Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.) | Detroit – Nashville 4:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 4:2 (kon.)
Dallas – Washington 2:1 (po pr.) | Colorado – NY Rangers 6:1 (kon.) | Arizona – New Jersey 2:3 (0:2 po s.n.)
Anaheim – Vegas 2:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:4 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Sobota 05.01.2019, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u zápasu NHL, v němž se představí Pittsburgh Penguins a Winnipeg Jets.
     
    V dalším střetnutí NHL nás čeká souboj soupeřů, kteří se nachází v horních patrech svých konferencí. Pittsburgh v posledních sedmi zápasech nepoznal hořkost porážky, a tak se naladil do dobré nálady. Ve Východní konferenci najdeme Tučňáky na čtvrtém místě, když získali padesát bodů. Penguins jsou střelecky úspěšní, soupeřům nasázeli už 140 gólů. Pojďme se podívat na Winnipeg, jemuž patří druhá pozice v Západní konferenci. Tryskáči zaznamenali dvaapadesát bodů, více v konferenci už má pouze Calgary, na které se Jets mohou v případě vítězství dotáhnout.

    Nejproduktivnější hráči Pittsburgh:

    Sidney Crosby 50 bodů (19+31)
    Phil Kessel 46 bodů (17+29)
    Jevgenij Malkin 42 bodů (13+2)

    Nejproduktivnější hráči Winnipegu:

    Blake Wheeler 50 bodů (6+44)
    Mark Scheifele 49 bodů (22+27)
    Patrik Laine 31 bodů (24+7)
     
    Československá stopa:

    Dominik Simon (PIT) 32 odehraných zápasů, 15 bodů (5+10)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin (A), Simon – Kessel, Brassard, Pearson – Aston-Reese, Cullen, Sheahan.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, T. Myers, Chiarot, Morrow, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine (A), Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Lemieux, Roslovic, Copp..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Sidney Crosby vyhrál první vhazování zápasu, ovšem kotouč skončil hned mezi diváky. Oba aktéři si buly zopakují a znovu uspěl kapitán Tučňáků.
     
    00:55
    Nikolaj Ehlers už byl na levé straně připraven ke střele, ovšem tělo mu do cesty postavil Sidney Crosby. Puk sice z hole hostujícího hráče vyletěl, ale pouze mimo prostor branky.
     
    01:55
    Po prknech se pokusil vyhodit Marcus Pettersson, jenž na modré čáře našel pouze soupeře. Ovšem Jets po nahození za branku o kotouč přišli.
     
    02:52
    Phil Kessel se pokusil nahrát před branku, ale jeho snažení bylo zbytečné, protože kotouč přes bránícího hráče neprošel. Winnipeg tak hru posouvá do bezpečné vzdálenosti.
     
    04:22
    Josh Morrissey nahodil kotouč do pásma, kde o něj u mantinelu hosté bojovali. Jejich snažení vyšlo, jenže pokus od modré byl sražen do rohu hrací plochy.
     
    05:23
    Jevgenij Malkin a Dominik Simon vjeli do pásma dřív než kotouč, při signalizovém ofsajdu se černé gumy dotkl Patric Hörnqvist, a tak je hra vykázaná do středního pásma.
     
    05:53
    Hostující celek zase zavřel třetinu, z vrcholu kruhů vystřelil Ben Chiarot, jehož pokus opět srazila obrana domácího celku. Matt Murray si ještě zákrok do statistik nezapsal.
     
    06:23
    Puk za brankou získal urostlý obránce Jamie Oleksiak, jenž po mantinelu vyhazoval. Poslední kdo se dotkl černé gumy byl Ben Chiarot, od něhož zamířila do první řady za hrazením.
     
    Střely na branku: 3:0.
     
    07:03
    Jack Johnson vystřelil od modré čáry, ale jeho pokus byl sražen před českého útočníka. Dominik Simon před odkrytou brankou trefuje brankovou konstrukci!
     
    08:25
    Pittsburgh se zabydlel před brankou soupeře a utkání zatím ovládá. Od modré čáry vystřelil Kris Letang, který nabízel kotouč na teč. Ovšem Connor Hellebuyck si připsal zákrok, protože Sidney Crosby černou gumu nezasáhl.
     
    09:07
    Winnipeg zastavil útok domácích ve středním pásmu, ale místo protiakce přišlo jen nahození a úprk na střídačku.
     
