Burnley – Manchester City 1:2 (kon.) | Hull City – West Brom 1:1 (kon.) | Leicester – Middlesbrough 2:2 (kon.)
Liverpool – Sunderland 2:0 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 5:4 (kon.) | Chelsea – Tottenham 2:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:1 (1:1)
Tottenham Hotspur
Sobota 26.11.2016, 18:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky fotbalu! Dnes se v rámci dalšího kola Premier League představí před vlastními příznivci Chelsea FC, na jehož půdu zavítá v souboji dvou nesmiřitelných londýnských celků Tottenham Hotspur. Utkáním vás provede Daniel Kinc.
     
    Chelsea FC

    Pokud hledáte synonynum ke slovu „forma“, tak Chelsea je ideální příkladem. Celek ze západního Londýna předvádí v posledních zápasech parádní formu, už šest duelů neinkasoval a navíc neztratil ani jeden bod. Původcem je změna herního stylu na formaci 3-5-2, která zatím domácím nese ovoce. Blues se nacházejí na 1. místě se ziskem 28 bodů za devět výher, jednu remízu a dvě porážky. V závěsu jsou Liverpool a Manchester City – oba s jednobodovou ztrátou.

    V posledním ligovém utkání zavítali svěřenci Antonia Conteho na půdu staronového ligového účastníka z Middlesbrough, kde opět neinkasovali a k zisku tří bodů jim stačil jeden jediný gól, o nějž se postaral Diego Costa.

    Nejlepším střelcem Chelsea je právě španělský útočník Diego Costa, který má na svém kontě již 10 zásahů, a vede tak i tabulku střelců celé PL!
    Eden Hazard v maximálním soustředění při příjezdu na stadion

     
    Tottenham Hotspur

    To městský rival Hotspur po minulé sezóně, v níž byl blízko velkého úspěchu, ale nakonec skončil až třetí, je zatím jediným neporaženým týmem v lize, nicméně výsledkově to není ono. V týdnu vypadl z Ligy Mistrů po prohře v Monaku a nyní míří na půdu svého odvěkého rivala, kde 26 let (!) nevyhrál. V tabulce mu patří 5. místo se ziskem 24 bodů za šest výher a stejný počet remíz.

    V posledním ligovém utkání předvedl Tottenham doma velký obrat s West Hamem, s nímž ještě deset minut před koncem prohrávala 0:2, ale nakonec po výhře 3:2 získal všechny tři body!

    Nejlepším střelcem Kohoutů je anglický útočník Harry Kane, který má na svém kontě 5 gólů!
    Hosté při příchodu na rozcvičku

     
    Vzájemná utkání

    01.03.2015 (Pohár – fin.) Chelsea – Tottenham 2:0
    29.11.2015 (PL) Tottenham – Chelsea 0:0
    02.05.2016 (PL) Chelsea FC – Tottenham 2:2
    Rozcvička je za námi, za chvíli jdeme na věc!

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Pedro, D. Costa, E. Hazard.
    Náhradníci: Begović – Ivanović, Fàbregas, Chalobah, Oscar, Willian, Batshuayi.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Dier, Wimmer, Vertonghen – Walker, Wanyama, Dembélé, Son Heung-min – Eriksen, Alli – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Carter-Vickers, V. Janssen, Winks, Trippier, Onomah, N'Koudou.

    Rozhodčí: Michael Oliver..
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí nastupují v tradičních modrých dresech, hosté se oděli do bílého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí uvedli míč do hry a Luiz hned dlouhým nákopem hledal na hranici vápna Costu, ale obrana hostů celou situaci přečkala.
     
    1
    Costa v dohrání celé situace dostal pořádně naloženo od bránícího Jana Vertonghena, ale nakonec se zdá být v pohodě.
     
    2
    Hosté vyrazili taktéž poprvé dopředu, Eriksen si u pravé postranní čáry narazil rychle s Walkerem, ale průnik dánského záložník zastavil Gary Cahill.
     
    3
    Tottenham pokračoval na polovině Blues, k míči se dostal Korejec Son, jenž se chtěl uvolnit k centru, ale tak dlouho na něj dotíral David Luiz, až mu míč utekl do zámezí.
     
