Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.) | Detroit – Nashville 4:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 4:2 (kon.)
Dallas – Washington 2:1 (po pr.) | Colorado – NY Rangers 6:1 (kon.) | Arizona – New Jersey 2:3 (0:2 po s.n.)
Anaheim – Vegas 2:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:4 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Arizona Coyotes
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
New Jersey Devils
Sobota 05.01.2019, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Krásný den všem fanouškům zámořského hokeje! Arizona Coyotes přivítá na svém ledě New Jersey Devils v duelu celků, které by rády šly výše. Utkání v Glendale startuje pár minutek po třetí hodině ranní středoevropského času.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    New Jersey se dostalo ze dna Východní konference a aktuálně je na třináctém fleku. Devils na konci roku vyhráli tři duely v řadě, naposledy se jim ale nepovedlo vyzrát na Dallas, se kterým padli 4:5. Tým Johna Hynese je třetím nejlepším celkem v oslabení, nedaří se jim ale na vhazování.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 33 zápasů, 37 bodů (11+26)
    Kyle Palmieri – 39 zápasů, 35 bodů (20+15)
    Nico Hischier – 35 zápasů, 27 bodů (10+17)

    Československá stopa v týmu
    Pavel Zacha – 34 zápasů, 8 bodů (7+1)
     
    ARIZONA COYOTES

    Coyotes jsou nejlepším týmem na oslabení. Přežili hned 88% výhod soupeře, ale je to vlastně jediná statistika, ve které mimořádně excelují. Arizona odehrála poslední dva duely doma, ale oba prohrála a v obou případech vstřelila pouze jednu branku. Body si z městečka Glendale odvezl Edmonton (3:1) a Vegas (5:1).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Clayton Keller – 40 zápasů, 29 bodů (8+21)
    Oliver Ekman-Larsson – 40 zápasů, 22 bodů (5+17)
    Alex Galchenyuk – 30 zápasů, 18 bodů (6+12)

    Československá stopa v týmu
    Richard Pánik – 37 zápasů, 14 bodů (7+7)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Hjalmarsson, Ekman-Larsson, Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Oesterle – Keller, Galchenyuk, Stepan – Hinostroza, Richardson, Pánik – J. Archibald, Cousins, Crouse – Fischer, Kempe, Garland.

    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – Vatanen, Severson, A. Greene, Santini, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Pietila, Zacha, Noesen – Boyle, Seney, Stafford.

    Rozhodčí: Mclsaac, Rehman – Brisebois, Devorski.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    Devils v obranné třetině špatně rozehráli a ke střele po ledě se dostal obránce Niklas Hjalmarsson. Jeho svižná rána šla k levé tyčce, ale Blackwood puk srazil do ochranné sítě.
     
    00:47
    Pár sekund na to se opět přerušuje. Hosté se pokoušeli projít do útoku podél pravého mantinelu, ale puk skončil mimo ledovou plochu a vhazuje se ve střední třetině.
     
    01:05
    New Jersey se následně dostalo do protiakce a Palmieri našel Hischiera. Ten střílel do odkryté branky a nejspíše by ji i trefil, ale Keller ji vyhodil ze svého postavení a zabránil gólu. Rozhodčí budou volat do Toronta!
     
    01:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou ve druhé minutě utkání do vedení! Kyle Palmieri na pravé straně vybojoval kotouč a naservíroval jej pro NICA HISCHIERA. Ten Kuempera překonal, ale Keller stihl vyhodit branku ze svého postavení. Sudí branku uznali po videu a švýcarský mladík se raduje z branky na své dvacáté narozeniny! Asistence: Kyle Palmieri.
    01:05 Nico HISCHIER - 0:1
     
    01:51
    Následně se ale právě hosté provinili a Arizona si zahraje přesilovku. Blake Pietila inkasuje dvě minuty za sekání. Devils se tak budou hned bránit.
     
    02:11
    New Jersey sice hned vyvezlo kotouč, ale následně přišel další faul a domácí nejspíše čeká dvojnásobná výhoda. Zajac fauloval Kellera u hrazení a dostane dvě minuty za vražení. Trest za hrubost navíc dostali Richard Pánik a Blake Coleman.
     
    02:52
    Do první šance ve dvojnásobné přesilovce měl Clayton Keller, jenž zakončoval zblízka u pravé tyčky. Mackenzie Blackwood ovšem parádně zakročil tělem!
     
