Moreira, Z. Touré, Lautoa, Le Goff – Mvuemba, Bellugou, Cafú (79. Guendouzi) – Moukandjo, S. Marveaux (72. Cabot), Waris.
    Náhradníci: Lamonge – Aliadiére, Koffi, Rose, Guendouzi, Philippoteaux, Cabot.

    Rozhodčí: Lesage – Denis, Zitouni
    bahis siteleri