    4
    Costa dostal v dalším souboji s obranou Kohoutů tvrdý direkt, nyní jej loktem ve vzduchu zasáhl obránce Dier. Španělský útočník by lehce otřesen, ale nakonec pokračuje ve hře.
     
    5
    Na opačné straně si Harry Kane fantasticky pokryl míč před Marcosem Alonsem a hosté budou mít k dispozici hodně zajímavou standardní situaci.
     
    5
    Po zaváhání stoperské dvojice Cahill – Luiz se dostal ke střele Kane, který zaznamenal jednoduchý gól, ale ten nemohl být pro velmi těsný ofsajd uznán!
     
    6
    Při další akci Tottenhamu nedokázal míč na pravé straně zpracovat Eriksen a domácí družina bude vhazovat na levé straně hřiště.
     
    7
    Ale Spurs zatím vládnou úvodu utkání, znovu jsou u míče kolem středového kruhu a hledají další okénko v pevné domácí obraně.
     
    8
    Po chybě v přihrávkách se k míči dostal Victor Moses, jenž okamžitě vyrazil dopředu, ale jeho postup a přihrávku na Costu zastavil pozorný rakouský stoper Wimmer.
     
    8
    Navíc následně na opačné straně byl opět faulován Harry Kane, jehož nyní podrazil Pedro. Hosté se znovu chystají na rozehrávku zajímavé standardní situace.
     
    9
    K balónu se postavil obránce Eric Dier, který sice dokázal překopnout zeď, ale zároveň přestřelil také branku svěřenců Antonia Conteho.
     
    10
    Na jedné straně se nepovedlo Costovi přejít přes Vertonghena a následně na druhé straně neuspěl Kane proti Azpilicuetovi, jenž jej obral o míč.
     
    11
    Tottenham právě vstřelil branku!
    A hosté jdou zaslouženě do vedení! Po zisku míče ve středu hřiště dokázal Alli projít až k hranici vápna, kde ustál souboj s Luizem a posunul míč na CHRISTIANA ERIKSENA, jenž se nerozpakoval a z první práskl do míče, který zaplul přesně k pravé tyči vzduchem marně plachtícího Thibauta Courtoise – 0:1!
    11. Christian ERIKSEN - 0:1
     
    12
    Za chvíli mohl odpovědět se svým průnikem Hazard, který našel přízemní pasem na hranici vápna Diega Costu, ale tomu zpracování přihrávky nevyšlo.
     
    13
    Na opačné straně napřáhl ke střele opět Eriksen, domácí ji nyní dokázali zablokovat, ale hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    14
    Za rohem Dána Eriksena se hnal opět Harry Kane, nicméně Luiz obětavě odvrátil a přihrávka Sona byla zablokována.
     
    15
    A právě Korejec Son chtěl poté dostat pěknou přihrávku do běhu na levé straně, ovšem jeho postup zastavil těsný ofsajd.
     
    16
    Moses si na pravé straně dobře zpracoval míč a Dembélé jej následně fauloval. Blues ale rozehráli příliš zbrkle, a tak se dopředu vydávají opět Kohouti.
     
    17
    Dier fauloval Costu na středu útočné poloviny, hosté se budou bránit standardní situaci domácích.
     
    19
    David Luzi navíc dostává žlutou kartu, neboť v předchozím případě na obranné polovině fauloval Harryho Kanea.
     
    19
    Domácí nejprve chtěli rozehrát nakrátko, ale to jim nebylo dopřáno. Po normálním rozehrání si na míč přes obranu sbíhal Costa, ale také jemu byl odpískán ofsajd.
     
    20
    V další akci Chelsea to vypadalo na levé straně na přečíslení, nicméně Pedra skvěle zakřižoval pozorný Kyle Walker, jenž navíc stihl odehrát míč do hřiště před postranní čarou.
     
    21
    Hosté jsou i nadále aktivnější, nyní však o míč na polovině hřiště přišli, protože Alli nestačil na dlouhý křižný nákop svého spoluhráče.
    Gól Eriksena byl prvním po 551 minutách, který Thibaut Courtois inkasoval!