    03:16
    Kombinace pokračovala a zakončena byla střelou Galchenyuka, jenž působí v rámci falešného beka. Střílel z vrcholu kruhu, ale hostující brankář zasáhl.
     
    04:12
    Hosté v plném počtu.
     
    04:42
    Devils přežili téměr dvouminutové oslabení ve třech a nyní se dostali do útoku. Nico Hischier útočil po pravé straně a celou akci zakončoval mezi kruhy Santini, který ale puk do branky nedostal.
     
    05:07
    Mackenzie Blackwood poté zachytili nahazovaný kotouč od levého mantinelu a kvůli němu se pár sekund nehrálo. Na ledě se objevil někdo ze střídačky Devils, ale mladý brankář bude nejspíše v pořádku.
     
    05:54
    Hosté se dostali do útoku a po přejetí modré čáry zakončoval od pravého mantinelu Miles Wood. Ten zakončoval do připraveného Kuempera, v protiakci domácí najeli do ofsajdu.
     
    07:04
    Mezi kruhy si najel hostující Kyle Palmieri, jenž se v ideální momente odhodlal ke střeleckému pokusu. Puk se mu ale nakonec nepovedlo poslat přes bránící hráče na Kuempera.
     
    08:06
    Akce newarského celku pokračovala a po kombinaci se ke střele dostal obránce Will Butcher. Americký bek si najel téměř až mezi kruhy, ale jeho pokus skončil těsně vedle branky.
     
    09:43
    Christian Fischer se pokoušel překvapit hostujcího Blackwooda z úhlu, což se mu nakonec nepovedlo ideálně. Hostující brankář ránu z úhlu vyrazil a Devils jdou do útočné protiakce.
     
    11:19
    Po hodně dlouhé době se přerušovalo a pokračovat se bude po komerční přestávce. Domácích bylo na ledě šest, a tak si zahrají poprvé v oslabení i oni.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:02
    Nejlepší oslabení ligy se zatím skvěle ukazuje. Hosté se zatím nedostali do žádné kombinace a bránící hráči Arizony naprosto skvěle brání a hned se jim povedlo vyhodit.
     
    12:52
    Mario Kempe následně ujel po pravé straně a po přejetí modré zakončoval na vzdálenější tyčku. Branku sice minul, ale drahocenný čas ušetřil a oslabení nejspíše opět přežijí.
     
    13:19
    Domácí v plném počtu.
     
    14:45
    Pokračuje se bojovným hokejem a opět se několik minutek nepřerušovalo. Hraje se na obou stranách kluziště, ale moc střeleckých pokusů nepřichází.
     
    15:15
    Následně se nepovedlo hostům ideálně rozehrávat a vinou Blakea Colemana se bude vhazovat po levici Blackwooda. Devils totiž vyhodili na icing.
     
    15:59
    Conor Garland se pokoušel podél pravé strany dostat do útočné třetiny, ale zastavil jej ofsajd. Hra se tak přerušuje a před finální čtyřminutovkou se bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    15:59
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Mackenzie Blackwood, přichází Keith Kinkaid. Nejspíše jde o nějaké poranění, Blackwood si stěžoval již v průběhu první třetiny.
     
    16:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nástup Kinkaida do utkání se ovšem moc nepovedl a Arizona srovnává! Pavel Zacha rozehrál špatně zpoza branky a CONOR GARLAND se dostal ke kotouči. Domácí útočník šel do kličky na zadní tyčku a po ledě překonal roztaženého Kinkaida. Bez asistence.
    16:44 Conor GARLAND - 1:1
     
    18:01
    Pomalu se rozeběhly poslední dvě minuty první třetiny a u kotouče jsou hokejisté Arizony. Domácí se pokoušejí něco vymyslet, ale zatím čekají na otevřené místečko v obraně Devils.
     
    18:44
    Před závěrečnou periodou se ještě jednou přerušuje a pokračovat se bude po komerční pauze. Domácí si najeli do ofsajdu a hra bude pokračovat ve střední třetině.
     