    10:03
    Od modré čáry vystřelil Brian Dumoulin, jehož pokus Connor Hellebuyck viděl až na poslední chvíli a vyrazil jej ramenem. Dobře před brankou totiž pracoval Patric Hörnqvist.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:58
    Zpoza branky přihrával Sidney Crosby, jenž viděl spoluhráče mezi kruhy. Jake Guentzel okamžitě zakončil, ale jeho pokus byl nejspíše přizvednut do ochranné sítě. Tohle byla další akce, která volala po první změně skóre.
     
    Střely na branku: 6:1.
     
    11:05
    Tryskáči se pokusili o nahození o mantinel, jenže puk zamířil na domácí střídačku. Následuje vhazování v neutrální zóně.
     
    11:44
    Brandon Tanev přihrál na modrou čáru, kde už byl napřažený Jacob Trouba. Jeho dělovku srazila obrana Penguins do rohu hrací plochy. Obrana domácího celku zatím pracuje na výbornou.
     
    11:52
    Pittsburgh se u mantinelu dostal pod tlak a raději přichází vyhození přes všechny čáry. Pro icing se hra vrátí po pravé ruce Matta Murrayho.
     
    12:38
    Jevgenij Malkin čekal na českého spoluhráče, který doslova letěl mezi kruhy. Dominik Simon v pádu už zakončit nedokázal.
     
    12:57
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Mathieu Perreault.
     
    13:00
    Po vyhraném vhazování okamžitě pálila ruská hvězda, která zamířila k pravé tyči. Hostující brankář si připisuje těžký zákrok betonem.
     
    13:40
    Winnipeg za brankou získal kotouč, který okamžitě letí přes všechny čáry a Jets opět mohou vystřídat.
     
    14:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí trenér poslal na hrací plochu velmi rychle druhou přesilovkovou formaci a vyplatilo se! Marcus Pettersson přihrál pod sebe, kde byl napřažený jeho finský obránce. OLLI MÄÄTTÄ po ledě propálil vše, co mu stále v cestě. Asistence: Marcus Pettersson a Jake Guentzel.
    14:19 Olli MÄÄTTÄ - 1:0
     
    14:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kuriózní branku zaznamenávají Tučňáci. Zach Aston-Reese centroval před branku, kde se kotouč od ramene a helmy MATTA CULLENA odrazil za bezmocného Connora Hellebuycka. Asistence: Zach Aston-Reese a Jack Johnson.
    14:52 Matt CULLEN - 2:0
     
    17:15
    Vraťme se rychle do reality, kde se o útočné snažení starali hosté. Pittsburgh vyhazuje jen za cenu zakázaného uvolnění. Bude se vhazovat po levici brankáře Tučňáků.
     
    17:38
    Další zakázané uvolnění mají na svědomí hráči Jets hra se tak vrátí před branku, kterou hájí Connor Hellebuyck.
     
    18:07
    Po pravé straně vletěl do pásma Kyle Connor, jenž se obtočil kolem obránce a poté vystřelil bekhendem po ledě. Slabý pokus přistrčil k obráncům Matt Murray, a tak se pokračuje bez přerušení.
     
    18:55
    Kotouč na modré čáře zachytil Jacob Trouba, který nepřesně vystřelil. Poté ještě zakončoval z levé strany Josh Morrissey, ale pro domácího brankáře to byl jednoduchý zákrok.
     
    19:49
    Z mezikruží vystřelil finský sniper Patrik Laine, jehož pokus vyrazil Matt Murray. Hra se přesunula před druhou z branek, kde zasahoval lapačkou Connor Hellebuyck.
     
    19:56
    Cink! Z levé strany trefuje tyč Jevgenij Malkin, který mířil do bližší části brány. Před brankářem přejel Dominik Simon, jenž mu situaci výrazně ztížil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Po všech stránkách patřila úvodní perioda Pittsburghu, který byl jednoznačně lepším celkem. Domácí mužstvo po brankách Olliho Määttÿ a Matta Cullena vede o dva góly. Winnipeg na první vítězství v historii na ledě Penguins stále čeká. Ovšem dnes se do provozní tempa dostal až někdy v osmnácté minutě.

    Střely na branku: 10:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Domácí kapitánovi se puk zamotal pod nohami, a tak s pro něj vracel, ale jeho následná přihrávka na modrou čáru byla nepřesná.
     
    21:10
    Dominik Simon se ocitl sám v předbrankovém prostoru, odkud nezakončil, jelikož hůl mu zablokoval Josh Morrissey. Český útočník potom vystřelil po ledě, ale jeho slabý pokus vyrazil hostující gólman.
     