     
    22
    Následnou akci Tottenhamu zakončoval na okraji šestnáctky střelou Wanyama, ale jeho pokus mířil vysoko nad branku.
     
    23
    Vypadá to však, že hosté minimálně v prvním poločase jsou připraveni na hru Chelsea. Domácím nepřávají ani chvilku prostoru a zatím skvěle napadají jejich rozehrávku.
     
    24
    Costa nyní roztáhl hru doleva na Marcose Alonsa, který oamžitě z první dával na Eden Hazarda, ale ten se dle domnění lajnového rozhodčího nacházel v ofsajdu.
     
    25
    Dembélé si zpracoval míč a posunul jej do běhu na Alliho, který se ale individuálním průnikem proti třem soupeřům neprosadil.
     
    26
    Navíc následně právě Belgičan Dembélé poté zbytečně poslal k zemi Mosese a je druhým hráčem zápasu oceněným žlutou kartou.
     
    27
    Hotspurs se skvěle vymanili z presinku soupeře, ale Kane nedostal od Wanyamy přesnou přihrávku podél levé postranní čáry. U míče tak bude opět Chelsea.
     
    28
    V pokračování akce si Eden Hazard zběhl pro míč na střed, dostal přihrávku od Kantého a byl faulován. Domácí budou zahrávat zajímavou standardní situaci.
     
    29
    K míči se postavil David Luiz, jenž zkusil přímé ohrožení branky. Dokázal překopnou zeď, ale jeho rána skončila přesně v náručá připraveného Huga Llorise.
     
    30
    Hosté rychle otočili hru, dopředu se vydal Alli, který chtěl uvolnit Kanea, ale ten na jeho přihrávku nereagoval. Courtois může rozehrávat.
    Eriksen zaznamenal svou první trefu v nové sezóně až z 39. letošní střely!

     
    31
    Belgický brankář se pokusil rychle rozehrát, ale jeho nákop byl jen pozdravem pro brankáře soupeře.
     
    31
    Vzápětí ale na pravé straně úřadoval Kyle Walker, jenž si pohrál s Alonsem, ale jeho ránu z hodně ostrého úhlu dokázal Courtois vyrazit na rohový kop!
     
    32
    Domácí pospíchali dopředu, když míč vedl Diego Costa, dokázal se nakonec ne levé straně vypálit, ale jeho pokus z velmi ostrého úhlu neměl šanci na úspěch.
     
    33
    To druhým směrem vyrazil Alli, který posunul míč rychle na Harryho Kanea a jeho pumelici pod břevno dokázal Courtois vyrazit na rohový kop!
     
    34
    Další akci tottenhamských Kohoutů zastavil útočný faul, domácí mohou v poklidu rozehrát z obranné poloviny.
     
    35
    Po pravé straně se dopředu vydal Victor Moses, jemuž do centru po kličce skočil Kevin Wimmer a zblokoval centr na premiérový rohový kop domácích v zápase.
     
    36
    Dele Alli si nyní chtěl ve vápně domácích vymodlit penaltu, ale nyní mohl být opravdu rád, že nedostal žlutou kartu za simulování.
     
    37
    Rychlý brejk Tottenhamu započal Alli, který našel dlouhou přihrávkou na pravé straně rozběhnutého Walkera, jenž okamžitě sklepl míč pro Eriksena, ale jeho rána z voleje skončila vysoko nad brankou Blues.
     
    38
    Costa dostal na levé straně přihrávku od Hazarda a zkusil po několika rychlých krocích prudkou střílenou přihrávku, ale na ni nikdo ze spoluhráčů nedosáhl.
     
    39
    Vzápětí byl na pravé straně faulován Španěl Pedro a právě on se ujme rozehrávky následné standardní situace.
     
    40
    Míč na zadní tyči našel jen hlavu Walkera, který ve spolupráci s Dembélém odehrál balón pohodlně do bezpečí.
    Momentka z prvního poločasu!

     
    41
    Domácí se pokusili překvapit Tottenham rychlým nákopem po levé straně, ale Alondo se nacházel v ofsajdu, a tak akce Chelsea měl jepičí život.
     
    42
    Hosté opět prokombinovali obranu domácích a ke střele napřáhl odvážně Dembélé, nicméně jeho pokus čistým nártem skončil nad brankou.
     
