Waasland-Beveren – Charleroi 0:1 (kon.) | Lokeren – Sint-Truiden 1:0 (kon.) | Eupen – Westerlo 3:3 (kon.)
konec
KAS Eupen
3:3 (2:2)
KVC Westerlo
Sobota 26.11.2016, 20:30 • Stadion am Kehrweg • Belgická liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu KVC Westerlo: z hrací plochy je na nosítkách odnášen zraněný De Ceulaer, místo něj na hřiště přichází Henkens.
     
    84
    Vzápětí přišla další nebezpečná situace! Některý z domácích hráčů prudce zakončil z pravé části pokutového území a pořádně vyprášil rukavice Van Langendoncka.
     
    83
    Ani tři nebezpečné střely v krátkém časovém sledu domácím ke gólu nestačily. První dvě rány zblokovali obránci a závěrečné zakončení těsně minulo levou tyč.
     
    77
    Sylla (KAS Eupen) se s vypětím všech sil prodral za soupeře a postupoval zcela osamocen na brankáře, když v tom rozhodčí foukl do píšťalky. Důvod? Útočný faul. Sylla ale přerušené hry nedbal a svou akci zakončil, za což si vykoledoval žlutý kartonek.
     
    68
    Střídání v týmu KAS Eupen: Amaniho nahradí Cases.
     
    66
    Onyekuru (KAS Eupen) se vydal do pokutového území a upadl v něm. Rozhodčí vyhodnotil jeho pád jako úmyslný a hráče domácího týmu napomenul žlutou kartou.
     
    63
    Heylenův (KVC Westerlo) ostrý faul po soupeřově odehrání míče nemůže být potrestán jinak, než udělením žluté karty. Prohřešek se stal přímo ve středovém kruhu.
     
    61
    Ou, tak tohle byla opravdu nebezpečná rána! Ze střední distance ji zplodil Mustoe a míč prosvištěl opravdu jen kousek vedle levého horního růžku Van Crombruggeho svatyně.
    54. Benjamin De CEULAER - 3:3
     
    54
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Po dlouhoém autovém vhazování byl balon odhlavičkován na hranici pokutového území, odkud se do balonu vší silou opřel BENJAMIN DE CEULAER a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domnívám se, že po jeho pumelici se bude síť třepat ještě hodně dlouho a je div, že se neprotrhla.
     
    51
    Annys (KVC Westerlo) zezadu velmi bolestivě podrazil Luise Garcíu a žluté kartě, která následovala, se nemůže vůbec divit.
    47. Henry ONYEKURU - 3:2
     
    47
    Eupen právě vstřelil branku!
    Brankostroj se nezastavil ani po změně stran a je to jedině dobře. Sylla u levého rohu vápna vymyslel průnikovou přihrávku pro HENRYHO ONYEKURUA, který potupil Van Langendonck střelou z úhlu mezi nohy.
     
    45+1
    Už v první nastavené minutě obdržel přihrávku do volného prostoru Sylla, po převzetí míče z levé strany vběhl do pokutového území a z ostrého úhlu rozvlnil boční část sítě.
     
    42
    Uvnitř pokutového území se odražený balon objevil na kopačce Luise Garcíi, který v ideální palebné pozici nepochopitelně selhal, když balon napálil jen do bránícího hráče.
     
    38
    Nucené střídání v týmu KVC Westerlo: první poločas nedohraje Hyland, zraněného spoluhráče přišel nahradit Annys.
    31. Yoni BUYENS - 2:2
     
    31
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Po hodině hry je znovu vyrovnáno! Centr z přímého volného kopu byl posazen na hlavu jednoho z útočících hráčů, po jehož střele se za Van Crombruggem otřásla tyč, avšak pohotová dorážka YONIHO BUYENSE z hranice malého vápna už síť rozvlnila.
     
    31
    A předvedl se také jeho protějšek Van Langendonck, který vychytal unikajícího Jeffrena.
     
    30
    Van Crombrugge vytáhl brilantní zákrok na zemi, když u své levé tyče vyškrábl míč po prudké ráně zpoza šestnáctky.
    20. Anthony BASSEY - 2:1
     
    20
    Eupen právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Eupenu si berou vedení zpět. ANTHONY BASSEY se odhodlal k dalekonosnému prjektilu a svým výstavním pokusem nedal Van Langendonckovi sebemenší šanci na jakýkoliv zákrok. Brankář Westerlo se vzduchem proletěl naprosto zbytečně a po dopadu na trávník mu nezbylo nic jiného, než se smutným výrazem v obličeji vylovit balon ze sítě.
     
    14
    Westerlo bylo velice blízko obratu skóre ve svůj prospěch, avšak Van Crombrugge proti ráně z bezprostřední blízkosti vytáhl vynikající zákrok a následná dorážka jiného hráče mířila vysoko nad cílené zařízení.
    11. Silvère GANVOULA - 1:1
     
    11
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Možná je poněkud předčasné, mluvit o gólových hodech. Pokud to ale takhle půjde dál, tak se jich určitě dočkáme. Hylandův nadýchaný centr z pravé strany našel a malém vápně hlavičkujícího SILVÈRE GANVOULU, jenž vyrovnal s přispěním pravé konstrukce branky.
    3. Jean AMANI - 1:0
     
    3
    Eupen právě vstřelil branku!
    Už po několika desítkách vteřin se fotbalistům domácího klubu podařilo skórovat. Sylla na pravém okraji vápna prošel přes dvojnásobnou přesilu a poté předložil míč JEANU AMANIMU, který fanoušky Eupenu zvedl ze sedaček pohotovým pokusem k bližší tyči.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 3. Amani, 20. Bassey, 47. Onyekuru – 11. Ganvoula, 31. Buyens, 54. De Ceulaer

    Karty:   66. Onyekuru (EUP), 77. Sylla (EUP) – 51. Annys (WES), 63. Heylen (WES)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:2.
    KAS Eupen: Van Crombrugge – Bassey, Diallo, Blondelle, Al-Abdulrahman – García, Diagné, Amani (68. Cases) – Jeffren, Sylla, Onyekuru
    Náhradníci: Mouchamps, Dufour, Taulemesse, Radebe, Niasse, Hackenberg, Cases

    KVC Westerlo: Van Langendonck – Heylen, Ganvoula, Miletić, Daems – Mustoe, Schuermans, Hyland (38. Annys) – De Ceulaer (88. Henkens), Rommens, Buyens
    Náhradníci: Van Hout, Annys, Henkens, Acolatse, Ruyssen, Matthys, Molenberghs
    bahis siteleri