    19:19
    Miles Wood se rychle dostal do útočné třetiny a posunul kotouč najíždějícímu Colemanovi. Ten svižně zakončoval, ale jeho rána orazítkovala pouze břevno!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce a stav je vyrovnaný, 1:1. Výborně začali hosté, kteří se dostali do vedení ve druhé minutě a branku Hischiera museli překontrolovat až v Torontu. Pokračovalo se v bojovném tempu a po špatné rozehrávce od Pavla Zachy srovnal v závěru třetiny Conor Garland. Do druhé třetiny jdou oba celky za vyrovnaného stavu.

    Střely na branku: 8:5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:05
    Druhá třetina začala pomaleji a pokračuje se v bojovném hokeji. Oba celky se pokouší do něčeho dostat, ale hraje se spíše ve středu ledové plochy.
     
    22:18
    New Jersey se v útoku pokoušelo něco vymyslet, ale ke střele se hosté ani nedostali. Bránící hráči Coyotes vše ubránili a následně se dostávají do útoku.
     
    23:19
    Oliver Ekman-Larsson táhl kotouč do útoku, ale jeho přihrávka před modrou čárou byla zastavena a následně se píská ofsajd. Pokračuje se hrou ve střední třetině.
     
    23:43
    Keith Kinkaid následně ukryl v lapačce kotouč, jenž na jeho branku padal ze vzduchu. Pokračovat se bude dalším vhazováním, nyní po pravici amerického brankáře.
     
    24:38
    Steven Santini si najel do útočné třetiny a přenechával kotouč Hischierovi. Ten od pravého mantinelu zakončoval na vzdálenější tyčku, ale Kuemper parádně zakročil vyrážečkou.
     
    25:07
    Arizona si nejdříve najela do ofsajdu, pár sekund na to se ke kotouči dostal Keith Kinkaid. Pokračuje se vhazování před brankou Devils, kteří se nemohou dostat do nějaké střelecké pozice.
     
    25:28
    Travis Zajac vyhrál vhazování na pravém kruhu a šest sekund na to již zakončoval. Zkoušel to bekhendem u levé tyčky, ale připraveného Kuempera pokusem po ledě nepropálil.
     
    26:10
    Druhá lajna hostujícího celku pokračovala v tlaku a nakonec se dočkala branky, ale rozhodčí budou vše řešit na videu! Autorem by měl být Blake Pietila, který volný kotouč poslal do branky.
     
    26:10
    Nakonec branka New Jersey neplatí! Blake Coleman se dostal u pravé tyčky ke střele, která zůstala pod betonem brankáře. Blake Pietila si najel do brankoviště a poslal kotouč do branky, ale gól uznán nakonec není.
     
    26:42
    Do útoční třetiny si najel domácí Christian Fischer, který zakončoval v prostoru mezi kruhy. Rána mu ovšem nevyšla a puk nakonec skončil jen vedle branky Devils.
     
    27:12
    Po akci Bretta Seneyho se hra přerušuje a pokračovat se bude po komerční pauze. Utkání je nadále vyrovnané, poslední branka Devils nebyla uznána. Aktivnějším celkem ve druhé periodě jsou právě hosté.
     
    28:08
    Hosté se pokoušeli po levé straně dostat do útoku, ale přihrávka podél levého mantinelu nebyla přesná a píská se icing. Hra tak pokračuje po levici hostujícího brankáře, jenž je letos jedničkou New Jersey.
     
    28:34
    Domácí mužstvo po vhazování kombinovalo a vše zakončoval Niklas Hjalmarsson. Švédský bek posílal na branku takové spíše nahození, které ale nikdo netečoval a Kinkaid puk schoval ve své lapačce.
     
    29:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Blake Coleman se dostal na pravém kruhu ke střele, ale jeho rána skončila na betonech Kuempera. Domácí se tak dostali do protiakce a CHRISTIAN FISCHER se dostal až před Kinkaida, kterého svižnou ránou zblízka překonal a Arizona vede! Bez asistence.
    29:05 Christian FISCHER - 2:1
     
    30:15
    Domácí zůstávají na kotouči a vymýšlejí další akci, která by je dostala do dvoubrankového vedení. Zatím si ale bránící hráči Coyotes přihrávají v obranném pásmu.
     
    31:37
    Clayton Keller nyní velice šťastně tečoval svižné nahození od modré čáry. Puk zasáhl jeho tělo, ale branku Kinkaida neohrozilo. Ke kotouči se dostali hosté, jenž vymýšlejí útočnou akci.
     