    43
    Rohový kop pro Chelsea.
     
    43
    Na roh rozehraný Pedrem se natlačil k míči na přední tyči Nemanja Matič, ale jeho pokus hlavou skončil daleko od branky hostů.
     
    44
    Vzápětí Lloris doslova namazal Hazardovi, který obešel svého soupeře na hranici vápna a dokázal vystřelit, ale francouzský brankář si jeho rána po zemi k tyči pohlídal.
     
    45
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí zaslouženě vyrovnávají! Po trochu nenápadné akci se míče zmocnil Nemanja Matič, který bleskově posunul na PEDRA, jenž naznačil, že půjde doleva a strhl obranu. Poté si míč přehodil na pravačku a skvělým obstřelem zamířil přesně na vzdálenější tyč mimo dosah Llorise – 1:1!
    45. PEDRO - 1:1
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
     
    První poločas londýnského derby je za námi a do kabin nakonec oba celky odcházejí za nerozhodného stavu. Skóre zápasu otevřel v 11. minutě parádní ranou k tyči z hranice vápna hostující Christian Eriksen a Kohouti měli i nadále více ze hry. Domácí se však s koncem poločasu dočkali vyrovnání, když se do míče opřel na opačné hranici vápna Pedro a jeho chytrý obstřel skončil u levé tyče branky Hotspurs.

    Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
    Statistiky po prvním poločase!

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté uvedli míč do hry a ihned vyzkoušeli dlouhý nákop, ovšem míč doputoval jen do zámezí.
     
    47
    Kane dostal míč na levé straně a pokusil se nasadit jesličky dotírajícímu Azpilicuetovi, ale španělský bek se nenechal obehrát.
     
    47
    Vzápětí navíc po centru Wimmera mohl dopředu postupovat Son, který si však pomohl v souboji s Hazardem fauloval. Dopředu mohou vyrazit Blues.
     
    48
    A dopředu postupoval Hazard, který zasekl míč, a poté po několika krocích na střed posunul míč na N'Gola Kantého, jenž se odhodlal ke střele, jeho razantní ránu ale Hugo Lloris ukryl v rukavicích.
     
    49
    Na zemi se po zákroku Pedra octl Son a do celé akce přispěchal ještě Azpilicueta, který zcela zbytečně pokopával korejského hráče, a také on mohl být rád, že neuviděl žlutou kartu.
     
    50
    Rohový kop pro hostující celek.
     
    50
    Míč měl směrovat na Erica Diera, toho však na bližší tyči přeskočil Costa, který pomohl kolegům v obraně a odehrál míč do bezpečí.
     
    51
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre a poprvé v zápase jdou do vedení! Blues předvedli dobré napadání, Hazard posunul míč na levé straně na Costu, který prošel až k brankové čáře a přihrávkou na druhou stranu našel volného VICTORA MOSESE, jenž se štěstím propálil Llorise a hlavně na brankové čáře Jana Vertonghena – 2:1!
    51. Victor MOSES - 2:1
     
    53
    A domácí pokračují ve své aktivitě, do druhého poločasu, zdá se, vstoupili mnohem lépe, než jejich londýnský soupeř.
     
    54
    Chelsea se málem radovala potřetí! Moses poslal ulici na Costu, který ustál souboj a zcela naslepo přihrál pod sebe do druhé vlny na úplně volného Marcose Alonsa, ale ten ve vynikající pozici přestřelil!
    54. Marcos Alonso ve velké šance mířil vysoko nad branku!
     
    55
    Gólem povzbuzený Moses v další akci čechral míč na zadní tyč na Costu, španělský útočník na jeho jemnou pobídku nedosáhl.
     
    56
    Chelsea je při chuti. Alonso se na levé straně zbavil soupeře a dokázal odcentrovat mezi nohama obránce, ale ani Hazard, ani Pedro na jeho prudký pas nedosáhli.
     
    57
    Rohový kop pro Chelsea.
     
    57
    Míč mířil na Azpilicuetu, který ještě posunul na Matiče, ale ten vůbec nezakončil. Lloris bude vykopávat.
     
    58
    Osmělili se také hosté. K centru šajtlí se dostal Eriksen, do jehož přihrávky vložil nohu Luiz a dánského záložníka čeká rohový kop.
     
