Waasland-Beveren – Charleroi 0:1 (kon.) | Lokeren – Sint-Truiden 1:0 (kon.) | Eupen – Westerlo 3:3 (kon.)
konec
KAS Eupen
3:3 (2:2)
KVC Westerlo
Sobota 26.11.2016, 20:30 • Stadion am Kehrweg • Belgická liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
    54. Benjamin De CEULAER - 3:3
     
    54
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Po dlouhoém autovém vhazování byl balon odhlavičkován na hranici pokutového území, odkud se do balonu vší silou opřel BENJAMIN DE CEULAER a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domnívám se, že po jeho pumelici se bude síť třepat ještě hodně dlouho a je div, že se neprotrhla.
    47. Henry ONYEKURU - 3:2
     
    47
    Eupen právě vstřelil branku!
    Brankostroj se nezastavil ani po změně stran a je to jedině dobře. Sylla u levého rohu vápna vymyslel průnikovou přihrávku pro HENRYHO ONYEKURUA, který potupil Van Langendonck střelou z úhlu mezi nohy.
    31. Yoni BUYENS - 2:2
     
    31
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Po hodině hry je znovu vyrovnáno! Centr z přímého volného kopu byl posazen na hlavu jednoho z útočících hráčů, po jehož střele se za Van Crombruggem otřásla tyč, avšak pohotová dorážka YONIHO BUYENSE z hranice malého vápna už síť rozvlnila.
    20. Anthony BASSEY - 2:1
     
    20
    Eupen právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Eupenu si berou vedení zpět. ANTHONY BASSEY se odhodlal k dalekonosnému prjektilu a svým výstavním pokusem nedal Van Langendonckovi sebemenší šanci na jakýkoliv zákrok. Brankář Westerlo se vzduchem proletěl naprosto zbytečně a po dopadu na trávník mu nezbylo nic jiného, než se smutným výrazem v obličeji vylovit balon ze sítě.
    11. Silvère GANVOULA - 1:1
     
    11
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Možná je poněkud předčasné, mluvit o gólových hodech. Pokud to ale takhle půjde dál, tak se jich určitě dočkáme. Hylandův nadýchaný centr z pravé strany našel a malém vápně hlavičkujícího SILVÈRE GANVOULU, jenž vyrovnal s přispěním pravé konstrukce branky.
    3. Jean AMANI - 1:0
     
    3
    Eupen právě vstřelil branku!
    Už po několika desítkách vteřin se fotbalistům domácího klubu podařilo skórovat. Sylla na pravém okraji vápna prošel přes dvojnásobnou přesilu a poté předložil míč JEANU AMANIMU, který fanoušky Eupenu zvedl ze sedaček pohotovým pokusem k bližší tyči.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 3. Amani, 20. Bassey, 47. Onyekuru – 11. Ganvoula, 31. Buyens, 54. De Ceulaer

    Karty:   66. Onyekuru (EUP), 77. Sylla (EUP) – 51. Annys (WES), 63. Heylen (WES)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:2.
    KAS Eupen: Van Crombrugge – Bassey, Diallo, Blondelle, Al-Abdulrahman – García, Diagné, Amani (68. Cases) – Jeffren, Sylla, Onyekuru
    Náhradníci: Mouchamps, Dufour, Taulemesse, Radebe, Niasse, Hackenberg, Cases

    KVC Westerlo: Van Langendonck – Heylen, Ganvoula, Miletić, Daems – Mustoe, Schuermans, Hyland (38. Annys) – De Ceulaer (88. Henkens), Rommens, Buyens
    Náhradníci: Van Hout, Annys, Henkens, Acolatse, Ruyssen, Matthys, Molenberghs
    bahis siteleri