Waasland-Beveren – Charleroi 0:1 (kon.) | Lokeren – Sint-Truiden 1:0 (kon.) | Eupen – Westerlo 3:3 (kon.)
konec
Sporting Lokeren
1:0 (1:0)
Sint-Truiden VV
Sobota 26.11.2016, 20:00 • Daknamstadion, Lokeren • Belgická liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Sint-Truiden podnikl po nepřesné střele Terkiho mířící vysoko nad rychlý útok a Boli z hranice šestnáctky pálil nádhernou střelou přesně do levého horního rohu brány, Barry ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a stal se hrdinou dnešního zápasu!
     
    90+2
    Mamadou Bagayoko fauloval v blízkosti levého rohu šestnáctky a Lokeren bude moci pojistit své vedení po rozehrání standardní situace.
     
    85
    Lokeren podnikl nádherný protiútok a po sérii několika přihrávkách a centru se ocitl na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci střídající Terki, v blízkosti pravé tyče ale fantastického Pirarda mezi nohama propálit nedokázal!
     
    81
    Tišinović tentokrát rozkmital své rychlé nohy na pravé straně hřiště a v blízkosti šestnáctky a brankové čáry byl faulován Rubenem Fernandesem, který viděl žlutou kartu.
     
    78
    Sascha Kotysch fauloval jednoho z domácích fotbalistů a za svůj zákrok byl odměněn žlutou kartou.
     
    77
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Juji Ono, přichází Roman Bezus.
     
    70
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Bob Straetman, přichází Mario Tičinović.
     
    66
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Cristian Alejandro Cuevas, přichází Fabien Tchenkoua.
     
    64
    De Sutter si naběhl do šestnáctky na nádherný centr z pravé strany a jeho následná hlavička zamířila těsně vedle pravé tyče brány hostů!
     
    62
    Střídající Dakonam dal o sobě vzápětí výrazně vědět, když zezadu nepříjemně dojel protihráče a nakopl ho kolenem do oblasti kostrče.
     
    61
    Kotysch se po přetaženém centru z pravé strany ocitl na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, jeden z hráčů Lokerenu ale dokázal jeho střelu na brankové čáře odkopnout!
     
    59
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Jorge Pulido, přichází Djené Dakonam.
     
    54
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Guus Hupperts, přichází Marko Mirić.
     
    47
    Bagayoko se dostal na pravé straně šestnáctky k centru, který byl odvrácen na rohový kop. Hostující fotbalisté se vzápětí ocitli ve dvou obrovských šancích! Hlavička Jorgeho Pulila po přetaženém centru z pravé strany mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, jeden z domácích hráčů ji ale dokázal na brankové čáře odvrátit, zatímco Koubemba pálil po obrovském zaváhání vybíhajícího brankáře Barryho do boční sítě.
     
    38
    Hostující fotbalisté Sint-Truidenu vyhlásili hon na Huppertse, který nebyl úspěšný, a domácí záložník se po krásném potažení míče z pravé strany do středu hřiště dostal ke střele zpoza šestnáctky. Následný pokus sice prošel mezi čtveřicí hráčů a byl poměrně prudký, nakonec ale skončil v náruči hostující brankáře Pirarda.
     
    35
    Do šestnáctky Sint-Truidenu mířil z levé strany hřiště nebezpečný centr, který se od jeho prvního hráče nebezpečně odrazil a zamířil metr vedle levé tyče! Málem z toho byl vlastní gól.
     
    33
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Koen Persoons, přichází Mehdi Terki.
    32. Mijat MARIĆ - 1:0
     
    32
    Lokeren právě vstřelil branku!
    MIJAT MARIĆ se postavil k rozehrání penalty a přízemní střelou bez problému poslal míč k levé tyči. Pirard si vybral špatnou stranu a je to 1:0!
    31. Persoons si hodil míč do pohybu a vybojoval penaltu.
     
    31
    Bagayoko postavil na levé straně šestnáctky nohu do cesty unikajícímu Persoonsovi, to ale neměl dělat, protože Lokeren bude po půlhodině hry zahrávat pokutový kop!
     
    26
    Ari Freyr Skúlason stáhl k zemi Bagayoka, který se po pravé straně nebezpečně řítil do šestnáctky, k faulu ovšem došlo ještě před pokutovým územím.
     
    24
    Sint-Truiden se čím dál více začíná dostávat do zakončení, poslední střela zpoza šestnáctky byla prudká a mířila do levého horního rohu brány, Barry byl u ní ale včas a navíc nemusel skákat!
    7. Ledabylé zakončení De Suttera v obrovské příležitosti.
     
    7
    Galitsios krásně odcentroval na pravé straně hřiště v blízkosti brankové čáry a na přední tyči našel De Suttera, druhý jmenovaný hráč si ale v zakončení počínal příliš ledabyle a placírkou míč v dobré příležitosti poslal vedle pravé tyče.

    Tomáš Reiner

    Branky: 32. Marić (pen.)

    Karty:   26. Skúlason (LOK) – 62. Dakonam (SIT), 78. Kotysch (SIT), 81. Fernandes (SIT), 90+2. Bagayoko (SIT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 11:15.
    Sporting Lokeren: Barry – Galitsios, Marić, Ingason, Skúlason – Persoons (33. Terki), Overmeire – Hupperts (54. Mirić), Straetman (70. Tičinović), De Ridder – De Sutter.
    Náhradníci: Verhulst – Ansah, Ňinaj, Bolbat. Trenér: Rúnar Kristinsson.

    Sint-Truiden VV: Pirard – Bagayoko, Jorge Pulido (59. Dakonam), Ruben Fernandes, Kotysch – Valdivia, Cuevas – Ono (77. Bezus), Gerkens, Boli – Koubemba.
    Náhradníci: Dutoît – De Sart, De Petter, Janssens. Trenér: Ivan Leko.

    Rozhodčí: Jonathan Lardot. Asistenti: F. Godelaine, V. Divincenzo. Čtvrtý rozhodčí: C. Virant

    Diváci: 6635
    bahis siteleri