    22:06
    Riley Sheahan protečoval hru do útočného pásma a Tučňáci tak mohou zamířit na střídačku.
     
    23:01
    Jack Roslovic přihrával mezi kruhy, kde se nacházel Kyle Connor, jemuž byla hůl zablokovaná v době střely. Puk poté doputoval pod lapačku domácího maskovaného muže.
     
    23:12
    Od modré čáry vystřelil Jacob Trouba, do jehož dělovky obětavě skočil Bryan Rust. To opravdu muselo domácího útočníka bolet, protože se jednalo o střelu z voleje.
     
    24:01
    Jack Johnson od levého mantinelu přihrával před branku, kam si od modré čáry najel Marcus Pettersson. Kotouč po jeho teči zamířil jen těsně vedle pravé tyče.
     
    24:58
    Winnipeg se nemůže dostat přes střední pásmo a už je dlouhou dobu pod tlakem. Hosté nám toho v tomto utkání zatím moc nepředvedli.
     
    25:51
    Po tvrdém zákroku se puk odrazil před branku, kde se nacházel jen Kyle Connor, který z otočky zakončoval. Jeho pokus po ledě byl spíše zbrklý, a tak nadějnou akci celkem lehce vyřešil Matt Murray.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Derick Brassard – 2 min., držení).
     
    Střely na branku: 14:11.
     
    27:06
    Střela z pravé strany byla zablokovaná, a tak to Tryskáči zkusili přihrávkou přes celou šířku hrací plochy. Do té sáhl Zach Aston-Reese, puk poté zamířil mezi diváky.
     
    27:20
    Sidney Crosby v oslabení geniálně přihrál na zadní tyč, kde se nacházel finský obránce. Ovšem Olli Määttä na dvakrát nepřehodil beton hostujícího brankáře.
     
    29:07
    Kris Letang už chtěl jet do útoku, ale spoluhráči mu ukázali, ať se ještě vrátí zpátky. Následně český reprezentant nahazoval puk na branku soupeře, kde zasahuje Connor Hellebuyck.
     
    29:59
    Dominik Simon vysunul do samostatného úniku Patrica Hörnqvista, který hledal mezeru mezi betony. Ovšem Connor Hellebuyck mezeru rychle zavřel a zasahuje.
     
    31:07
    Domácí hráči se nacházeli pod tlakem a přišlo jen posunutí do středního pásma. Winnipeg se do třetiny rychle vrátil. Mezi kruhy si najel Mathieu Perreault, jenž střelou na zadní tyč poslal černou gumu vedle.
     
    31:57
    Hra Jets se výrazně zlepšuje a hosté už jsou Tučňákům vyrovnaným soupeřem. Dokonce byl Pittsburgh nucen vyhodit na zakázané uvolnění.
     
    32:49
    Dominik Simon přihrál na modrou čáru, odkud vystřelil jen do bránícího hráče Jack Johnson. Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, jak je u NHL obvyklé.
     
    34:02
    Do předbrankového prostoru po motanici v rohu přihrával Sidney Crosby, jenž naslepo našel jen soupeře. Hráči Tryskáčů potřebovali vystřídat, a tak černá guma obloučkem letí do středního pásma.
     
    Střely na branku: 18:16.
     
    34:38
    To byl zákrok hostujícího brankáře! Jevgenij Malkin v přečíslení našel Dominika Simona, před nímž už byla odkrytá branka. Český útočník zamířil do tyče a poté se po puku natáhl Connor Hellebuyck. Bude se volat ještě do Toronta!
    34:38 Gól nebo ne? Bude se Dominik Simon radovat?
     
    34:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Video ukázalo, že lapačka hostujícího brankáře byla za brankovou čárou i s kotoučem. Jevgenij Malkin našel u pravé tyče DOMINIKA SIMONA, jenž se prosazuje o nutnou dávkou štěstí. Asistence: Jevgenij Malkin.
    34:38 Dominik SIMON - 3:0
     
    35:45
    V předbrankovém prostoru se nacházel Kyle Connor, který byl zastaven. Poté se domácí hnali do přečíslení. Celou akci na sebe vzal Sidney Crosby, jenž trefuje břevno!
     
    Střely na branku: 21:17.
     
    35:55
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., sevření puku rukou).
     
    37:06
    Po kombinaci střílel od modré čáry Kris Letang, jenž branku netrefil. Do útočného pásma se hnal Mark Scheifele, který ztratil kotouč.
     