    32:40
    Za brankou Arizony byl faulován Blake Coleman a kapitán Oliver Ekman-Larsson inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí. Devils tak čeká druhá přesilovka v utkání, poprvé se vylučuje ve středním dějství.
     
    32:51
    Hned po vhazování si do střelecké pozice najel obránce Butcher, který ale bránící hráče neprostřelil. Ti pak vybojovali kotouč a poslali jej až ke Kinkaidovi.
     
    33:45
    Hostům po dvou vyhozeních nevyšel útok po levé straně a jeden z hráčů se pokoušel dostat do úniku, ale skvěle zakročil poslední bek Devils. Arizona ale opět skvěle brání v oslabení.
     
    34:43
    V době, kdy končil trest domácímu obránci, zakončoval z pravého kruhu Miles Wood. Jeho rána šla do bližší šibenice, ale Darcy Kuemper skvěle zasáhl tělem!
     
    35:22
    Následně byla hra přerušena a necelých pět minut před koncem druhé třetiny vede Arizona stále o jedinou branku. Utkání bude pokračovat po kratičké pauze.
     
    35:42
    Devils se následně dostali do aktivní kombinace a Steven Santini zakončoval od modré čáry. Kuemperovi ovšem nikdo nestínil a pokus hostujícího beka skončila na betonech brankáře.
     
    36:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se hosté prosazují a máme opět vyrovnáno! Travis Zajac si najel až k levé tyčce a bekhendem vylepšil pozici na brankoviště, kde byl BLAKE COLEMAN. Tomu se povedlo zamířit mezi betony, a tak je stav duelu opět vyrovnaný. Asistence: Travis Zajac a Miles Wood.
    36:16 Blake COLEMAN - 2:2
     
    37:06
    Alex Galchenyuk vzápětí útočil po levé straně a zblízka zakončoval na přední tyčku. Bývalý útočník Montrealu ale branku netrefil a puk nakonec skončil na zadním mantinelu.
     
    37:31
    Během minuty mohl Blake Coleman otočit stav duelu. Se Zajacem se vydal do přečíslení, ale přihrávka přes obránce nepřišla. Hostující dvacítka zakončovala po ledě, ale Kuemper parádně zakročil!
     
    37:35
    Po vhazování hákoval Pietilu slovenský útočník Richard Pánik, který inkasuje dvě minuty. Devils si tak zahrají již třetí přesilovku v utkání, v ani jedné zatím neexcelovali.
     
    38:05
    A ani další početní výhoda nezačala ideálně. Arizoně se opět povedlo vyhodit, čímž nadále nuluje hráče New Jersey. Na oslabení domácích je radost pohledět.
     
    39:02
    Na chvilku se hosté do aktivní kombinace dostali, ale nic nebezpečného nevymysleli. Arizona tak podél mantinelu opět vyhodila a nejspíše přežije i toto oslabení.
     
    39:41
    Richard Pánik se už dostal ven z trestné lavice a od levého mantinelu hned zakončoval. Jeho pokus byl ovšem sražen a hra bude pokračovat po pravici Kinkaida.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina opět nabídla po jedné brance na obou stranách. Christian Fischer v protiakce otočil stav duelu svižnou střelou zblízka. New Jersey srovnalo v závěru druhé periody, kdy dal dvanáctou branku v sezóně Blake Coleman. Do třetí části se tak jde opět za vyrovnaného stavu.

    Střely na branku: 16:19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:38
    Aktivně začali hosté a po přihrávce od Hischiera zakončoval od levého mantinelu Kyle Palmieri. Nejlepší střelec Devils zakončoval na vzdálenější tyčku, ale Kuemper zasáhl.
     
    41:07
    Následně se Coyotes pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávka na Fischera byla dlouhá a píská se icing. Hra pokračuje po levici domácího brankáře, jenž si dnes připsal již 19 úspěšných zákroků.
     
    42:22
    Brett Seney se vydával do útočné třetiny, ale přepadl přes bránícího Ekmana-Larssona. Poté byla hra přerušena a opět se vhazuje před brankou domácího mužstva.
     
    42:49
    Darcy Kuemper opět chytá a opět se bude vhazovat před jeho zraky. Brankář Arizony zachytil nahození na jeho branku a bude se pokračovat v aktivní hře Devils v útočné třetině.
     