    59
    První centr odvrátil David Luiz, Christian Eriksen si bude moci rohový kop zopakovat.
     
    59
    Opět však našel jen brazilského stopera Luize, který dokázal nadvakrát odvrátit míč do bezpečí a po jeho zisku byl faulován Eden Hazard.
    Radost Victora Mosese po druhé trefě domácích!

     
    60
    Victor Moses centroval z pravé strany, Costa nůžkami netrefil. K míči se dostal Hazard, jenž si narazil s Matičem, ale jeho překvapivá rána z velkého úhlu byla zablokována.
     
    61
    Po zákroku Matiče na Wanyamu vzplály na hřišti, jako již tradičně, emoce, ale rozhodčí celou situaci dokázal vyřešit další ústní domluvou.
     
    62
    Dele Alli vybojoval míč ve středu hřiště a viděl na pravé straně rozběhnutého Sona, ale Korejec na jeho prudký pas vůbec nedosáhl. Chelsea vhazuje.
     
    63
    Kane pronikl po levé straně, kde si odclonil Azpilicuetu. Dokázal se otočit a nacentrovat na Eriksena, jehož bleskový volej skončil jen v rukavicích brankáře Courtoise!
    63. Eriksenův volej
     
    64
    Na opačné straně akci Chelsea přerušil taktický faul, rozehrávky se ujme Nemanja Matič.
     
    64
    Tomu se ale nevedlo podle představ, hosté zachytili jeho pas a po dalším faulu budou sami rozehrávat.
     
    65
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Harry Winks.
     
    65
    Alonso rozběhl obloučkem po levé straně Hazarda, k němuž ale včas přistoupil reprezentační kolega Vertonghen, který jej dokázal ustrážit a odehrát balón do autu.
     
    66
    Koho ale ustrážit nedokázal, byl Diego Costa, který se mu vysmýkl a obránce Spurs jej fauloval. Domácí čeká další standardní situace.
     
    67
    Rozehrání se ujal Hazard, který hledal na bližší tyči Davida Luize, ale ten se proti dvojnásobné přesile k zakončení neprodral.
     
    69
    V pokračování akce svěřenců Antonia Conteho hledal Kanté na pravé straně Hazarda, který si přeběhl ze své strany, ale nakonec na přihrávku francouzského štírka nedosáhl.
    Diego Costa se v této sezóně podílel již na 14 brankách (10+4)!

     
    70
    Dele Alli dostal míč za obranu a zleva šel sám na Courtoise, branku ve skvělé pozici minul, a navíc, i když trochu opožděně, byl odmáván velmi těsný ofsajd anglického záložníka.
     
    71
    Rozběhla se poslední dvacetiminutovka řádné hrací doby, domácí dokázali otočit skóre, ale herní aktivita nyní patří hostům, kteří se opět tlačí kupředu.
     
    72
    Ale Chelsea se prezentuje dobrým presinkem, kterým dělají domácí hostům podobný problém, jaký Kohouti dělal v prvním poločas právě jim.
     
    73
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Georges-Kévin N'Koudou.
     
    74
    Odražený míč s vypětím vybojoval Pedro, kterého nakonec poslal k zemi Kyle Walker, a hosté tak o balón opět přicházejí.
     
    75
    Marcos Alonso dostal křižnou přihrávku na levou stranu a hodně odvážně z první centroval do šestnáctky. Jeho pokus byl ztečován a nakonec míč doputoval jen k Llorisovi.
     
    76
    Alonso vzápětí centroval už mnohem lépe, ale Diego Costa jakoby nevěřil tomu, že k němu může doputovat, a tak na poslední chvíli hlavou nasměroval míč jen vedle branky Spurs.
     
    77
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Willian.
     
    78
    Na jedné straně nedokázal zakončit Eriksen, na té druhé pak fauloval Victor Moses. U míče jsou i nadále fotbalisté v bílém.
     