    37:25
    Domácí jeli ve čtyřech proti jedinému obránci, celou akci na sebe vzal Tanner Pearson. Jeho svižný pokus opět míří do brankové konstrukce. Hosté dnes mají pořádné štěstí nebo si Connor Hellebuyck dobře tyče nechal postavit.
     
    39:20
    Cink! Zach Aston-Reese zapomněl černou gumu za sebou, čehož málem Tryskáči využili. Z pravého vrcholu kruhu orazítkoval levou tyč branky Penguins Jacob Trouba .
     
    39:54
    Ještě jeden zákrok si před druhou sirénou připsal Connor Hellebuyck. Je jasné, že se už nic zásadního nejspíše nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také ve druhé periodě byl mírně lepší Pittsburgh, jenž se zásluhou Dominika Simona dostal do tříbrankového trháku. Ovšem prostřední dvacetiminutovka se změnila ve zvonkohru, jelikož branková konstrukce na jedné či druhé straně byla slyšet snad pětkrát. Winnipeg hru výrazně zlepšil, ale střelce hostujícího celku přivádí k zoufalosti Matt Murray.

    Střely na branku: 25:18.
    Střely na branku ve druhé třetině: 15:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:41
    Mark Scheifele zastavil hru u mantinelu a poté našel Bena Chiarota, jehož pokus mezi kruhy ještě skočil Ovšem Matt Murray zasahuje lapačkou.
     
    40:49
    Na druhé straně se po levé straně hnal do pásma Riley Sheahan, který zamířil jen do hrudi hostujícího brankáře. Následuje vhazování po jeho pravé ruce.
     
    41:12
    Patrik Laine přihrál na modrou čáru, odkud přišel další střelecký pokus. Ovšem domácí brankář na černou gumu viděl a schoval ji do lapačky.
     
    41:47
    Na útočné modré čáře se snažil hru do pásma protečovat Brandon Tanev, ovšem kotouč zamířil jen mimo hrací plochu, následuje vhazování v neutrální zóně.
     
    42:09
    Další pokus od modré čáry vyslal Josh Morrissey, jehož ránu vyrazil gólman Penguins. Obrana domácího celku dobře čistí prostor před brankáře, a tak opět viděl.
     
    42:50
    Po ose hrací plochy vjel do pásma Jack Roslovic, který bekhendem přes obránce našel jen lapačku domácího maskovaného muže. Jednalo se opravdu o lehký zákrok, protože černá guma dlouho plachtila vzduchem.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., hákování).
     
    43:48
    Z pravé strany střílel Phil Kessel, jehož pokus mířil do spoluhráče. Rozhodčí hned poté přerušují hru, když branka Tučňáků není ve správném postavení. Rozhodčí musel přes celé kluziště upozornit Matt Murray.
     
    45:24
    Hostující celek nedokázal vyhodit, když na modré čáře výborně zapracoval Marcus Pettersson. Jeho pokus letěl těsně nad ledem a Connor Hellebuyck toho moc neviděl. Jednalo se spíše o šťastný zákrok hostujícího brankáře.
     
    46:37
    Winnipeg se usadil v útočném pásmu, kde jsme v jeho podání viděli jen kombinaci u mantinelu. Domácí brankář nyní zasahovat nemusel.
     
    46:51
    Derick Brassard sice ztratil hůl, ale ukázal, že umí i nohama. Puk totiž přikopl na Phila Kessela, který si to namířil mezi kruhy a rovnou taky mezi dva obránce, proti přesile neuspěl.
     
    Střely na branku: 27:22.
     
    47:46
    Dva pokusy vyslal Brendan Lemieux, jenž nosí slavné jméno na zádech. První pokus zamířil do bránícího hráče a druhý do oblouky domácí svatyně.
     
    48:12
    Od levého mantinelu vystřelil Kyle Connor, který je velmi aktivní. Jenže pokus z úhlu končí v lapačce Matta Murrayho. Jenž si s kotoučem spokojeně pohazuje.
     
    48:46
    Na levé straně využil zaváhání Mark Scheifele, který se snadno dostal do pásma. Jeho pokus z kruhu pro vhazování byl sražen do ochranné sítě.
     
    49:05
    Sidney Crosby z levé strany střílel pod horní tyč, ale v dobré pozici trefil golfákem Connora Hellebuycka. Hostující brankář bombu domácího kapitána vyrazil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:20
    Tvrdou ránu od modré čáry tečoval mezi kruhy Adam Lowry, jenž poslal černou gumu nad branku. Domácí brankář teď toho moc neviděl.
     