    43:35
    Z pravé strany to tvrdě zkoušel obránce Ben Lovejoy, který ale zakončoval jen do připraveného Kuempera. Pár sekund předtím za brankou špatně rozehrál domácí brankář, který mohl být rád, že nikdo z hostů nebyl poblíž.
     
    45:20
    Hraje se delší dobu bez přerušení a oba celky se pokoušejí cokoliv vymyslet. Steven Santini se dostával ke střele od pravého mantinelu, ale Kuemper zakročil.
     
    45:57
    Arizona se dostala do první šance ve třetí třetině. Alex Galchenyuk se dostal do brankoviště po levé straně, v brance ale neskončil jeho bekhend ani následné dorážky!
     
    46:14
    Kojoti následně najeli do ofsajdového postavení a poprvé ve třetí části probíhá komerční přestávka. Hra bude pokračovat vhazováním ve střední třetině, stále je stav duelu vyrovnaný.
     
    46:36
    Devils se pustili do aktivního napadání a Coyotes vyhodili pouze na icing. Pokračovat se bude po pravici Darcyho Kuempera, který dnes podává solidní výkon v brance Arizony.
     
    47:17
    Následně se domácí celek dostával po levé straně do útoku. Nahození ovšem skončilo na střídačce New Jersey, a tak se hra přesouvá opět před branku Darcyho Kuempera.
     
    47:48
    Miles Wood se po rychlém sprintu dostal až do útoku a před brankou hledal Colemana. Střelec poslední branky se pokoušel zblízka přidat svou druhou trefu, ale puk se do sítě nakonec nedostal!
     
    49:11
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brian Boyle – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:33
    Alex Galchenyuk se dostával na pravém kruhu ke střele, ale ta byla zablokována. Oliver Ekman-Larsson si tak najel pro dorážku, ale jeho pokus šel vedle branky.
     
    50:15
    Poté Arizona ztratila útočné pásmo a oba celky střídají. První minuta přesilovky vypadala ovšem velice dobře, ale Kinkaid ani jednou zasahovat nakonec nemusel.
     
    51:21
    První polovina přesilovky je již u konce. Vinnie Hinostroza nyní zakončoval z pravého kruhu na první tyčku, ale puk se do branky nedostal. To až z dorážky, ale puk se ke Kinkaidovi doklouzal a ten si připsal zákrok.
     
    51:40
    Následně v oslabení vyvezl kotouč velice aktivní Blake Coleman. Hostující útočník se pokoušel dostat přes dvojici bránících hráčů, což se mu povedlo tak na půl. Puk nicméně dostal za branku.
     
    52:33
    V oslabení mohl udeřit Nico Hischier, jenž na své narozeniny unikal na Kuempera. Zakončoval Forsbergovo kličkou, ale domácí brankář nakonec betonem skvěle zakročil!
     
    53:11
    Hosté v plném počtu.
     
    54:06
    Nejdříve přišla střela od modré čáry, který ale skončila na zadním mantinelu. Conor Garland se dostal k dorážce, ale puk skončil na boční síť. Poté ale Santini vyhodil kotouč a dostane dvě minuty.
     
    54:20
    Oslabení Devils začalo vyhraným vhazováním a vyhozením kotouče až za branku Kuempera, povedlo se to obránci Lovejoyovi. Arizona se tak vrací pro kouč a zakládá novou akci.
     
    55:11
    Pavel Zacha se v oslabení dostal do útoku a z pravého kruhu zakončoval po ledě. Darcy Kuemper ale parádně zasáhl, jeho spoluhráči ovšem vyhodili na icing.
     
    55:45
    Jde vidět, že se dnes potkávají celky, které excelují v oslabení. Kyle Palmieri nyní podél mantinelu vyhodil a Steven Santini bude brzy zpátky na ledové ploše.
     
    56:06
    Hosté v plném počtu.
     
    56:37
    Brad Richardson následně nezpracoval kotouč, který se od jeho hokejky dostal mezi diváky. Po komerční přestávce se bude vhazovat ve střední třetině, do konce třetí třetiny zbývají necelé tři a půl minuty.
     
    57:03
    Aktivní druhá lajna Devils se pokoušela rozhodnout utkání ve svůj prospěch a byla v útoku. Miles Wood ale nakonec přihrával do ofsajdu a pokračuje se ve střední třetině.
     
    58:30
    V posledních sekundách se hrálo spíše ve třetině Arizony, kde se několik sekund bojovalo o kotouč za brankou. Nakonec se do útoku dostali domácí, ale těm se zakončit nepovedlo.
     