    79
    A po zblokovaném centru, do kterého se vložil David Luiz, budou mít Pochettinovi svěřenci další rohový kop.
     
    80
    Balón si našel na malém vápně Diega Costu, který jej hlavou přizvedl, a poté dokázal míč ukrýt v náručí Thibaut Courtois.
     
    81
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Victor Moses, přichází Branislav Ivanović.
     
    81
    Dnešní utkání sleduje 41 513 diváků!
     
    82
    Azpilicueta dokázal ubránit ve vápně Kanea, který se do zakončení nedostal, a tak je z toho jen rohový kop pro hostující celek.
     
    83
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Oscar.
     
    83
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Vincent Janssen.
     
    84
    Míč nebezpečně od rohového praporku mířil na přední tyč, tam se však k němu dostal ze všech nejrychleji Azipilicueta, který dokázal odehrát do bezpečí.
    Thibaut Courtois může mít zatím důvod k radosti. Takto se radoval při zatím rozhodující brance!

     
    85
    Brazilec Willian na polovině hřiště zcela zbytečně nakopl Winkse a je zaslouženě odměněn žlutou kartou.
     
    86
    N'Koudou dobře obešel vlevo Azpilicuetu a dokázal vypálit také přes Luize, ale jeho pokus z úhlu, který mohl zamířit pod břevno, dokázal Courtois bezpečně ukrýt v rukavicích.
     
    87
    Ve vápně domácích nyní vznikl zmatek, následně ale míč i za cenu sebezničení odehrál ve skluzu Oscar, kterého ještě zbytečně přišlápl po odehrání balónu Kyle Walker.
     
    88
    Hra pokračovala a k centru se dostal Eric Dier, jemuž ale míč vůbec nesedl, svůj pas přetáhl, a tak bude vykopávat Courtois, jenž rozhodně ušetří další cenné vteřinky pro domácí.
     
    89
    Navíc se Blues vydali dopředu a Alonso přízemním pasem na středu vápna naběhnutého Williana, kterému ale rána z voleje nevyšla podle přestav, a svůj střelecký pokus poslal vysoko nad branku.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+1
    Téměř minuta je hry je minulostí a hosté se nemohou dostat do kombinace. Domácí více než dobře kouskují hru.
     
    90+2
    Nyní navíc Oscar na Wanyamovi vybojoval míč, aby ho poté poslal do běhu na Diega Costu, který mu chtěl bleskově přihrávku na druhou tyč vrátit, ale dobře se vrátil hostující Winks.
     
    90+3
    Hostům se čas na případné vyrovnání krátí neuvěřitelně rychle, navíc nyní odkopl míč Matič s Alonsem, a domácí míří za ziskem tří bodů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Chelsea nakonec dokázal ve druhém poločase zvrátit zápas na svou stranu, a ačkoliv inkasovala, tak vítězí posedmé v řadě a vrací se čela Premier League!

    Ve druhém poločase se jako jediný z herně obměněného kádru domácích prosadil po průniku a centru Costy z levé strany Nigerijec Victor Moses, jenž propálil se štěstím Llorise a z velkou dávkou štěstěny také bránícího Vertonghena. Domácí měli ještě řadu šancí, ale ani jednu z nich neproměnili.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 3:3.
    Chelsea má v posledních zápasech úctyhodné statistiky!

     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek sobotního podvečera. U sledování dalších on-line zápasů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (20:30:18)

    Daniel Kinc

    Branky: 45. Pedro (Matić), 51. Moses (D. Costa) – 11. Eriksen (Alli)

    Karty:   19. Luiz (CHE), 85. Willian (CHE) – 26. Dembélé (TOT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 3:3.
    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (81. Ivanović), Kanté, Matić, Alonso – Pedro (83. Oscar), D. Costa, E. Hazard (77. Willian).
    Náhradníci: Begović – Ivanović, Fàbregas, Chalobah, Oscar, Willian, Batshuayi.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Dier, Wimmer, Vertonghen – Walker, Wanyama, Dembélé (83. V. Janssen), Son Heung-min (65. Winks) – Eriksen, Alli (73. N'Koudou) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Carter-Vickers, V. Janssen, Winks, Trippier, Onomah, N'Koudou.

    Rozhodčí: Michael Oliver.
    bahis siteleri