    50:47
    Z levé strany přihrával Kris Letang, jenž před brankou zbystřil českého útočníka. Dominik Simon hraje výborné utkání a opět mohl skórovat, ale trefil hranu betonu brankáře Jets.
     
    51:51
    Po chybné rozehrávce si najel před branku Riley Sheahan, jenž s pukem zakvrdlal, ale bekhendem ho poslal jen do hrudi Connora Hellebuycka.
     
    Střely na branku: 30:27.
     
    52:16
    Jake Guentzel od levého mantinelu viděl před brankou osamoceného kapitána. Sidney Crosby si chtěl kotouč přikopnout, ale ten mu v dobré pozici utekl do rohu hrací plochy.
     
    53:22
    Tvrdou ránu z levého kruhu vyslal sniper z povolání Patrik Laine, tomu dnes asi není přáno. Pokus finského mladíka totiž zamířil jen vedle vzdálenější tyče.
     
    53:44
    Z ostrého úhlu zkoušel štěstí Tyler Myers, jenž hledal místečko u pravé tyče. Ovšem Matt Murray se k ní nalepil a černou gumu vyrazil za branku.
     
    54:11
    Hrálo se sice v rohu hrací plochy, ale branka Pittsburghu není ve správném postavení. Hlavní rozhodčí hru musejí přerušit a bude se opět vhazovat před brankou Penguins.
     
    Střely na branku: 32:30.
     
    54:21
    Connor Hellebuyck míří na střídačku a Winnipeg hraje velmi brzy při power-play.
     
    55:16
    Zakončení Patrik Laine trefilo soupeře, puk si vzal Sidney Crosby, jenž přes celé hřiště branku asi o metr netrefil.
     
    55:51
    Connor Hellebuyck se vrátil do branky, protože se hraje v obranném pásmu Jets. Ovšem Winnipeg vybojoval kotouč u mantinelu a hnal se do útoku. Jenž další akci zastavil Matt Murray.
     
    56:22
    Connor Hellebuyck opět odjíždí na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře Winnipegu!
     
    56:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Při power-play soupeře se Tučňáci prosazují! Domácí kapitán se ve středním pásmu dostal pod tlak, a tak raději přihrál před branku, kam si najížděl ofenzivní obránce KRIS LETANG. Zkušený bek dáreček neodmítl a také se zapisuje mezi střelce zápasu. Asistence: Sidney Crosby a Matt Cullen.
    56:38 Kris LETANG - 4:0
     
    58:20
    V závěru utkání už chybí rozluštit pouze jeden rébus, podaří se domácí jedničce uhájit čisté konto? Zatím se hraje ve středním pásmu, kde se po ofsajdu bude vhazovat.
     
    59:07
    Z ostrého úhlu se pokusil odčarovat kouzlo Matta Murrayho Patrik Laine. Jenže finský útočník trefil jen domácího brankáře do ramene a čas rychle plyne ke svému konci.
     
    Konec zápasu.
     
    Pittsburgh zaslouženě vítězí v sedmém utkání v řadě, devátou nulu v NHL si do statistik zapisuje Matt Murray. Tučňáci od začátku zápasu kráčeli více za vítězstvím, a tak si zaslouženě připisují do tabulky další dva body. Ve třetí části se už trefil pouze Kris Letang, jenž dál stavu zápasu definitivní tečku. Winnipeg nám toho dnes moc nepředvedl a bude se jistě snažit na toto střetnutí rychle zapomenout.

    Střely na branku: 33:33.
    Střely na branku ve třetí třetině: 8:15.
     
    Hvězdy utkání:

    1. Dominik Simon (PIT) 1+0
    2. Matt Murray (PIT) 33 zákroků, čisté konto
    3. Matt Cullen (PIT) 1+1
     
    Československá stopa:

    Dominik Simon (PIT) 1 bod (1+0), 7 střel, 14:21 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Pittsburgh nedovolil soupeři skórovat se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc nebo dobré ráno,pokud zrovna vstáváte. (03:44:42)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Määttä (M. Pettersson, Guentzel), 15. Cullen (Aston-Reese, J. Johnson), 35. Simon (Malkin), 57. Letang (Crosby, Cullen)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin (A), Simon – Kessel, Brassard, Pearson – Aston-Reese, Cullen, Sheahan.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, T. Myers, Chiarot, Morrow, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine (A), Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Lemieux, Roslovic, Copp.

    Rozhodčí: Pochmara, Charron – MacPherson, Gawryletz

    Diváci: 18 642
    bahis siteleri