    59:24
    Devils následně aktivně působili v útočné třetině, ale zakončit se jim nepovedlo. To až kapitánovi Greeneovi, jehož rána od levého mantinelu skončila v lapačce Kuempera.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina je minulost, branku nám nenabídla, a tak se utkání rozhodne v prodloužení či nájezdech. V utkání byl střelecky aktivnější hostující celek, ale tomu se nepovedlo dát rozhodující branku. Skvěle dnes hrají i speciální týmy, především ty v oslabení.

    Střely na branku: 23:31
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:25
    Oliver Ekman-Larsson se individuálně dostal až před branku a u pravé tyčky šel do kličky. Puk putoval do branky, ale před brankovou čárou jej odehrál Jesper Bratt!
     
    61:52
    Travis Zajac vybojoval před brankou kotouč a šel do kličky. Dokonce měl položeného domácího brankáře, ale střelecký pokus nepřišel.
     
    62:37
    Kyle Palmieri se dostával po levé straně do útoku a šel do střely, kterou ale Kuemper pokryl. Domácí brankář hned rozehrával, ale nakonec z toho nic nebylo.
     
    63:05
    Po otočce nyní zakončoval Jesper Bratt, který brankáře Kuempera prostřelil a puk mířil do branky. Domácí borec ale zareagoval na poslední chvíli a hokejkou kotouč odpálil!
     
    64:30
    Třicet sekund před koncem prodloužení se bude vhazovat po levici Kuempera. Miles Wood totiž zakončoval z pravého kruhu, ale puk byl zblokován nad branku.
     
    64:48
    Darcy Kuemper je v prodloužení naprosto skvělý! Nejdříve vyrazil pokus Butchera od modré čáry, aby si následně smlsnul na dorážce Travise Zajaca zblízka.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Začal domácí Alex Galchenyuk, který šel do bekhendu, ale na zadní tyčce Kinkaida nakonec nepřekonal. Puk skončil vedle branky.
     
    1. série
    0:1
    Za hosty se rozjel střelec Kyle Palmieri, jenž po svižné střele otevírá stav nájezdů!
     
    2. série
    0:1
    Nick Cousins se pokoušel odpovědět, ale jeho zakončení k levé tyčce Kinkaid pokryl betonem.
     
    2. série
    0:2
    Drew Stafford dnes hraje 800. utkání v NHL a krásným bekhendem potvrzuje vítězství New Jersey v utkání!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New Jersey Devils.
    Autorem vítězné branky je KYLE PALMIERI, který si najel z pravé strany před branku a svižným zakončením k levé tyčce vystřelil Devils dva body!
     
    Konec zápasu.
     
    Bojovné utkání mezi Coyotes a Devils končí výhrou hostujícího celku. New Jersey se dostalo do vedení ve druhé minutě, kdy skóroval Kyle Palmieri. Domácí poté po brankách Conora Garlanda a Christiana Fischera stav duelu otočili, ale Blake Coleman na konci druhé třetiny srovnal. Utkání tak dospělo do prodloužení, kde se prosadili Kyle Palmieri a Drew Stafford. Za domácí se neprosadil nikdo.

    Střely na branku: 23:35
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Drew Stafford (NJD) 0+0, úspěšný nájezd
    2. Christian Fischer (ARI) 1+0
    3. Blake Coleman (NJD) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Richard Pánik (ARI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:29
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:30
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (06:05:51)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 17. Garland, 30. Fischer – 2. Hischier (Palmieri), 37. Coleman (Zajac, Wood), rozh. náj. Palmieri

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alex Galchenyuk (ARI)
    0:1   Kyle Palmieri (NJD)
    2. série:
    0:1   Nick Cousins (ARI)
    0:2   Drew Stafford (NJD)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Hjalmarsson, Ekman-Larsson, Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Oesterle – Keller, Galchenyuk, Stepan – Hinostroza, Richardson, Pánik – J. Archibald, Cousins, Crouse – Fischer, Kempe, Garland.
    New Jersey Devils: Blackwood (16. Kinkaid) – Vatanen, Severson, A. Greene, Santini, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Pietila, Zacha, Noesen – Boyle, Seney, Stafford.

    Rozhodčí: Mclsaac, Rehman – Brisebois, Devorski
    bahis siteleri